ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέα καταγγελία για τον Μίχο: «Είχε προσεγγίσει και τα άλλα παιδιά της οικογένειας»


Το γεγονός ότι ο 53χρονος προφυλακιστέος Ηλίας Μίχος είχε προσεγγίσει και τα άλλα παιδιά της οικογένειας της 12χρονης στον Κολωνό, προβάλλει η αδερφή της γιαγιάς της ανήλικης. 

«Τα μεγάλα κορίτσια όταν είχαν πάει στο μαγαζί του, τους είχε μιλήσει χυδαία, δεν ξαναπάτησαν. Έλεγε χυδαία πράγματα '‘τι ωραίο β… που έχεις και τέτοια''. Είναι παλιάνθρωπος και θέλει εκτέλεση» αποκάλυψε.

Η γυναίκα υποστηρίζει, την ίδια στιγμή, ότι η 37χρονη μητέρα δεν έχει καμιά εμπλοκή με τη δράση του 53χρονου.

«Να λάμψει η αλήθεια. Εγώ πιστεύω ότι η (…) είναι αθώα αλλιώς πρώτα η αδελφή μου θα την είχε γδάρει» δηλώνει χαρακτηριστικά.

«Όλοι οι συγγενείς και φίλοι στήριζαν αυτήν την οικογένεια με τα 8 παιδιά, όσο μπορούσε ο καθένας. Στο μεγάλωμά τους βοηθούσε το κοινωνικό παντοπωλείο. Βοηθούσαν οι παπάδες και εμείς το σόι από το υστέρημά μας» συνεχίζει.

Με την απειλή του όπλου

Όπως αποκαλύπτει η αδερφή της γιαγιάς της, η 12χρονη μάθαινε πολεμικές τέχνες οι οποίες όμως δεν την γλίτωσαν τελικά από το μαρτύριο το οποίο έμελλε να βιώσει στα χέρια του 53χρονου.

«Της έλεγε ο θείος ‘κοίτα μη γίνει τίποτα και δεν το πεις’. ‘Θα τον κάνω μαύρο στο ξύλο’ απαντούσε η μικρή».

Ο 53χρονος με την απειλή όπλου τελικά κατάφερε να την αποπλανήσει, να ασελγήσει πάνω της αλλά και να την εκδίδει για λίγα ευρώ. «Το εκβίαζε και ό,τι έκαναν στο υπόγειο του μαγαζιού με την απειλή όπλου την εκβίαζε ότι, αν έλεγε κάτι, θα την σκότωνε όχι μόνο αυτή, αλλά κι όλη την οικογένεια».

Ήταν σε αδιέξοδο, λέει η αδερφή της γιαγιάς του παιδιού, καθώς ο 53χρονος φάνταζε στα μάτια τους πανίσχυρος με πολλές διασυνδέσεις. «Ο 53χρονος έκανε πολύ καλά τη δουλειά του γιατί πληρώνει και μη φοβάστε αυτός θα νικήσει. Τους εξαγοράζει όλους».

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Σύμφωνα με όσα ακούσαμε και διαβάσαμε επαληθεύεται αυτό που είχαμε αναφέρει, πρώτον, ότι απειλούσε την 12χρονη με όπλο, και δεύτερον, ότι υφίσταται σχέση διαπλοκής.

Τρίτον, υπάρχουν χιλιάδες πολίτες σε εθνικό επίπεδο, οι οποίοι/ες αξιώνουν την θανατική ποινή σε ειδικού τύπου ιδιάζουσες περιπτώσεις εγκλημάτων.

Ο σωφρονισμός , δια μέσω φυλάκισης, δεν διαμορφώνει όρους προστασίας του κοινωνικού συνόλου από σειρά εγκληματικών πράξεων. Ο κάθε βιαστής - μαστροπός κυκλοφορεί ελεύθερος, είτε θα κυκλοφορεί ελεύθερος σε λίγα χρόνια.

- Ενδεχομένως μπορεί , για πολλοστή φορά , να ενοχλήσω ορισμένους εκ των ''προοδευτικών'' συμπολιτών μας οι οποίοι/ες δεν δέχονται σε καμία περίπτωση την θανατική ποινή. Προσωπικά δεν γνωρίζουμε τα αίτια και τους λόγους. 

- Σε πληθώρα πολιτειών στις Η.Π.Α, οι οποίες έχουν υιοθετήσει το μοντέλο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ισχύει η θανατική ποινή. Τις Η.Π.Α δεν ακολουθούν και αντιγράφουν, τόσο στη χώρα μας όσο και ευρύτερα ;Για ποιούς λόγους δεν έχουν υιοθετήσει, πλην όλων των υπολοίπων και την θανατική ποινή ;

- Υιοθέτησαν όλες τις ''Αμερικανιές'', και σε όλους τους τομείς, πλην ορισμένων όπως είναι η θανατική ποινή, και η αδειοδότηση lower power τοπικών σταθμών.

- Η περίπτωση Μίχου καταμαρτυρά ποιος είναι ο βαθμός διαπλοκής μεταξύ στελεχών - υποστηρικτών της ΝΔ και του ευρύτερου κρατικού μηχανισμού. Ειδικότερα σε τοπικό επίπεδο , νοτίων προαστίων, στο παρελθόν υπήρχαν λαθρέμπορες, μαυραγορίτες, καλλιεργητές & έμποροι ναρκωτικών ουσιών, κ.α, οι οποίοι διατηρούσαν στενές οικογενειακές σχέσεις με τους διοικητές των τοπικών Α/Τ ! Γίνετε να μην το γνώριζαν ? 

- Πέρναγαν από τα Α/Τ και έπιναν το καφεδάκι τους. Το τι ''κελάϊδαγαν'' το αφήνουμε στην προσωπική σας φαντασία. Ενδεχομένως με αυτές τις ενέργειες ορισμένων, (τις οποίες ουδέποτε ακολουθήσαμε εμείς), θράσους και διαπροσωπικών σχέσεων, ''θολώνουν τα νερά και τα ίχνη τους'' και γίνονται οι υπεράνω υποψίας, η οι ''δικοί μας'' άνθρωποι.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέα καταγγελία για τον Μίχο: «Είχε προσεγγίσει και τα άλλα παιδιά της οικογένειας» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">