ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Και με την παρουσία αστυνομίας και δημοτικής αστυνομίας παρακώλυση των συγκοινωνιών


Και σήμερα , 21/11/2022 , παρουσία αστυνομικών κατά τις απογευματινές ώρες προέκυψε 
παρακώλυση των συγκοινωνιών στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Ειδικότερα, ενώ υπήρχε η παρουσία οχήματος της δημοτικής αστυνομίας, καθώς και δημοτικοί αστυνομικοί, οδηγός οχήματος είχε σταθμεύσει στο τέλος της Βορείου Ηπείρου , και έτερος ακριβός πάνω στην στροφή με αποτέλεσμα να παρακωλύονται οι συγκοινωνίες.

Συγκεκριμένα το λεωφορείο της τοπικής γραμμής 205 ήταν ακινητοποιημένο στο τέλος της Βορείου Ηπείρου, με τον οδηγό του να κορνάρει , και έναν δημοτικό αστυνομικό να φωνάζει ''εγώ του είπα να μην παρκάρει εκεί'', αναφορικά με τον οδηγό του ΙΧ  , ενώ στον αντίποδα η ουρά των αυτοκινήτων πίσω από το κατάμεστο λεωφορείο είχε φτάσει μέχρι την αρχή της Βορείου Ηπείρου !

Επίσης, το ''σκηνικό'' διαδραματίζεται κατά την ώρα της λειτουργίας και ενώ τα αστυνομικά όργανα ευρίσκοντο στον προαύλιο χώρο της ενορίας.

Τέλος το θέμα είναι ότι και ''παρουσία αστυνομικών'', καθώς και της δημοτικής αστυνομίας, για άλλη μια ημέρα για δέκα λεπτά ίσχυσε παρακώλυση των συγκοινωνιών, άρα είτε υπάρχουν είτε όχι διαμορφώνεται ακριβός η ίδια κατάσταση. Τουλάχιστον τον επόμενο χρόνο να μπει μια τάξη στην αταξία των ΙΧδων. Υπάρχει κώδικας οδικής κυκλοφορίας και θεσπισμένη νομοθεσία.

ΥΓ: Φωτογραφίες και βίντεο αναλυτικά δεν υπάρχουν. Δεν χρησιμοποιούμε πλέον κινητά και κάμερες γιατί παρακολουθούνται από τους ''γνωστούς αγνώστους'' οι οποίοι μας παραβίασαν τους κωδικούς και μας έκλεισαν το κανάλι. ( Ακόμα και η φωτογραφική μηχανή παρακολουθείται γιατί έχει σύνδεση - wifi και bluetooth ! )


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Και με την παρουσία αστυνομίας και δημοτικής αστυνομίας παρακώλυση των συγκοινωνιών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">