ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παιδοβιαστής και καλός άνθρωπος - νεοδημοκράτης γίνετε ?


Ζούμε σε μια χώρα, η οποία αντί να προοδεύσει σε όλους τους τομείς, συνεχίζουν να υφίστανται συντηρητικά κατάλοιπα, ενώ οι φερόμενοι ''νοικοκυραίοι'' κυβερνώντες , καθώς και τα παπαγαλάκια τους , τα οποία έδωσαν έμφαση στα εγκαίνια του μετρό Πειραιά αντί της σχέσεως του παιδοβιαστή με το κόμμα της ΝΔ και πλειάδα πολιτικών προσώπων, μάλλον διέπονται από 
πατερναλιστικό συντηρητισμό. 

Συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή ασκήθηκε σε βάρος του 53χρονου για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.


Συγκεκριμένα ο 53χρονος κατηγορείται για:

  • Βιασμό ανήλικου κατ’ εξακολούθηση
  • Διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση
  • Κατάχρηση ανηλίκου
  • Διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων
  • Διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας
  • Γενετήσια πράξη με ανήλικο
  • Παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου
Στην άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή σε βάρος του 53χρονου για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών. Ο 53χρονος και ο 42χρονος απολογούνται την Τετάρτη στον ανακριτή.

Η ΕΛΑΣ προσπαθεί να ρίξει «φως» στα σκοτεινά μονοπάτια του διαδικτύου, όπου ο 53χρονος κατηγορούμενος για υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης επικοινωνούσε σε chat rooms με παιδόφιλους. Στόχος της αστυνομίας είναι να ταυτοποιήσει αυτούς που βίασαν το κοριτσάκι, έναντι 50 έως 100 ευρώ ο καθένας. Είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι - σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία - περισσότεροι από 200 παιδόφιλοι ενδιαφέρθηκαν να «συναντήσουν» το κοριτσάκι, που εργαζόταν περιστασιακά στο μίνι μάρκετ του 53χρονου, στα Σεπόλια.

Παράλληλα, εκτός από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 53χρονου, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, «ξεψαχνίζει» και τα κινητά τηλέφωνα του κατηγορούμενου, προκειμένου να αντλήσει πολύτιμα στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, και να προσπάθησε να σβήσει στοιχεία ο κατηγορούμενος, αυτά θα ανακτηθούν, εύκολα ή δύσκολα.

Οι αστυνομικές έρευνες εστιάζονται και στο ενδεχόμενο να μην είναι η 12χρονη το μόνο θύμα, αλλά πίσω από τη δράση του 53χρονου να υπάρχει και ένα ολόκληρο κύκλωμα παιδόφιλων. Ταυτόχρονα, ερευνάται και εάν πρόσωπο του περιβάλλοντος του κοριτσιού μπορεί να γνώριζε τι συνέβαινε, εδώ και μήνες.

Το πρωί της Τρίτης (11/10) η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης ανέφερε: «Δεν έχει καν εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί» ανέφερε συνεχίζοντας ότι «δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια στην οικογένεια, ότι αυτός ο άνθρωπος, μπορεί να προβεί σε τέτοιες πράξεις σε βάρος ενός παιδιού».

Η δικηγόρος της οικογένειας τόνισε στη συνέχεια πώς «η ζωή αυτού του παιδιού, έχει καταστραφεί» ενώ ζήτησε να εντοπιστούν όλοι αυτοί οι πάνω από 200 που προσέγγισαν τον 53χρονο όταν αυτός προσέφερε την 12χρονη για ικανοποίηση αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων. «Ο “κύριος” αυτούς που προσέλκυε, τους έλεγε ότι είναι ανήλικο. Ξέρανε πού πάνε όλοι αυτοί. Πρέπει να προχωρήσει η έρευνα σε βάθος, να εντοπιστούν όλοι αυτοί» καθώς η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως «πελάτης» του, αλλά και «κάθε άλλον υπεύθυνο» που εντοπιστεί από τις Αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.


Προσωπικά είδαμε ένα βίντεο στο οποίο το σημαίνον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Πατούλης , Περιφερειάρχης Αττικής, μιλάει για τον παιδοβιαστή και μαστροπό 
Ηλία Μίχο με τα καλύτερα λόγια αναφέροντας ότι είναι καλός άνθρωπος και καλός νεοδημοκράτης ! 

