ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Διακύρηξη της "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α." για τις εκλογές (2) αιρετών στους ΟΤΑ Α' βαθμού



ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΥΟ (2) ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. Α΄ ΒΑΘΜΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022.


ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022


Η «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στους Ο.Τ.Α.» διεκδικεί την ψήφο σας με συγκεκριμένους στόχους και στρατηγική. Οι εκπρόσωποι μας στα Υπηρεσιακά και Πειθαρχικά Συμβούλια δεσμεύονται να λειτουργούν με τις πιο κάτω αρχές:

• Να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και δράση με όλους τους συναδέλφους. 

• Να συνεργάζονται στενά με το συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των συναδέλφων. 

• Να λειτουργούν πάντοτε με γνώμονα τη δικαιοσύνη, την αξιοκρατία και τις αποφάσεις του κλάδου. 

• Να επιβάλλουν τη διαφάνεια και την αντικειμενικότητα, με τη συνεχή και δυναμική παρουσία και την εντιμότητά τους, ώστε να συμβάλλουν στην αποτελεσματική υπεράσπιση των συναδέλφων τους.

• Καθημερινή παρέμβαση για την κατάργηση όλων των αυταρχικών, αυθαίρετων και αντιδημοκρατικών διατάξεων της Εργατικής Νομοθεσίας. 

• Να αποκαλύπτουν και να καταγγέλλουν στον κλάδο κάθε αυθαιρεσία της Διοίκησης. 

• Να απορρίπτουν πρακτικές ενσωμάτωσης στη Διοίκηση και χρησιμοποίησης του θεσμού για τη συγκρότηση προσωπικών μηχανισμών. 

Συνάδελφοι, Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γνωρίζετε ποιοι βρίσκονται χωρίς δεύτερες σκέψεις στην πρώτη γραμμή του αγώνα, πρωτοπόροι στο συνδικαλιστικό κίνημα σε όλον τον Δημόσιο Τομέα, χωρίς «κομματική καθοδήγηση», ενσαρκώνοντας το πάγιο αίτημα του συνόλου των εργαζομένων για ακομμάτιστο, ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό κίνημα. Σε αυτή την προσπάθεια, είναι απαραίτητη και η δική σας συμμετοχή, στηρίζοντας με τη ψήφο σας το ψηφοδέλτιο της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.». Κάθε ψήφος στην «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στους Ο.Τ.Α.» μας δεσμεύει να συνεχίσουμε τον αγώνα που όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε προκειμένου να μην εφαρμοστεί στη πράξη το σχέδιο λειτουργικής και διοικητικής διάλυσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Διακύρηξη της "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α." για τις εκλογές (2) αιρετών στους ΟΤΑ Α' βαθμού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">