ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δολοφονική επίθεση της αστυνομίας μέσα στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης


Δολοφονική επίθεση της αστυνομίας μέσα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής. 

Γύρω στις 00:30 άνδρες των ΜΑΤ εκτόξευσαν δακρυγόνα και χημικά μέσα στην Πανεπιστημιούπολη κατά τη συναυλία του Θανάση Παπακωσταντίνου ενώ είχε περίπου 5.000 κόσμο και ελάχιστες δυνατότητες διαφυγής.

Διακόπηκε η συναυλία και ενώ αρχικά πολλοί φοιτητές δεν αποχωρούσαν απ' το χώρο παρά την αποπνικτική ατμόσφαιρα, άρχισαν να φεύγουν μαζικά. Στο βίντεο ακούγεται τα ΜΑΤ να σπάνε τα τζάμια του Πανεπιστημίου ρίχνοντας κατά το δοκούν δακρυγόνα.

 

Είναι σαφές ότι η εν λόγω ενέργεια αποτελεί έργο του υπουργού Θεοδωρικάκου αυτού του εξέχοντος κακού πολιτικού. Άλλωστε το αναφέρει και το όνομά του ''δωρυ κακου''.

Στη συνέχεια οι δυνάμεις καταστολής  συνεχίζουν τις επιθέσεις για να διαλύσουν το πλήθος το οποίο κάνει μεταμεσονύχτια πορεία.

Χιλιάδες άνθρωποι προσπαθούν να ξεφύγουν από τη δολοφονική μανία της αστυνομίας σε μια αυθόρμητη μεταμεσονύχτια πορεία


Χιλιάδες φοιτητές φωνάζουν: Ελλάς 'ελλήνων' αστυνομικών, ρουφιάνων , δολοφόνων, και βασανιστών, και εμείς από το δικό μας μετερίζι αναφέρουμε. Πείτε και κάτι για αυτούς που τους δίνουν τις εντολές και είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Γιατί το ξεχνάτε ;

Οι φοιτητές και η νεολαία δείχνουν ότι δεν τρομοκρατούνται και ετοιμάζονται για νέες δυναμικές κινητοποιήσεις κατά των ΟΠΠΙ, παρά τη νύχτα ντροπή για την αστυνομία, το αρμόδιο υπουργείο και την κυβέρνηση.





Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Έτσι όπως έχουν καταντήσει την παιδεία σε τούτη τη χώρα θα βρισκόμαστε για άλλα 400 χρόνια τουλάχιστον ουραγοί, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Και να φανταστείτε ότι στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία !!! Στην Ελλάδα των πραγματικών Ελλήνων , καμία σχέση με τους κυβερνώντες του παρόντος , δεν πίστωναν τα δισεκατομμύρια των Ελλήνων ώστε να προμηθευτούν Αμερικανικούς , Γερμανικούς , Ρώσικους και Γαλλικούς πολεμικούς κ.α. εξοπλισμούς. Τα κατασκεύαζαν όλα μόνοι τους διότι είχαν την παιδεία, την υποδομή και την τεχνογνωσία. 

Κλείσαμε δυο εκατονταετίες κατά τις οποίες μας κυβερνούν μασώνοι εθνομηδενιστές και τσιράκια των απ' έξω. Τι σχέση έχει το σημερινό έθνος - Ελλάδα - με την Ελλάδα των Ελλήνων ;

Πότε θα αποκτήσουμε πραγματική παιδεία ώστε να ξαναγίνουμε η ΕΛΛΑΔΑ των Ελλήνων ; H  παιδεία βρίσκεται σε καλό συντελεστή απόρροια ορθών πολιτικών και σαφώς όχι επιθέσεων με ΜΑΤ, δακρυγόνα , χημικά.

Δείτε όσα ισχύουν σήμερα σε Κίνα, Κορέα, Ιαπωνία, Ινδία, κ.α., και αναλογιστείτε, όταν οι Έλληνες ήταν η πρώτη υπερδύναμη του πλανήτη αυτοί τι ήταν ; Ειδικότερα η Ινδία, στην οποία το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας ομιλεί Αγγλικά και γνωρίζει μια γλώσσα προγραμματισμού, και σήμερα δεν εξαρτάται στο 100% από τα εισαγόμενα προϊόντα όπως εμείς , διότι παράγει αυτοκίνητα, μηχανές, υπολογιστές, κ.α., οφείλετε σε έναν ''ξυπόλητο'' ο οποίος την κυβέρνησε. Εσείς εκλέγεται ''χορτασμένους'' και αμερικανοκίνητους. Τι περιμένετε ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δολοφονική επίθεση της αστυνομίας μέσα στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">