ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο 80χρονος οδηγούσε 1,5 χιλιόμετρο ανάποδα στη Βουλιαγμένης !


Απίστευτο τροχαίο στη Βούλα, ευτυχώς χωρίς θύματα, με δύο αμάξια να συγκρούονται μετωπικά, καθώς όχημα με 80χρονο οδηγό κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα της Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο ηλικιωμένος οδηγός, με τη σύζυγό του ως συνοδηγό, έστριψαν από την οδό Καλύμνου και κινήθηκαν για περίπου ενάμισι χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα της οδού Βουλιαγμένης, πιστεύοντας ότι παραμένουν στη δεξιά λωρίδα του σωστού ρεύματος.

Το Ι.Χ. συγκρούστηκε μετωπικά και με σφοδρότητα με διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου απεγκλωβίστηκε μόνος του σπάζοντας το παρμπρίζ.

Οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά, ευτυχώς τραύματα.


Σημείωση του Γ.Κ:
Ένας αντίστοιχος υπερήλικας, πριν τρεις δεκαετίες, βγήκε παράνομα στην Βουλιαγμένης από παράδρομο περνώντας πάνω από το πεζοδρόμιο, χωρίς φώτα , και όταν διαπίστωσε ότι έρχεται άλλο όχημα επί της λεωφόρου ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του στην μέση της Βουλιαγμένης, στην κεντρική λωρίδα πιάνοντας επί της ουσίας και τις τρεις λωρίδες !

Η συνέπεια ήταν να μας στείλει στο νοσοκομείο, και έπειτα του εξιτηρίου για μερικούς μήνες να βρισκόμαστε σε ακινησία. Όταν τελικά έγινε το δικαστήριο η δίκη ήταν μια παρώδια δικαιοσύνης , δεδομένου ότι δεν τύχαμε καμιάς αποζημιώσεως από δαύτον , και τελικά ''καθάρισε'' χωρίς να του αφαιρέσουν το δίπλωμα - ικανότητα οδήγησης !

Επικαλέστηκαν υπερβολική ταχύτητα αναφορικά με το δικό μας όχημα, αν και στην προκειμένη περίπτωση με πράσινο το φανάρι και εντελώς άδειο δρόμο δεν υπήρχε κανένα ενδεχόμενο ατυχήματος αν δεν έβγαινε χωρίς φώτα παράνομα από τον παράδρομο ο γέρος στην Βουλιαγμένης  !

- Τεταρτοτρικοσμική χώρα - σούργελο ! Γιατί τους κάνουν ανανέωση της ικανότητας οδήγησης στα 80 τους έτη ;Αυτοί οι ''τύποι'' δεν έχουν ικανότητα πλέον να περπατήσουν και έχουν ικανότητα να οδηγούν ? 

- Και εμείς θεωρούμε ότι έχουμε την ικανότητα να πιλοτάρουμε τα RAFALE , θα μας τα εμπιστευτεί η πολεμική αεροπορία να κάνουμε μια βόλτα πάνω από τα νότια προάστια σπάζοντας το φράγμα του ήχου και να τραβήξουμε μερικά πλάνα σε * 16Κ 360

* Αυτή τη τεχνολογία θα την έχετε εσείς, οι λεγόμενοι καταναλωτές, την επόμενη πενταετία, έπειτα του 2025 όταν θα σας την ''σερβίρουν'' εμπορικά οι αμερικανοί, μπορεί και οι κορεάτες - κινέζοι, σε τιμή πάνω από τα 1.000 ευρώ. 

* Ενδεχομένος η τιμή να είναι στα 5.000 χιλ, ίσως και περισσότερα. Τα καθαρά στην κάθε κάμερα, άρα συνολικά 16Κ. Είμαι βέβαιος ότι και 10 χιλιάδες ευρώ να είναι η τιμή εσείς θα τα δώσετε για ένα πραγματάκι τόσο δά με μερικά τσιπάκια !

* Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου η προοπτική του 360 διότι παραμορφώνει την πραγματικότητα. Την κάνει πολύ στρογγυλή και με ανομοιογένεια, όταν όμως χρησιμοποιείς ένα τμήμα του εγγραφόμενου περιεχομένου, κάθε φορά, από την μία κάμερα 8Κ είναι σε καλή αναλογία, και κυρίως δεν σου ξεφεύγει τίποτα διότι το ψηφιακό μαραφετάκι με τις δυο κάμερες τα βλέπει όλα ! Εμείς αναπτύσσουμε τα σχέδια και έτεροι γίνονται πολυεκατομμυριούχοι !

* Αναφορικά για εσάς που δίνετε λόγω καλών κριτικών τα 500 ευρώπουλα για ασύρματα μικροφωνάκια στην ζώνη των 2,4 GHZ , οποτεδήποτε σας προκαλώ να σας αποδείξω ότι μπορείς να έχεις ακριβός το ίδιο αποτέλεσμα μόνο με 10 - 20 ευρώ ! Αυτά όμως δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο, τα φτιάχνεις μόνος σου.

* Τέλος, σύμφωνα με όσα βλέπουμε να ισχύουν, απαιτεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα σε επίπεδο Ε.Ε μια ψηφιακή συσκευή ΑΙ - GPS να υπάρχει σε κάθε όχημα οπότε να ενημερώνει με ηχητικά μηνύματα τον οδηγό ότι έχει λοξοδρομήσει και πηγαίνει ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας ! Πότε θα θεσπιστεί και ποιοι θα το θεσπίσουν όταν μας κυβερνούν άσχετοι ? ( Όταν το δείτε θεσπισμένο στο μέλλον να θυμάστε ότι εδώ ήταν η αφετηρία προτάσεως. Μην το ξεχάσετε όπως ξεχάσατε ποιοι ήταν οι πρωτεργάτες των FM στη χώρα μας και ποιοι γεμίζουν τα σεντούκια και τους κωδικούς. )


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο 80χρονος οδηγούσε 1,5 χιλιόμετρο ανάποδα στη Βουλιαγμένης ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">