ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Την δεκαετία του 90 πρότεινα δημόσια online delivery στην Ελλάδα και ''μου κρέμασαν κουδούνια''


Την δεκαετία του 90, στις τοπικές εκπομπές του επανειλημμένα διωκόμενου και κατασχεμένου τοπικού σταθμού Γλυφάδα FM ,πρότεινα δημόσια το online delivery στην Ελλάδα και ''μου κρέμασαν κουδούνια'' . Το θέμα είναι ότι 30 χρόνια ετεροχρονισμένα οι δικές μου προτάσεις αποτελούν τις επιλογές των επιχειρηματιών και της πολιτείας.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Σε κάθε δεδομένη ευκαιρία, διαπιστώνοντας τις επιλογές επιχειρηματιών και πολιτείας, πολύ απλά θα σας υπενθυμίζω τις προτάσεις ψηφιακού χαρακτήρα που φέρουν την δική μου προσωπική σφραγίδα,  οι οποίες δεν ίσχυσαν στον κατάλληλο χρόνο, ώστε ως τόπος - χώρα - να αποτελούμε το σημείο αναφοράς. 

Ο ''ανώτερος'' νεοελληνικός ''πολιτισμός''

Ετεροχρονισμένα, μόλις τρεις δεκαετίες , οτιδήποτε ισχύει σε έτερες χώρες το αναπαράγουν και στη δική μας, ενώ όταν έγιναν δημόσια οι προτάσεις μου, οι οποίες αφορούσαν την ψηφιακή εποχή ορισμένοι επέλεξαν είτε ''να μου κρεμάσουν κουδούνια'', να σχεδιάσουν και να μεθοδεύσουν σειρά από διώξεις - κατασχέσεις, είτε ακόμα και πρόσφατα, σε πολιτικό επίπεδο, να πράξουν αχαρακτήριστες ενέργειες  αντίστοιχου χαρακτήρα με τους φασίστες της ΧΑ.

AB Βασιλόπουλος: Επέκταση της συνεργασίας με τη Wolt

Σε 36 ανέρχονται τα καταστήματα  ΑΒ Βασιλόπουλος, σε συνολικά 7 πόλεις, που έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα της Wolt.

Συγκεκριμένα, η συνεργασία της Wolt με την ΑΒ Βασιλόπουλος έχει επεκταθεί ταχύτατα και έχει ενσωματώσει 25 καταστήματα στην Αθήνα, 6 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και από 1 κατάστημα σε Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Χανιά και Ηράκλειο. Με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνει τους χρήστες της εφαρμογής να πραγματοποιούν γρήγορα και εύκολα τις αγορές του supermarket από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Στην εφαρμογή της Wolt είναι διαθέσιμοι 5.000 κωδικοί προϊόντων από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες και τις ανάγκες των πελατών. Μεταξύ αυτών είναι τα φρούτα, τα λαχανικά, τα γαλακτοκομικά, αλλά και προϊόντα όπως τα είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης. Σημειώνεται ότι όλα τα προϊόντα, που διατίθενται μέσω της εφαρμογής, έχουν τις ίδιες τιμές με τα καταστήματα. Παράλληλα, «τρέχουν» μοναδικές προσφορές ανά τακτά χρονικά διαστήματα, που καλύπτουν τις καθημερινές καταναλωτικές απαιτήσεις και τις ανάγκες των σύγχρονων νοικοκυριών.

O Δημήτρης Καρέλος, γενικός διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συνεργασίας μας με την κορυφαία αλυσίδα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος αναπτύσσεται ταχύτατα. Η προσθήκη δεκάδων καταστημάτων σε όλες τις πόλεις -όπου σήμερα η Wolt έχει παρουσία- έρχεται για να καλύψει τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες. Η συμμαχία μας συνδυάζει την τεχνολογική υπεροχή της Wolt με την ποιότητα των προϊόντων της ΑΒ Βασιλόπουλος, διευρύνοντας τις επιλογές και απλοποιώντας την καθημερινότητα των καταναλωτών».

Η Ζέτα Χειμωνίδου, VP Digital & Technology της ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η επέκταση της συνεργασίας μας με την Wolt, μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές online delivery στην Ελλάδα, μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Σε μόλις 3 μήνες από την έναρξη της συνεργασίας μας, «βρισκόμαστε» σε 7 πόλεις και 36 σημεία, συνολικά, για να προσφέρουμε μία εξαιρετική εναλλακτική για γρήγορες αλλά και ποιοτικές αγορές από τα καταστήματά μας. Οι ανάγκες των πελατών μας εξελίσσονται. Το ίδιο κι εμείς, και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μαζί με τους συνεργάτες μας στην Wolt, έχουμε στόχο να προσφέρουμε λύσεις με ποιότητα, ασφάλεια και φροντίδα».

