ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γιάννης Κουρδομένος: «Εύχομαι το 2023 να φέρει ουσιαστικές και άμεσες αλλαγές στον τόπο μας»


Γιάννης Κουρδομένος: «Εύχομαι το 2023 να φέρει ουσιαστικές, απτές και άμεσες αλλαγές στον τόπο μας και στην κοινωνία μας
»

Ζούμε σε μια χώρα, και ειδικότερα σε ένα δήμο, την οποία κυβερνούν και διαχειρίζονται ανεύθυνα άτομα - πολιτικοί οι οποίοι δεν καλύπτουν τις συνταγματικές επιταγές.

Αν και ομολογουμένως οι κυβερνώντες ως παράταξη ελέγχουν το σύνολο των ελλαδικών ΜΜΕ , εθνικών - δημόσιων - τοπικών, δεδομένου ότι καταλαμβάνουν πέραν του 80% των Ο.Τ.Α της χώρας μας, και δήθεν κόπτονται για την αλληλεγγύη, η πραγματικότητα είναι ότι από τις αρχές του 2022 εγκληματούν κατά χιλιάδων πολιτών στους οποίους διέκοψαν επιδόματα και ΕΕΕ λόγω των αντικειμενικών αξιών ενώ έρχονται προεκλογικά με ένα μέτρο το οποίο αποτελεί εμπαιγμό και εξαπάτηση.

Ειδικότερα, το market pass , σε αντιδιαστολή με όσα υφιστάμενα επιδόματα και το ΕΕΕ διέκοψαν λόγω των αντικειμενικών αξιών, αποτελεί πολιτική ασυνέπειας και απάτης παρέχοντας ένα ψίχουλο στους έχοντες - κατέχοντες , με διαφορετικά οικονομικά κριτήρια από τις 90.000 χιλ. ευρώ αντικειμενικής αξίας και στερώντας το ψωμί από όσους χρήζουν πολιτειακής αρωγής. 

Δεν υφίσταται απόδειξη ότι το πολιτικό σύστημα με τις πράξεις του  αγωνίζεται για το δημόσιο συμφέρον και για το εθνικό συμφέρον με ρεαλισμό.

Σε μια χρονική περίοδο που υφίσταται μια παρατεταμένη οικονομική κρίση η υποχρέωση της Πολιτείας, και ειδικότερα της κυβερνήσεως, είναι αρχικά να διασφαλίζει τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών της χώρας μας και την ακεραιότητά τους.

Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει ουσιαστικές, απτές και άμεσες αλλαγές στον τόπο μας και στην κοινωνία μας, και αν οι κυβερνώντες συνεχίζουν να αδιαφορούν για τις ανισότητες τις οποίες διαμόρφωσαν στη χώρα μας απαιτείται αλλαγή πλεύσεως.

ΥΓ: Αναφορικά με τον Δήμο Γλυφάδας , εύχομαι να μην διευρυνθεί η ''παράγκα'' το 2023 , και για πρώτη φορά στη νεώτερη ιστορία της χώρας μας να προκύψει μια αληθινή αλλαγή για το τόπο.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γιάννης Κουρδομένος: «Εύχομαι το 2023 να φέρει ουσιαστικές και άμεσες αλλαγές στον τόπο μας» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">