ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κολωνός: Εφιαλτικές αποκαλύψεις για το μαρτύριο της 12χρονης – Ενώπιον ανακριτή ο 53χρονος και ο 42χρονος


Στον ανακριτή οδηγούνται τη Δευτέρα (10/10) οι δύο άνδρες 53 και 42 ετών που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση μιας 12χρονης. Το κοριτσάκι ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια του αφεντικού της, ο οποίος φέρεται ότι τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση, την απειλούσε, τη χτυπούσε και την εξωθούσε στην πορνεία αλιεύοντας πελάτες μέσω διαδικτύου.

Επί πέντε μήνες το 12χρονο κορίτσι, σύμφωνα με την καταγγελία, ζούσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του αφεντικού της.

Παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας, που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα εργαζόταν περιστασιακά για χαρτζηλίκι στο κατάστημα που διατηρούσε ο 53χρονος ο οποίος που φέρεται να βίαζε το κορίτσι ακόμα και με απειλή όπλου αλλά και να την εξέδιδε για λίγα ευρώ. Όπως είπε το παιδί στους αστυνομικούς όλα τα χρήματα απο τα ραντεβού τα έπαιρνε ο 53χρονος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 53χρονος μέσω ψεύτικου προφιλ σε social media έστελνε φωτογραφίες της ανήλικης σε διάφορα άτομα και αναζητούσε πελάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό της άτομο διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου.

Ο 53χρονος παντρεμένος με ένα παιδί συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων δύο πιστόλια, 21 μαχαίρια, και δύο φορητοί υπολογιστές. Συνελήφθη και ένας 42χρονος ο οποίος φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί έναντι αμοιβής.

Την Δευτέρα (10/10) και οι δυο άνδρες θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης

Επιμέλεια: Ελίνα Κολύβα

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/z419RMx
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κολωνός: Εφιαλτικές αποκαλύψεις για το μαρτύριο της 12χρονης – Ενώπιον ανακριτή ο 53χρονος και ο 42χρονος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">