ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Έληξε η φιέστα με την σημαία και το λέιζερ ?


Καλά μιλάμε το τι μπορούν να επινοήσουν οι ''γαλάζιοι επαναστάτες'' είναι ασύλληπτο. Ασφαλώς αναφερόμαστε στην φιέστα με την ελληνική σημαία και το λέιζερ στον υμηττό. 

Πραγματικά πολύ πρωτότυπο και δημιουργικό ένας δήμος της Αττικής, στον οποίο δίωξαν και κατάσχεσαν και τα δυο ραδιόφωνα των πρωτεργατών των FM στη χώρα μας, αντί να γίνετε αρωγός ώστε να λειτουργούν οι τοπικοί σταθμοί της πόλης να τοποθετεί σημαίες στον υμηττό !

Όπως γνωρίζετε το κόμμα στο οποίο ανήκουν, η ΝΔ , φέρει ακέραια την ευθύνη για το έλλειμα αδειοδοτήσεως των δυο τοπικών σταθμών της Γλυφάδας τους οποίους δίωξαν και κατάσχεσαν, και ενώ στον υμηττό βρίσκονται οι πυλώνες και οι κεραίες των ολιγαρχών και των συνεργατών της Νέας Δημοκρατίας στο δικό μας δήμο οι ''πατριώτες'' και παράλληλα ''επαναστάτες'' τοποθετούν σημαίες !


Από παλιά εμείς αναφέρουμε ότι τα πανιά δεν δηλώνουν αν κάποιος η κάποιοι είναι πατριώτες διότι τα πανιά είναι απλά πανιά, και ασφαλώς επί των ημερών μας και Κινεζικής κατασκευής ! Άλλα είναι όσα καθορίζουν την Ελληνικότητα και τον πατριωτισμό.

Συνεχίστε να υπηρετείτε  Αλαφούζους , Μαρινάκηδες , κ.α.

Στην πόλη μας υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι/ες γνωρίζουν πότε και ποιος είχε προτείνει στον υμηττό να υπάρχουν θερμικές κάμερες για την πυροπροστασία , καθώς επίσης , και όσα αφορούν τεχνολογικά θέματα όπως τα λέιζερ , οι κάμερες , και οι σένσορες , ενώ οι διοικούντες , αντί να εξοπλίσουν τον Υμηττό ώστε να υπάρχει προστασία από εμπρηστές και πυρκαγιές δίνουν έμφαση στις φιέστες.

Γιατί δεν αξιοποιούνται τα χρήματα των δημοτών για κάτι μόνιμο το οποίο να παρέχει μια ωφέλιμη υπηρεσία αντί για φιέστες λίγων ημερών ?


Δεν είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που κατακάηκε ο Υμηττός από την Γλυφάδα μέχρι το πανόραμα Βούλας από αμέλεια του δήμου Γλυφάδας και της εταιρίας ηλεκτρισμού.

Γιάννης Κουρδομένος 

Επισήμανση:Σας αναφέρουμε ότι στην αυγή της δεκαετίας του 90, επί διακυβέρνησης ΝΔ και συνεργατών, κατατέθηκαν πλήρεις φάκελλοι αδειοδοτήσεως των δυο σταθμών της Γλυφάδας. Λίγα χρόνια μετά διώχτηκαν και κατασχέθηκαν και οι δυο για τα οφέλη κομμάτων με ΜΜΕ, των τσιρακιών τους, καθώς  και των διαπλεκόμενων ιδιοκτητών. 

- Η ΝΔ φέρει την αρχική ευθύνη για το έλλειμα αδειοδοτήσεων Ρ/Σ και την καθολικά λαθεμένη ''παράδοση'' να μην παρέχονται άδειες λειτουργίας στη χώρα μας, μια ''παράδοση'' την οποία συνέχισαν όλες οι κυβερνήσεις και την συνεχίζει και η σημερινή. ( Μοναδική ''νεοελληνική πατέντα'' εξυπηρέτησης οικονομικών ολιγαρχών και ''των δικών τους'' που όμοιά της δεν συναντάς πλέον στις περισσότερες χώρες του πλανήτη και της Ε.Ε., και δεδομένου του διαδικτύου και των παρόχων κινητής τηλεφωνίας τα οποία πλέον έχουν τον πρώτο ρόλο σε σχέση με την αναλογική ραδιοφωνία της χώρας μας.)

- Παρεμπιπτόντως τα εισαγόμενα έξυπνα κινητά τηλέφωνα, ( τους πομπούς - δέκτες ), τα αγοράσατε άπαντες , τα sosial media , ( κοινωνικά ) , τα οποία επίσης , εμείς προτείναμε πριν υπάρξουν και ασφαλώς είμαστε οι προπομποί τους τα χρησιμοποιείται άπαντες , τις ψηφιακές συνεδριάσεις που αποτελούσαν δική μου πρόταση τις κάνετε κτήμα σας , όμως να αδειοδοτήσετε και να γίνετε αρωγοί των πρωτεργατών δεν μπορούσατε ! 

- Ευελπιστούμε όσοι διοικούν τον δήμο να μην υπολείπονται νοημοσύνης, διότι αν υπολείπονται μπορούμε να βοηθήσουμε με * τσιπάρισμα ΑΙ. 

* Εννοώ αυτά που κάνει σήμερα ο ''αμερικανός'' Μάσκ τα οποία ανέφερα όταν ακόμα βρισκόταν στην Αφρική και ήταν άγνωστος και άφραγκος. Μόνο που ο υποφαινόμενος δεν κακοποιεί μαϊμούδες και πιθήκους ούτε χάνουν την ζωή τους σε πειράματα, αντιθέτως, επί δεκαετίες τυγχάνει ο ίδιος κακοποιήσεων.

ΥΓ: Μέχρι και το επισήμανση , το οποίο επί σειρά ετών αποτελούσε δικό μου δείγμα γραφής το έχουν κοπιάρει χιλιάδες ! Το έκαναν επάγγελμα και επιχείρηση !





   

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Έληξε η φιέστα με την σημαία και το λέιζερ ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">