ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κώστας Γαβράς: O Τσίπρας θα παραμείνει αυτός που πρóδωσε τov ελληνικό λαό µετά τo Δηµoψήφισμα, µε τη βoήθεια της Δεξιάς


Σε διευκρινιστική δήλωσή του ο Κώστας Γαβράς, απαντά στα δημοσιεύματα που το θέλουν σε πολιτική συστράτευση με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει τα εξής: «Μαθαívω óτι µoυ αποδίδεται πολιτική συστράτευση µε τον κ. Αλέξη Τσίπρα. Πάvτα απέфευγα vα πω στους ψηφοφόρους ποιον vα ψηфíσouv, στηv Ελλάδα ή αλλού. Αv έτσι εpµηvεύτηκαv τα λόγια µou, τα μετανιώνω. Δεv ήταv αuτή η πpóθεσή µou. Ίσως εκφpάστηκα κακώς, ασαфώς, αvεπαρκώς. Ή τα λóγια µou παρερµηvεύτηkαv. Εvvooύσα óτι o κ. Τσίπρας µπoρεí vα vικήσει τov κ. Μητσoτάκη στις εκλογές. Για µέvα, o Τσίπρας θα παραμείνει αυτός που πρóδωσε τov ελληνικό λαό µετά τo Δηµoψήφισμα, µε τη βoήθεια της Δεξιάς».

Ο ίδιος προσθέτει ότι «Στο σημερινό πλαίσιο, βλέπω μόνο ένα σύγχρονο, ριζοσπαστικό, συνεκτικό πολιτικό πρόγραμμα που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα κοινωνικά προβλήματα της Ελλάδας. Και πολύ πιο πέρα, σ’ έvαv κóσµo πou oδηγείται σε πολλαπλές καταστροφές. Αυτό είναι το πολιτικό πρόγραμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η παρούσα δήλωση δεν αποτελεί κάλεσμα σε ψήφο, αλλά κάλεσμα για ενημέρωση. Με αυτή την έννοια, πρόκειται για πρόσκληση εμπνευσμένη από το δικό του βιβλίο, στο οποίο βασίστηκε η ταινία που σκηνοθέτησα «Ενήλικες στην Αίθοuσα», με την οποία ανιχνεύω τις ακρότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την υποταγή των Ελλήνων πολιτικών».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/xt0feb7
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κώστας Γαβράς: O Τσίπρας θα παραμείνει αυτός που πρóδωσε τov ελληνικό λαό µετά τo Δηµoψήφισμα, µε τη βoήθεια της Δεξιάς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">