ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ιωσήφ Παπαδόπουλε καινοτόμος ο David Davis


Πραγματικά αποτελεί τεράστια καινοτομία να υπάρχει στη χώρα μας ένας Γερμανός, ο 
David Davis , ο οποίος έχει στήσει μερικά KW φωτοβολταϊκών συστημάτων, μπαταριών, ινβέρτερ, κ.α., ώστε να μην διαθέτει ρολόϊ της ΔΕΗ και πληρώνει τα ''νταβατζηλίκια''. Επίσης, το αντίστοιχο και για τον Καλογεράκη τον οποίο προβάλλει μανιωδώς ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός , και δημοσιογράφος εκ παραδρομής

Προσωπικά από το δικό μου μετερίζι θα δώσω έμφαση στο προκείμενο ζήτημα της αυτόνομης ενέργειας η οποία αποτελούσε τις καθημερινές μου μεταδόσεις πριν απο δεκαετίες από τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Προτάσεις σε ανύποπτο χρόνο

Eν προκειμένω θα εστιάσω σε δημόσιες προτάσεις τις οποίες έκανα σε ανύποπτο χρόνο, πριν από 30 - 35 χρόνια , οι οποίες αφορούσαν την αυτονόμιση των Ο.Τ.Α , ( δήμων ) , και ειδικότερα, μιας που βρισκόμουν στα Νότια προάστια Αττικής, του εύπορου Δήμου Γλυφάδας ο οποίος διαθέτει δεκάδες χιλιάδες δημότες/ισσες οι οποίοι/ες δεν είναι αντίστοιχα εύποροι σε σχέση με τα οικονομικά του δήμου.


Ομολογουμένως σε τοπικό επίπεδο , δεδομένου ότι το τοπικό ραδιόφωνο έμπαινε σε χιλιάδες σπίτια συμπολιτών μας, τις προτάσεις μου τις γνωρίζουν χιλιάδες χωρίς αντιστοίχως να γνωρίζουν και εμένα προσωπικά.

Έδωσα σε ανύποπτο χρόνο την δυνατότητα σε ορισμένους συμπολίτες μας να γνωρίζουν πράγματα τα οποία αγνοούσαν σε σχέση με την ηλιακή ενέργεια, και συγκεκριμένα ορισμένοι εξ' αυτών επένδυσαν στην αυτονόμηση των σπιτιών τους. Δεν ήταν πολλοί, όμως υπάρχουν.

Το θέμα είναι ότι οι προτάσεις μου δεν έγιναν στην βάση τι μπορεί να κάνει κάθε ένας μεμονωμένα , αντιθέτως έγιναν στη βάση τι μπορεί να υλοποιήσει ένας Ο.Τ.Α με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου διαμορφώνοντας ένα οικολογικότερο μέλλον. ( ''Μπενάκης - Βγενάκης'' αναφορικά με όσους πολιτεύονται και διοικούσαν τον δήμο. )

Τα ετεροχρονισμένα της Ε.Ε

Ασφαλώς ετεροχρονισμένα, έπειτα από δεκαετίες, σε επίπεδο Ε.Ε θεσπίστηκαν κάποιες πολιτικές οι οποίες αφορούν την ενέργεια και παρέχουν την δυνατότητα στους Δήμους να δημιουργήσουν μονάδες ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ( Επίσης ''Μπενάκης - Βγενάκης'' , δεδομένου ότι τα αστικά κόμματα που διοικούν τον δήμο υπηρετούν ακόμα και σήμερα μια χούφτα οικονομικούς ολιγάρχες - Ιδιώτες. Βλέπε σημερινός δήμαρχος Γλυφάδας, και τέως ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο οποίος προωθούσε ως δήμαρχος Ιδιωτική εταιρία αερίου !)

Ολοκληρώνοντας τονίζω ότι όσα γίνονται από την πλευρά ορισμένων ιδιωτών, ( David Davis . Μιχάλης Καλογεράκης, κ.α) , αν πράγματι φέρνουν αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν σε βίντεο τα οποία κυκλοφορούν στα sosial media , αναλογιστείτε τι αποτέλεσμα θα έφερναν στο σύνολο οι προτάσεις μου με μια δημοτική εταιρία ηλιακής και αιολικής ενέργειας.


Όπως ανέφερα πριν από τέσσερις δεκαετίες, ''συνεχίστε να επενδύεται πάνω σε αστικά πολιτικά κόμματα'' και το μέλλον που σχεδιάζουν αυτοί για εσάς, και θα τα ζήσετε όλα . . .

ΥΓ:  Ιωσήφ Παπαδόπουλε πολύ καινοτόμος ο David Davis ! Μπορείς να τον ρωτήσεις πότε για πρώτη φορά ασχολήθηκε με την ηλιακή ενέργεια ;Επίσης κάνε το κόπο να ρωτήσεις και τον Καλογεράκη και στη συνέχεια πέρνα από την Γλυφάδα, δεδομένου ότι κατοικείς πιο κάτω και απλά ρώτα ποιός και πότε πέρναγε δημόσια ''φωτοβολταϊκά σε κάθε σπίτι, σε κάθε κτήριο, με δημοτική εταιρία ενέργειας'' και τι μέλλον του επιφύλαξαν.

Διαβάστε και αυτό:Eνεργειακά αυτόνομος ο Δήμος Κοζάνης με φωτοβολταϊκά

 






  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ιωσήφ Παπαδόπουλε καινοτόμος ο David Davis Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">