Αν κάποιος ο οποίος εκβίαζε με την απειλή όπλου και εξέδιδε σε σειρά έτερων '' διεστραμμένων νοικοκυραίων'' ένα παιδί οι κακοί ποιοι είναι ;


Σταδιακά άρχισαν να βγαίνουν στο προσκήνιο σειρά περιπτώσεων φιλικών προσώπων και στελεχών της ΝΔ, οι οποίοι βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα υποστηρίξεως του κυβερνώντος κόμματος, αν και ομολογουμένως πρόκειται είτε για παιδεραστές, είτε για μαστροπούς είτε για βιαστές.

Πρέπει να είναι φιλόξενη και υποστηρικτική η συμπεριφορά της εξουσίας καθώς και των κομμάτων σε σχέση με εγκλήματα και διεσταμμένους εγκεφάλους οι οποίοι παρουσιάζονται με τον μανδύα του καλού ανθρώπου ;

Αναφορικά με τις 66.000 χιλιάδες ευρώ που έχει λάβει ο παιδοβιαστής και μαστροπός από το δημόσιο χρήμα , για ένα ψιλικατζίδικο της γειτονιάς , όταν χιλιάδες έτεροι μικροεπιχειρηματίες δεν έχουν δει ούτε μια δεκάρα του δημοσίου χρήματος ουδέν σχόλιο.

# Αδιαμφισβήτητα όταν βλέπεις ένα άτομο - η στέλεχος ενός κόμματος - να διέπεται από την τάση να γίνει συμπαθής σε όλους , να τους περιτριγυρίζει και να επιδιώκει προσωπικές σχέσεις και φωτογραφίες με όλους , τις οποίες αναρτά στα sosial media κ.α. , σχεδόν πάντα κάτι ύποπτο ''τρέχει'' με δαύτον. Εννοούμε τον μέσο Μίχο  ( νεοέλληνα - ''νοικοκυραίο'' - νεοδημοκράτη) ο οποίος χτίζει, έστω προσωρινά, στο διεστραμμένο του μυαλό το απυρόβλητο για κάθε του ανήθικη, ποταπή, άνομη και κατακριτέα ενέργεια.

Τέλος, αναφορικά με τους 200 ενδιαφερόμενους παιδόφιλους απαιτείται να προκύψουν ουσιαστικές ενέργειες σε βάρος τους ώστε να ξεκαθαρίσει σε ένα βαθμό το πλαίσιο μελλοντικών διεστραμμένων παιδοβιαστών ;( Αν προκύπτουν 200 ενδιαφερόμενοι από ένα μόνο άτομο, τον Μίχο, αναλογιστείτε πόσοι είναι αριθμητικά στην χώρα μας. ) 

Τι έκανε κάθε τρεις και λίγο στο ΑΤ Κολωνού ο παιδοβιαστής ; Τι σχέσεις είχε με τον διοικητή ; Εκτός από παιδοβιαστής , εκβιαστής, και μαστροπός και χαφιές ;

Την ημέρα που η μητέρα της 12χρονης έμαθε για τους αλλεπάλληλους βιασμούς της από τον μαστροπό και τους πελάτες παιδοβιαστές του, γόνους πολιτικών & επιχειρηματιών , πήγε στο ΑΤ να τους καταγγείλει. Την έδιωξαν. Πήγε ξανά την επομένη και την έστειλαν στο Ανηλίκων. Αυτά είναι πρωτοφανή φαινόμενα. Χρειάζεται τουλάχιστον να αφυπνιστεί η ελληνική κοινωνία διότι η διαπλοκή μεταξύ τους είναι ασύλληπτη. 

Αναφορικά με τις αδιανόητες ατάκες του συνδικαλιστή αστυνομικού Μπαλάσκα , το μόνο που δεν είπε είναι πως θα έπρεπε συνολικά να θαυμάζουμε έναν παιδεραστή, βιαστή και μαστροπό διότι είναι καλός άνθρωπος και καλό παιδί !!! Τελικά ο συνδικαλισμός ορισμένων επαγγελμάτων στη χώρα μας από το τέλμα οδηγήθηκε στον βούρκο.

