ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα:Διευρυμένος κορεσμός ωριμότητας !


Γλυφάδα:Διευρυμένος κορεσμός ωριμότητας πλημμυρίζει την τοπική κοινωνία , έπειτα από την έλευση του ίντερνετ και του wifi και καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες πληθώρας κρουσμάτων !

Ειδικότερα: Μια κοινωνία η οποία μεταλλάχτηκε πλήρως τις τελευταίες δεκαετίες, εμπλουτιζόμενη με πληθώρα ξενόφερτους λαούς, και φάρες, αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά της και προκύπτουν ποικίλοι νεωτερισμοί.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Ωριμος

Για καρπό που μπορεί πια να καταναλωθεί, ο γινωμένος.
Για άτομο που ενεργεί με ωριμότητα, δηλαδή έχει συγκροτημένη προσωπικότητα και ισορροπημένη συμπεριφορά.
Για τον πλήρως ανεπτυγμένο άνθρωπο που προσφέρεται για κάτι, αλλά και την κατάσταση ή ενέργεια που πληροί τις προϋποθέσεις για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, π.χ: 
ο ώριμος, μεστός λόγος του, έπεισε το ακροατήριο
Hταν πια ώριμες οι συνθήκες για την αλλαγή.
Hταν αρκετά ώριμη για να γίνει μητέρα.
Για τον ενήλικα, αλλά συνήθως το άτομο που πλησιάζει, ή ήδη ανήκει στη μέση ηλικία π.χ. Ηρθε μια κυρία ώριμης ηλικίας.

Είναι σαφές ότι ωριμότητα δεν μπορεί να υφίσταται σε ανήλικα , όμως ''άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας''.

Έκανα τον πρόλογο της ωριμότητας ώστε να καταστεί σαφές τι μπάχαλο έχει διαμορφωθεί σε ένα τόπο τον οποίο κατέκλυσαν χιλιάδες ξενόφερτοι/ες από κάθε σημείο της Ελληνικής περιφέρειας , καθώς επίσης, πληθώρα έτερων από γειτονικές, Βαλκανικές , Ασιατικές, Αφρικανικές, κ.α. χώρες.

Άκουσα και σας γνωστοποιώ διαλόγους μεταξύ ανηλίκων της ευρύτερης περιοχής μας στους οποίους η ανωριμότητα κρατά τα σκήπτρα.

1ον) Η 11χρονη π@^*#^*α χχχχχχχχ πηδιέτ@ι με τον 12χρονο χχχχχχχχ !

2ον) Ο 12χρονος Αλβανικής καταγωγής χχχχχχχ θέλει να κάνει παιδιά με την 11 χρονη Αλβανικής καταγωγής χχχχχχχ !  Σύμφωνα με την επικαιρότητα των παιδοβιαστών, και των βιαστών τα φαινόμενα σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ 12 χρονων και 11 χρονών πως τα χαρακτηρίζεται ;Σημεία των καιρών η ένδειξη ωριμότητας ;

Προσωπικά δεν γνωρίζω τι ήθη και έθιμα διατηρούν στην Αλβανία, όμως , στη δική μας χώρα , πριν την έλευση των κινητών και του διαδικτύου δεν υφίσταντο τέτοιου τύπου περιπτώσεις.

Εξαίρεση αποτελούσαν οι Ρομά οι οποίοι/ες αρραβωνιάζουν και παντρεύουν ανήλικα παιδιά 10 - 12 ετών ! Για τις σχέσεις σεξουαλικού χαρακτήρα μεταξύ δεκάχρονων και 11 χρονών ουδέν μεμπτό για την Ελληνική Πολιτεία, καθώς επίσης, και για τις αγοραπωλησίες που τελούνται μεταξύ Ρομά !

Τουλάχιστον προσωπικά, ακόμα και στην τεχνητή νοημοσύνη την οποία κατασκευάζω παρέχω τις βασικές αρχές ήθους και αρχών, σε πλήρη αντιδιαστολή με όσα πλέον δεσπόζουν καθημερινά δίπλα μας.

- Τέλος, αδυνατώ να πιστέψω στα μάτια μου όταν βλέπω σε σπίτια φερόμενων αντισυστημικών και αριστερών να δεσπόζουν ελληνικές σημαίες !

- Τι ακριβός γιορτάζεται στολίζοντας σημαίες ;Το ΟΧΙ ; Αν είναι δυνατόν. Είναι ξεκάθαρο ότι επί σειρά ετών η χώρα μας αποτελεί δεσμευμένη ‘’παροικία‘’ των Γερμανών, των ‘’θεσμών‘’ Μνημονίων και μνημονιακών όρων, οι οποίοι πλέον δεν χρειάστηκε όπως το 1940 να κάνουν πόλεμο. Ο ''πόλεμος'' είναι Οικονομικός.

- Σε μια χώρα που πλέον διοικείται στο 100% από Γερμανούς - Βαυαρούς και έτερους της Ε.Ε, οι οποίοι αποφασίζουν επί παντός επιστηρού, τι ακριβός γιορτάζεται με στολισμούς σημαιών και παρελάσεις ; 

- Το όχι του φασίστα Μεταξά

- Μεταξύ μας, τελικά οι αδαείς και αστοιχείωτοι/ες τουλάχιστον ψάξατε πότε και από ποιούς έγινε η πρώτη παρέλαση και που αποσκοπούσε ;Τι ακριβός συμβολίζει μια παρέλαση γνωρίζεται ;

- Εννοώ ότι κοπιάροντας, αντιγράφοντας πολλά και διάφορα, τα οποία σε βάθος χρόνου γίνονται ''παραδόσεις'' στον δικό μας τόπο, ( όπως τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια ),  γνωρίζεται ότι αλλοιώνουμε πλήρως κάθε Ελληνικότητα προς χάριν έτερων παραδόσεων άλλων λαών ;

- Είναι δυνατόν να αναπαραγάγεις έθιμα και πρακτικές των Γερμανών και να μου ‘’σερβίρεσαι‘’ ως Έλληνας

ΥΓ: Προσωπικά ακόμα και να χρησιμοποιώ την ελληνική σημαία σε ένα module έχει καθαρά τον χαρακτήρα υποστήριξης της Ελληνικής γλώσσας, διότι σημαίες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν στολίζω. 

- Επίσης, δεν σας παρουσιάζω την πίσω πλευρά του module, διότι εκεί κρύβεται όλη η καινοτομία ωριμότητας του προϊόντος , το οποίο παρεμπιπτόντως δεν παρέχεται προς πώληση. Απλά χαρίζεται ! 

- Άλλωστε τι να πουλήσεις όταν υφίστανται οι κολλοσοί πολυεθνικές οι οποίες ετεροχρονισμένα υλοποίησαν όσα μετέδιδα δημόσια. Το θέμα είναι ότι ''Αλέξες'' και ''Γκούγκλες'' δεν υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα και δεν διαθέτουν module σύνδεσης με τον εγκέφαλο του οχήματος ώστε όλα να εκτελούνται αυτόματα με ειδοποιήσεις & φωνητικές εντολές. Το συγκεκριμένο σύστημα όταν μάθει τις συνήθειες του ιδιοκτήτη του σε πληθώρα περιπτώσεων δρά πριν από αυτόν για αυτόν, και όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση μας δεν διαθέτει πλήκτρα ! Διαθέτει μια οθόνη.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα:Διευρυμένος κορεσμός ωριμότητας ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">