ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κακοκαιρία: Μικροπροβλήματα σε Μεσολόγγι και Πύργο λόγω ανέμων – Πτώσεις δέντρων στην Αθήνα


Κακοκαιρία «Fobos» χτυπά το βράδυ της Κυριακής (20/11) τη δυτική Ελλάδα προκαλώντας μικροπροβλήματα σε Μεσολόγγι και Πύργο.

Στο Μεσολόγγι, οι δυνατοί άνεμοι με συνδυασμό έντονη βροχόπτωση δημιούργησαν προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσολογγίου. Οι άνεμοι ξήλωσαν τον κυμματοθραύστη και την μια προβλήτα, ενώ κομμάτια τους έχουν παρασυρθεί προς την ξηρά παρασύροντας επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη και κότερα.

Πληρώματα του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου μαζί με τους ιδιοκτήτες των σκαφών είναι στο σημείο και προσπαθούν να σώσουν τα σκάφη.

Προβλήματα και στην Ηλεία

Στην Ηλεία, ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές στην περιοχή του ΚΤΕΛ στον Πύργο. Οι ισχυροί άνεμοι ξήλωσαν όλη τη στέγη από το ΚΤΕΛ. Τα τμήματα σκορπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση ενώ κομμάτια έπεσαν στην οδό Πατρών και συγκεκριμένα σε αύλειο χώρο ξενοδοχείου.

Από τις πτώσεις των τμημάτων στέγης προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα και λεωφορεία.
Ζημιές προκλήθηκαν επίσης σε γραφεία στο χώρο των Εργατικών Κατοικιών επί της οδού Κατακόλου, όπου έσπασαν τζαμαρίες, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες έχουν προκληθεί υλικές ζημιές και σε συσκευαστήριο στην περιοχή του Καταραχίου.

Πτώσεις δέντρων και στην Αθήνα

Σύμφωνα με την πυροσβεστική πτώσεις δένδρων είχαμε:

  • Στο δήμο Ηρακλείου
  • Στο Κρυονέρι
  • Στο δήμο Μαραθώνος

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/cmQ3n57
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κακοκαιρία: Μικροπροβλήματα σε Μεσολόγγι και Πύργο λόγω ανέμων – Πτώσεις δέντρων στην Αθήνα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">