ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κρήτη: Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες σε τροχαία δυστυχήματα


Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγες ώρες σε δρόμους της Κρήτης. Πρόκειται για ένα 35χρονο στην Ιεράπετρα και ένα 60χρόνο στο Πέραμα Ρεθύμνου, οδηγοί και οι δύο δίκυκλων οχημάτων.

Ο ιδιωτικός υπάλληλος βρισκόταν στην περιφερειακή οδό Κύπρου όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού ξέφυγε από τον έλεγχό του, πιθανόν λόγω της μεγάλης ταχύτητας, χτύπησε στην προστατευτική νησίδα και εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Να σημειωθεί ότι είχε μαζί του το προστατευτικό κράνος το οποίο όμως δεν φορούσε.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως η τροχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 35χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεύτερος νεκρός

Στην επαρχιακή οδό Πάνορμο – Πέραμα στο Ρέθυμνο έχασε τη ζωή του σήμερα, Σάββατο, το πρωί ένας 60χρονος δικυκλιστής, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε, συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες αλλά ήταν ήδη αργά για τον 60χρονο.

Την ίδια ώρα άλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε στη Μεσαρά όταν αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια 32χρονη γυναίκα. Μεταφέρθηκε κατ’ αρχήν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/EHrQX18
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κρήτη: Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες σε τροχαία δυστυχήματα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">