ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Φτού μην σας ματιάσουν τους τοπικούς ''δημοσιογράφους'' !


Γλυφάδα: Φτού μην σας ματιάσουν τ
ους τοπικούς ''δημοσιογράφους'' , εννοώ κάτι υδραυλικούς που παρουσιάστηκαν ετεροχρονισμένα τοπικά ως εκδότες - δημοσιογράφοι.

Προφανώς υπάρχουν χιλιάδες αμόρφωτοι/ες σε τοπικό επίπεδο , οι οποίοι/ες δεν διαθέτουν την στοιχειώδη μόρφωση ώστε να αξιολογήσουν τα ισχύοντα.

Από σήμερα κ. Πατεράκη όλοι/ες  στον Δήμο Γλυφάδας θα γράφετε το σημαντική με ύψιλον, και με συντακτικό στα κορακίστικα, ώστε να προκύψει εξίσωση με τον τοπικό σας βραβευμένο ''εκδότη - δημοσιογράφο'' . Ότι βραβεύεται πρεσβεύεται και είστε.

Σε καμία περίπτωση δεν ''στολίζει'' κάποιος ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ότι βραβεύτηκε γράφοντας ανορθόγραφα και ατόνιστα κατώτερα από ένα παιδάκι της πρώτης δημοτικού, και ειδικότερα το σημαντική με ύψιλον.

Επίσης, αν κάποιος διαθέτει την στοιχειώδη μόρφωση συντακτικού αντιλαμβάνεται ότι αυτό που ''στόλισε'' ο υδραυλικός είναι κατώτερου επιπέδου από την διάλεκτο στα κορακίστικα, καθώς επίσης , του Αλβανού που ήρθε πρόπερσι στην Γλυφάδα.

'' Μια συμαντικη βράβευση εμένα ως δημοσιογράφος '' κ.τ.λ , κ.τ.λ ...!!! ( Θέλο σε πο ώτι εμενα αυτω ινε ανοτερω επηπεδο τρηον μεταπτιχηακον το ωπηο αναβαθμισι  τοπηκη  κινονοια κε δηνη παραδηγμα γηα μιμισι ! ) 

Όλα αυτά κάλλιστα μπορούν να έχουν υπόσταση στα sosial media , όμως , όταν οι διοικούντες του δήμου Γλυφάδας αναγνωρίζουν ως δημοσιογράφους, και εκδότες άτομα τα οποία δεν πληρούν τις προδιαγραφές δημόσιου λόγου - γραφής ασελγούν - ασχημονούν κατά της τοπικής κοινωνίας και της Ελληνικής γλώσσας.

Και εις ανώτερα , διότι με όσους έχουν αναγνωρίσει ως ''δημοσιογράφους'' οι διοικούντες του Δήμου Γλυφάδαςγια τα στενά πολιτικά και προσωπικά τους συμφέροντα , οι συμπολίτες μας στο τέλος θα ξεχάσουν την Ελληνική γλώσσα.

Στη χώρα του ότι δηλώσεις είσαι ! (Με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις . . . Πες μου ποιον διαβάζεις να σου πω ποιο είναι το μορφωτικό σου επίπεδο.) 

Όλα ποδοπατούνται και αντιστρέφονται προς ιδίον όφελος

Δεν μας λες μάστρο Ηλία πως την κάνεις την ''ανατροπή'' στα νότια ; Ως συνεργαζόμενος και συναλλασσόμενος με τους ''γαλάζιους'' δημάρχους και διοικούντες ;

Οι δήθεν αριστεροί, ριζοσπάστες, ανατρεπτικοί, και δήθεν . .

Στον αντίποδα του μαστρό Ηλία που άφησε τον Κάβουρα και πλεύρισε τους εκάστοτε διοικούντες του δήμου , για τον έτερο ''κάβουρα'' , έχουμε και τους δήθεν αριστερούς συμπολίτες μας , τους δήθεν ριζοσπάστες και ανατρεπτικούς , οι οποίοι από την μία παρακολουθούν στην τηλεόραση ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ , και από την άλλη σχολιάζουν σε σελίδες όπως του υδραυλικού, ο οποίος είναι συνεργάτης της ''γαλάζιας'' διοικήσεως, αναμένοντας να αλλάξουν τα πράγματα ! (Λέτε να  προσδοκούν να ισχύσει και για δαύτους κάτι αντίστοιχο με τον υδραυλικό , η μήπως ''έχουν χάσει την μπάλα'' ; )

ΥΓ: Μπορείς να αναμένεις κάτι καλύτερο όταν διοικούν αστικά πολιτικά κόμματα τους Ο.Τ.Α και κυρίως συντηρητικά ;

Κουϊζ για εύκολους λύτες: Ποιος τοπικός ''δημοσιογράφος'' σε ένα κείμενο έχει περισσότερα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη από μια έκθεση εξάχρονου της πρώτης δημοτικού ? Δικαιολογείται αν είναι ''δικός μας'' ; Αν εξυπηρετεί το τοπικό καταστημένο δικαιολογείται ?

- Στην εποχή του copy - paste, και της αναπαραγωγής ειδήσεων από άλλα media, όλοι μπορούν να παριστάνουν τους δημοσιογράφους, και ειδικότερα στην τεταρτοτριτοκοσμική Ελλάδα.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Φτού μην σας ματιάσουν τους τοπικούς ''δημοσιογράφους'' ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">