ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κολωνός: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ οι 367 συνομιλίες σε διαδικτυακή εφαρμογή


Υπό άκρα μυστικότητα και με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες αστυνομικών και δικαστικών Αρχών, σε ό,τι αφορά την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό. “Φύλλο και φτερό” γίνονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί σε σχετική εφαρμογή στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταγραφεί 367 συνομιλίες στην εφαρμογή στο διαδίκτυο, ενώ τα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί ξεπερνούν τα 50. Τα περισσότερα όμως ήταν δοκιμαστικά.

Στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία για την ταυτοποίηση των εμπλεκομένων. Φέρεται ότι έχουν εντοπιστεί τα ηλεκτρονικά ίχνη των περισσότερων από τους 213 που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την 12χρονη κι αν υπάρξουν επιβαρυντικά στοιχεία θα ενημερωθούν οι δικαστικές αρχές. Την ίδια ώρα η 12χρονη αναμένεται να μπει σε διαδικασία αναγνώρισης ορισμένων εξ αυτών μέσα από φωτογραφίες.

Το επόμενο χρονικό διάστημα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες εξελίξεις για την υπόθεση αλλά και συλλήψεις. Προς ώρας έχουν γίνει πέντε προφυλακίσεις, ενώ επτά άτομα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/MTzvBuZ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κολωνός: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ οι 367 συνομιλίες σε διαδικτυακή εφαρμογή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">