ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παγκόσμια ημέρα ζώων


Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων είναι διεθνής ημέρα δράσης για τα δικαιώματα των ζώων και την καλή διαβίωση. Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου, η ημέρα γιορτής του Φραγκίσκου της Ασίζης, προστάτης άγιος των ζώων.

Glyfada Web: Ποιος Φραγκίσκος της Ασίζης, και ποιος Χάινριχ Τσίμερμαν. Το θέμα είναι  ότι στον Δήμο Γλυφάδας άλλοι ''τσέπωσαν το χρήμα για τα αδέσποτα'' και άλλοι φροντίζουν και ταϊζουν τα αδέσποτα. Προσωπικά έχω σχηματίσει την άποψη ότι το χειρότερο ζώο του πλανήτη είναι ο άνθρωπος, και κυρίως κάτι Έβραίοι - Μασόνοι , οι οποίοι ήδη έχουν κηρύξει τον τρίτο παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο στην ανθρωπότητα με στόχο τους την παγκόσμια οικονομική και πολιτική κυριαρχία. Ορισμένοι από δαύτους ,  ( ονόματα δεν λέμε ) , έχουν ως βασικό τους στόχο να διαθέτουν μια ψηφιακή τεχνολογία πλήρη ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού του πλανήτη μας. Ειδικότερα, στοχεύουν να ελέγχουν πλήρως το νού κάθε ανθρώπου , άρα πριν κάνει το οτιδήποτε ήδη θα έχει συλληφθεί και θα οδηγείτε είτε ισόβια , είτε στην ηλεκτρική καρέκλα ! Τουλάχιστον αυτό πρέπει να σας ανησυχεί ιδιαίτερα, διότι πολλές φορές όλοι οι άνθρωποι κάνουν κάποιες σκέψεις, όμως , δεν πρόκειται αυτό που σκέπτονται να το τελέσουν. Το θέμα είναι ότι τα ''ζώα'' της νέας τάξης πραγμάτων για κάθε ενδεχόμενο θα τους εκτελέσουν. Να είστε σε ''επιφυλακή'' στην δεύτερη φάση των ΑΙ κινητών τηλεφώνων, εννοώ την επόμενη γενιά επεξεργαστών για κινητά τηλέφωνα, οι οποίοι θα συνεργάζονται με νευρωνικά δίκτυα τα οποία θα έχουν την δυνατότητα μέσω ενσωματωμένων ραντάρ και ειδικών κεραιών στα κινητά ελέγχου του εγκεφάλου κάθε ανθρώπου χρήστη κινητού. Είναι σαφές ότι αυτά δεν γράφονται στα ενημερωτικά και τεχνολογικά media , όμως εμείς βρισκόμαστε περίπου 50 χρόνια μπροστά από τους υπολοίπους. Αυτοί, ακόμα και σήμερα βρίσκονται στην αναζήτηση, και την έρευνα, ενώ εμείς ήδη είμαστε στην επόμενη φάση που αυτοί ακόμα αναζητούν ! Βάλτε μέσα σας βαθιά τον Τζαμπουλόν , όλοι οι φασίστες της παγκόσμιας δικτατορίας και της καθολικής ανισότητας , να σας κυριεύσει. Εμείς δεν τον χρειαζόμαστε, ούτε και εσάς. Το θέμα είναι ότι βλακωδώς πολλοί/ες αγνοούν ποιοι είναι οι προαναφερόμενοι και πηγαίνουν οι ίδιοι/ες, και είτε τους ψηφίζουν, είτε τους στηρίζουν ! )

Η αποστολή της Παγκόσμια Ημέρας των Ζώων είναι "Να αυξήσει την κατάσταση των ζώων, προκειμένου να βελτιώσει τα πρότυπα καλής διαβίωσης σε όλο τον κόσμο. Το χτίσιμο του εορτασμού της Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων ενώνει το κίνημα καλής διαβίωσης των ζώων, κινητοποιώντας το σε παγκόσμια δύναμη για να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όλα τα ζώα. Γιορτάζεται με διαφορετικούς τρόπους σε κάθε χώρα, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τη θρησκεία, την πίστη ή την πολιτική ιδεολογία. Μέσω της αύξησης της ευαισθητοποίησης και της εκπαίδευσης μπορεί να δημιουργηθεί ένας κόσμος όπου τα ζώα θα αναγνωρίζονται πάντα ως αισθανόμενα όντα και θα πληρώνεται πλήρη ευγένεια πάντα για τη καλή διαβίωση τους."

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων προέρχεται από τον Χάινριχ Τσίμερμαν, ο οποίος οργάνωσε την πρώτη Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 24 Μαρτίου 1925 στο Αθλητικό Παλάτι στο Βερολίνο της Γερμανίας. Πάνω από 5.000 άτομα παρευρέθησαν σε αυτή την πρώτη εκδήλωση. Η εκδήλωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 4 Οκτωβρίου, για να συμπέσει με την ημέρα της γιορτής του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, προστάτη αγίου της οικολογίας, ωστόσο ο χώρος δεν ήταν διαθέσιμος εκείνη την ημέρα. Η εκδήλωση εορτάστηκε στις 4 Οκτωβρίου για πρώτη φορά το 1929. Αρχικά ο θεσμός εορταζόταν μόνο στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και την Τσεχοσλοβακία, όπου ζούσε μια μεγάλη Γερμανική μειονότητα μέχρι το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Κάθε χρόνο ο Τσίμερμαν εργαζόταν ακούραστα για την προώθηση της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων. Τέλος, σε ένα Συνέδριο Διεθνούς Προστασίας των Ζώων στη Φλωρεντία της Ιταλίας τον Μάιο του 1931 πρότεινε την καθιέρωση της 4ης Οκτωβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Η πρόταση εγκρίθηκε ως ψήφισμα και έγινε ομόφωνα δεκτή.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παγκόσμια ημέρα ζώων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">