Επισήμανση του Γ.Κ: Επειτα από τις δηλώσεις των διευθυντών και των VP Digital & Technology , αναφορικά με μια εταιρία η οποία ιδρύθηκε στο Ελσίνκι το 2014 , και ως γνωστόν βρέθηκαν κάποιοι οι οποίοι έστησαν στη χώρα μας τα γνωστά παραρτήματα , να κάνω και προσωπικά μια δήλωση:

Σας ευχόμαστε καλά κέρδη απ' όσα αποτελούσαν τις δικές μου προσωπικές προτάσεις της δεκαετίας του 90 , και ασφαλώς καλές αγορές απ' όσους ''μου  κρέμασαν τα κουδούνια'' για όσα μπορούσαν να γίνουν στη χώρα μας στον κατάλληλο χρόνο και να αποτελούμε σήμερα το σημείο αναφοράς, και όχι οι γνωστοί εισαγωγείς και αναπαραγωγείς όλων των ξενόφερτων. ( Μες την καινοτομία είστε ! )

Την αντίστοιχη ευχή έχω κάνει προ πολλού στους @τιμους, οι οποίοι έστησαν μια ''ένωση'' ώστε από κοινού να μηνύουν, να διώκουν, και να κατάσχουν τον πρωτεργάτη των ερτζιανών FM, καθώς επίσης, και σε κάτι ''κυράτσες'' της φερόμενης αριστεράς , οι οποίες έπειτα από καθολική και αντιδημοκρατική κατάλυση του καταστατικού ενός κόμματος, την οποία έκαναν, είχαν και την αξίωση να εκλεγούν Δήμαρχοι της Γλυφάδας !

- Είναι γνωστό ότι διέπομαι από μεγαλοψυχία , άρα επιθυμία μου είναι άπαντες να έχουν καλά κέρδη. 

- Προσβλέπουν σε κάτι ανώτερο από τα κέρδη ? 

Στο κάτω κάτω της γραφής ο υποφαινόμενος έκανε σε ανύποπτο χρόνο μια σειρά δημόσιων προτάσεων - έκθεση ιδεών - οι οποίες σήμερα αποτελούν την καθημερινότητα δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη, και κυρίως το αύριο της ανθρωπότητας. π.χ, οθόνες αφής , κινητά τηλέφωνα - υπολογιστές, ψηφιακοί πίνακες, ψηφιακή ραδιοτηλεόραση, ψηφιακή χαρτογράφηση, κοινωνικά δίκτυα όπως F/B & Youtube κ.α., online αγορές, αυτόνομα μπαταριοκίνητα οχήματα με ΑΙ τεχνητής νοημοσύνης, τηλεποικοινωνιακοί δορυφόροι χαμηλής τροχιάς, φωτοβολταϊκά συστήματα, θερμικές κάμερες για πυροπροστασία, κ.α. πολλά τα οποία παρακάμπτω.

- Οι ''κυράτσες'' τι έχουν προτείνει ;Θα μπορούσα κάλλιστα να αυτοαποκαλούμε ''ο αρχιτέκτονας του ψηφιακού μέλλοντος'', όμως, αφήνω έτερους να αυτοαναγορεύονται. Προσωπικά δεν επιθυμώ τίτλους, διότι δεν διαθέτω ομίλους εταιριών και επιχειρήσεων, απλά χάραξα το μέλλον που θα ακολουθείται άπαντες. Εκτός αν θεωρείται ότι το μέλλον το χάραξαν στην Silicon Valley ,την Tesla , την Google και στην Microsoft. Αν θεωρείτε κάτι τέτοιο πλανάστε οικτρά, διότι αυτοί σχεδιάζουν και πωλούν τσίπ, software , υπηρεσίες , και λοιπούς ντενεκέδες με πολλά καλώδια, δεν σχεδίασαν το μέλλον της παγκόσμιας ανθρωπότητας.

- Τέλος, στον παρελθόντα χρόνο, δεδομένου ότι είχα επιλέξει όσα θέλω να ειπωθούν δημόσια να μεταδίδονται από ένα καθαρά τοπικό ραδιόφωνο, και λόγω της περιορισμένης ακτίνας εκπομπής, κάποιοι ανέφεραν ''σιγά τον σταθμό'', ώστε να διατρανώσουν την ζηλοφθονία τους , όμως , απ' αυτόν τον σταθμό πέρασαν δημόσια στα ερτζιανά όσα σήμερα ακολουθούν άπαντες σε πλανητικό επίπεδο, και ειδικότερα σήμερα όλοι είμαστε παγκοσμιοποιημένης εμβέλειας.( Λες να οφείλετε στην google, η οποία την περίοδο των εκπομπών μου δεν υπήρχε, όπως δεν υφίστατο τίποτα απ' όσα ψηφιακά,sosial, online , κ.α. προανέφερα ? ) 


ΥΓ:
 Προσωπικά είμαι πεποισμένος ότι την θεωρία της εξέλιξης πολλοί την παραποίησαν και ακόμα και σήμερα την παραποιούν. Ειδικότερα, το ψηφιακό κινητό τηλέφωνο με οθόνη αφής το γνωρίζεις, ποιος το πρότεινε για πρώτη φορά το γνωρίζεις ;Στον αντίποδα, ένας θρησκόληπτος αν ερωτηθεί γνωρίζει τον Θεό, καθώς επίσης , τον πιστεύει ! Αλήθεια τον έχει δει έστω μια φορά στη ζωή του ;Τονίζεται ότι το τηλέφωνο σήμερα αποτελεί την προέκταση του χεριού σε εκατομμύρια νεοελληνίδες - νεοέλληνες.

* Το πρώτο ευρέως καταναλωτικό ''smartphone'' ( ''έξυπνο τηλέφωνο'' ) πρωτοεμφανίστηκε το 1997  από την Ericsson , ενώ προσωπικά τον όρο έξυπνες ηλεκτρονικές συσκευές τον χρησιμοποιούσα από την δεκαετία του 70

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Την δεκαετία του 90 πρότεινα δημόσια online delivery στην Ελλάδα και ''μου κρέμασαν κουδούνια'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">