ΥΓ: Γιατί τόσο ελαστικός ο νομοθέτης για σειρά εκληματικών πράξεων ;Επίσης , γιατί η ελληνική δικαιοσύνη εκθέτει συνήθως τους Ρομά με δημοσιοποίηση στοιχείων και φωτογραφιών ως επικίνδυνους και δεν εκθέτει τα στοιχεία των  ενδιαφερόμενων παιδόφιλων και παιδεραστών ;Αυτοί δεν είναι επικίνδυνοι ;Τι λογίζεται ποιο επικίνδυνο, να σου κλέψουν ένα καταλύτη , η ένα κινητό, η να σου βιάσουν το παιδί ;

* Μη ξεχνάς αναγνώστη/ια ότι προσωπικά έχω δεχθεί πληθώρα διώξεων - κατασχέσεων από αυτό το δεδομένο καταστημένο για ένα τοπικό Ρ/Σταθμό, ενώ στον αντίποδα έτερους τους έχουν στο απυρόβλητο επί δεκαετίες ! ( Έχεις διερωτηθεί το γιατί ;)

* Ενδεχομένως αποτελώ την εξαίρεση του κανόνα, διότι ποτέ δεν μπέρδεψα τα ''γκομενίστικα'' με τον ραδιοφωνικό σταθμό είτε την ιστοσελίδα. Μόνο από την ιστοσελίδα, μέσα σε μια δεκαετία, έχουν επικοινωνήσει μαζί μου περισσότερες από 500 γυναίκες από ολόκληρο τον πλανήτη με σαφείς προθέσεις στις οποίες ουδέποτε απάντησα, ενώ στον αντίποδα ο ψιλικατζής, στέλεχος της ΝΔ, εκμεταλλεύτηκε, βίασε, εκβίασε και πούλησε ακόμα και ένα παιδάκι. ( Προς άπιστους Θωμάδες τονίζω ότι πολλά τα έχω διαγράψει, άλλα δεν τα διέγραψα διότι μπορεί να προκύψει αμφισβήτιση και τα κρατώ ως πειστήρια. Αυτά τα λίγα επί προσωπικού για ορισμένους ''αριστερούς'' σε τοπικό επίπεδο οι οποίοι/ες προέβησαν στις αχαρακτήριστες ενέργειες σε βάρος μου και ακόμα και σήμερα παρουσιάζονται ως η αριστερά ! )

* Αν προσθέσω τις επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες μου έγιναν την περίοδο 2012 - 2015  και τις αρνήθηκα, θεωρώντας ότι υπάρχουν αριστεροί σε τοπικό επίπεδο, έχασα περισσότερα από 300.000 χιλιάδες ευρώ. Πείτε σε εμένα σήμερα για αστικά πολιτικά κόμματα και πρόοδο της κοινωνίας από δαύτα. Και άλλωστε ''το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω'' , κάποιες ευκαιρίες σου δίνονται μια φορά και καλείσε να τις αξιοποιήσεις. Δεν υπάρχει ...επόμενη φορά. ( Προς άπιστους Θωμάδες και αυτά τα στοιχεία έχουν αρχειοθετηθεί. ) Ενώ την ίδια περίοδο γέμιζαν οι κωδικοί των τραπεζών πληθώρας ''αριστερών'' στελεχών και υποστηρικτών οι δικοί μας άδειαζαν. Ενδεικτικά μπορώ να αναφέρω πρόταση για εξωτερική Ραδιοφωνική παραγωγή της ΕΡΤ , επί διακυβέρνησης ΝΔ , ενώ επί μια πενταετία διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν προέκυψε ούτε ίχνος προτάσεως ! Αυτή ήταν αριστερά, και ειδικότερα το πρώτη φορά ? Αναλογίσου το δεύτερη ! Εννοώ ότι ακόμα και επί διακυβέρνησης ΝΔ , η οποία απαρτίζεται από ιδεολογικούς αντιπάλους μου έγιναν προτάσεις, ενώ επί διακυβέρνησης ενός κόμματος στο οποίο ήμουν στέλεχος και υποστηρικτής καμία, άρα αύριο - στο μέλλον - τώρα που δεν είμαστε πλέον υποστηρικτές τους ...ποια θα είναι η δεύτερη φορά ;(''Ο Θεός να σας φυλάει.'')

* Δεν επιχειρώ να προτάξω ότι εμείς είμαστε ηθικοί και οι έτεροι ως ''ιδεολογικοί αντίπαλοι'' οι ανήθικοι , όμως παρακολουθώντας επί δεκαετίες την επικαιρότητα ουδέποτε έχουν προκύψει τόσες περιπτώσεις αριστερών παιδεραστών, βιαστών, μαστροπών, κ.α. στη χώρα μας όσες φέρουν την κομματική ιδεολογική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας. Αν επιχειρήσεις το ''φρούτο'' που έμαθαν και επικαλούνται οι νεοέλληνες , ''να γκουγκλάρεις'' , δεν πρόκειται να βρεις τα αίτια. Αναζήτησέ τα σε άλλο επίπεδο, εσωτερικό, μορφωτικό, και κυρίως αξιακό.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παιδοβιαστής και καλός άνθρωπος - νεοδημοκράτης γίνετε ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">