ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βουλή – Π. Πολάκης: Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη θα αποτύχουν


Την πρόβλεψη ότι οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για την δευτεροβάθμια περίθαλψη θα αποτύχουν, έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

“Θα αποτύχετε για τον ίδιο λόγο που απέτυχε και ο Σούρλας το 1992” είπε ο κ. Πολάκης σημειώνοντας ότι “αυτοί οι διεφθαρμένοι στους οποίους απευθύνεστε, δεν θα ασπρίσουν τα μαύρα τους”.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι “αυτοί δεν είναι καλοί γιατροί και δεν θα τολμήσουν να βγουν έξω από την ασφάλεια του νοσοκομείου για να κάνουν αυτό που τους λέτε: Πάρτε αυτό το αντίδωρο για να συμπληρώσετε το εισόδημα σας γιατί εγώ δεν σας δίνω”.

Ο κ. Πολάκης, αποκάλεσε τον υπουργό Υγείας “βαρκάρη του Αχέροντα” αναφέροντας  ότι “αυτό το νομοσχέδιο, μαζί με το νομοσχέδιο της επικουρικής ασφάλισης, μαζί με τα νομοσχέδια της κας Κεραμέως για την πανεπιστημιακή αστυνομία και την ελάχιστη βάση εισαγωγής, μαζί με το νόμο για το επιτελικό κράτος των υποκλοπών του παρακράτους και των παρακολουθήσεων, και μαζί με το νόμο του Χατζηδάκη για την κατάργηση του οκτάωρου, θα είναι αυτά που θα καταργηθούν το πρώτο δεκαήμερο μετά την συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της επόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ”.

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/sblBWeu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βουλή – Π. Πολάκης: Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη θα αποτύχουν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">