ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μεγαλειώδης παρέλαση στη Θεσσαλονίκη – Νέο μήνυμα στην Τουρκία από τον πρωθυπουργό


Με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, μέσω της οποίας εστάλη μήνυμα ισχύος και αποτροπής, κορυφώθηκαν χθες, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Νέο μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε από τον νομό Ιωαννίνων, όπου μετέβη για την εθνική επέτειο, ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι το «ΟΧΙ» αποτελεί την εθνική μας θέση απέναντι σε κάθε επιβουλή.

Σε μία εποχή πολέμου, ρευστότητας και απειλών, στηρίζουμε την ειρήνη, αλλά είμαστε ενωμένοι απέναντι στις τουρκικές απειλές και δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα, διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μηνύματα για ενότητα, ελευθερία, δημοκρατία και ειρήνη, έστειλαν και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, με αφορμή την εθνική επέτειο.

Στο μεταξύ, τη στρατηγική της έντασης και των προκλήσεων συνεχίζει ο Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος, φωτογράφισε την Ελλάδα ως πιόνι των ιμπεριαλιστών που επιβουλεύονται την Τουρκία, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τη χώρα μας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό, Le Point, δήλωσε ότι μοναδικό μου καθήκον, είναι να υπερασπιστώ την ασφάλεια της χώρας, με κάθε μέσο.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/Nc4aeOv
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μεγαλειώδης παρέλαση στη Θεσσαλονίκη – Νέο μήνυμα στην Τουρκία από τον πρωθυπουργό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">