ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τελικά τι ισχύει με τον Κάρολο ?

 


Τελικά τι ισχύει με τον Κάρολο ?

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καθημερινής με τίτλο '' Το αγιορείτικο ημερολόγιο του Καρόλου'' ορισμένοι μετέδιδαν ότι είχε ασπαστεί την Ορθόδοξη πίστη και μάλιστα βαπτίστηκε κρυφά καθώς, όπως υποστήριζαν, εάν δήλωνε την αλλαγή του θρησκευτικού του δόγματος έχανε το δικαίωμα της διεκδίκησης του θρόνου στην πατρίδα του.

Η θεωρία του «κρυπτοχριστιανού» είναι, εξάλλου, ιδιαίτερα προσφιλής στην πιο συντηρητική πτέρυγα της αγιορείτικης (όχι μόνο) κοινωνίας και θέλει προβεβλημένες προσωπικότητες που δείχνουν ενδιαφέρον για τα ορθόδοξα δρώμενα, να τα ασπάζονται αλλά να φοβούνται να εκδηλωθούν. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείψουν και οι συνωμοσιολόγοι που ήθελαν τον Κάρολο σε ρόλο «δούρειου ίππου» των μασόνων. 

Εσείς τι βλέπετε ; Δείτε στο 0:44 και έπειτα. Τι δείχνει ο Κάρολος στους συνομιλητές του και στους Βρετανούς από το δημόσιο κανάλι ;

  

Εναν διαφορετικό βασιλιά Κάρολο είδε το βρετανικό κοινό, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή The Repair Shop το βράδυ της Τετάρτη.

Τα γυρίσματα για το επεισόδιο πραγματοποιήθηκαν από το φθινόπωρο του 2021 έως την άνοιξη του 2022, πριν δηλαδή την άνοδό του στο θρόνο. Ένας διαφορετικός Κάρολος -Πήγε σε εκπομπή στην τηλεόραση για να του φτιάξουν ένα σπασμένο βάζο! 

Ο Jay Blades είναι ένας σύγχρονος επισκευαστής επίπλων, ιδιοκτήτης του συνεργείου The Repair Shop και παρουσιαστής της τηλεόρασης. Στην εν λόγω εκπομπή πελάτες πηγαίνουν παλιά αντικείμενα που χρειάζονται επισκευή και τα έσοδα πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό.


- Όταν συνομιλείς με άλλους ανθρώπους , και φοράς σακάκι , κάνεις και εσύ αυτή την κίνηση ; Οι ''συνωμοσιολόγοι'' , και όχι μόνο , γνωρίζουν καλά την συγκεκριμένη κίνηση και τι κρύβει ως μήνυμα.

- Δεδομένου ότι πολλοί έχουμε φορέσει σακάκια, και ειδικότερα αρκετές φορές, προσωπικά δεν έχω κάνει αυτή την κίνηση ποτέ. Εσείς ; Διαβάζοντας πολλά ''συνωμοσιολογικά'' site έχω διαπιστώσει ότι την εν λόγω κίνηση την έκαναν σε φωτογραφίσεις πληθώρα επώνυμοι και διάσημοι μασόνοι. Αν ισχύει και με τον Κάρολο το γνωρίζει ο ίδιος.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τελικά τι ισχύει με τον Κάρολο ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">