ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Και εγένετο φώς - Nreal Air γυαλιά με οθόνες 130 ιντσών

 


Η Nreal, μια μάρκα γυαλιών AR, πραγματοποίησε την πρώτη της εκδήλωση παρουσίασης γυαλιών AR  αποκαλύπτοντας επίσημα τρία νέα προϊόντα υλικού. 

Μεταξύ αυτών, δύο είναι τα γυαλιά AR: συγκεκριμένα, το Nreal X, τα πρώτα all-in-one γυαλιά AR στον κόσμο που εξερευνούν την  εφαρμογή  επαυξημένης πραγματικότητας, και τα Nreal Air, ένα ολοκαίνουργιο προϊόν γυαλιών AR με τα καλύτερα εφέ οθόνης μεταξύ των συσκευών XR, που διαθέτει ελαφρύ και μοντέρνο σχεδιασμό και παρέχει δυο γιγαντιαίες οθόνες οπουδήποτε και να βρίσκετε κάποιος.

Η τιμή του Nreal Air είναι  περίπου στα 350 ευρώ και του Nreal X στα 650.

Το Nreal X δημιουργεί έναν εξαδιάστατο πλήρες χώρο AR με βάση τον αυτοαναπτυγμένο αλγόριθμο νοημοσύνης χωρικής τοποθέτησης 6DoF με ταυτόχρονο εντοπισμό και χαρτογράφηση (SLAM). 

Συνδυάζοντας το ελάχιστο κόστος και τον αριθμό των αισθητήρων, το Nreal X είναι συγκρίσιμο με τα ακουστικά AR υψηλού κόστους  κατηγορίας όσον αφορά την ακρίβεια και τη σταθερότητα, και έχει την πρώτης τάξεως δυνατότητα πλήρους διαστάσεων χωρική αντίληψη των σημερινών συσκευών XR. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να αισθάνονται πραγματική χωρική ολοκλήρωση, πραγματική φυσική αλληλεπίδραση και να εξερευνούν εφαρμογές AR πλήρους σκηνής.


Τα γυαλιά Nreal Air AR διαθέτουν οθόνη χωρικής αμφιβληστροειδούς σημείου αναφοράς με οθόνη 130 ιντσών και ευκρινή έγχρωμο θόλο AR 201 ιντσών. Υποστηρίζει συνδεσιμότητα με κινητά τηλέφωνα, tablet, φορητούς υπολογιστές, φορητές συσκευές χειρός, κονσόλες παιχνιδιών και άλλες συσκευές και υποστηρίζει plug-and-play, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Το Nreal Air ζυγίζει μόνο 79 γραμμάρια (χωρίς το καλώδιο), καθιστώντας το εξαιρετικά ελαφρύ και φορητό και διαθέτει ένα μαλακό  καλώδιο σύνδεσης Type-C.

Η Nreal Air φέρει τον αυτοαναπτυγμένο οπτικό κινητήρα 2.0, προσφέροντας μια ρεαλιστική οπτική εμπειρία AR. Το συμπαγές μέγεθος του οπτικού κινητήρα 2.0 της Nreal Air κάνει το προϊόν σαν τα συνηθισμένα γυαλιά ηλίου.

Τέλος η άποψή μας στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB είναι ότι όλα τα προϊόντα γυαλιών AR είναι ακόμα στην αρχή τους και επιδέχονται τεράστια μετεξέλιξη, άρα σε όσους περισσεύουν χρήματα μπορούν να τα αγοράσουν. 

Αναφορικά με το ευρύ τμήμα της κοινωνίας καλό είναι να περιμένουν την μετεξέλιξη των γυαλιών , άρα μια επόμενη γενιά αυτών των προϊόντων , ώστε να αγοράσουν ένα πιο ανεπτυγμένο τεχνολογικά προϊόν , δοκιμασμένο επί αρκετό διάστημα , με χαμηλότερη κατανάλωση , διότι το Nreal Air ρουφάει την μπαταρία του κινητού σε λίγη ώρα, και με ακόμα καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας απεικόνισης.

Επισήμανση: Ήδη με την χρήση των κινητών μεγάλο φάσμα της κοινωνίας μας είναι κολλημένο πάνω σε μια οθόνη και στον κόσμο του, αναλογιστείτε τώρα να έχουν τις οθόνες πάνω στα μάτια τους και ειδικότερα στις 130 ίντσες

- Τα κινητά τηλέφωνα είναι σχεδιασμένα ώστε να λειτουργούν αυτόνομα, όταν τοποθετήσεις μια έτερη συσκευή πάνω τους η μπαταρία τους δεν μπορεί να ανταπεξέλθει για πολλές ώρες. 

- Τα κινητά τηλέφωνα δεν σχεδιάστηκαν με γνώμονα ώστε να τροφοδοτούν συσκευές AR. Όταν οι κατασκευαστές κινητών παρέχουν μεγαλύτερες μπαταρίες σε χωρητικότητα θα σηκώνει η κατανάλωση και τα γυαλιά.

- Ευελπιστώ να μην θεωρήσουν ορισμένοι ότι είμαι νεοταξίτης και προωθώ τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων. Εμείς ασχολούμαστε αυτούσια με την τεχνολογία ως επανάσταση και εξέλιξη των ηλεκτρονικών.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Και εγένετο φώς - Nreal Air γυαλιά με οθόνες 130 ιντσών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">