ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

The Ellinikon Experience Park - Μια αξέχαστη, διαδραστική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία


Το The Ellinikon Experience Park είναι έτοιμο για την πιο λαμπερή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και μια εντυπωσιακή φωταγώγηση που θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, πολλές εκπλήξεις και αξέχαστες αναμνήσεις.

Στις 9 Δεκεμβρίου, στις 19:00, το Πάρκο υποδέχεται την εορταστική περίοδο με την πιο εντυπωσιακή εκδήλωση φωταγώγησης! Η γιορτινή βραδιά ξεκινά στο σιντριβάνι, με ένα show που συνδυάζει, μουσική, χορό και φαντασία με τη συνοδεία 12μελούς ορχήστρας υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Τσελίκα

Σειρά έχει το φως που θα μεταμορφώσει το Πάρκο σε ένα εντυπωσιακό, παραμυθένιο σκηνικό, όπου θα κυριαρχεί το μπλε και το μωβ χρώμα. Ένα εντυπωσιακό light show δημιουργεί μαγικές εικόνες και σχέδια στην Πλατεία Α και φωταγωγεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. 

Ο Αττικός Ουρανός γεμίζει χρώματα σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα από οικολογικά-πυροτεχνήματα που θα γεμίσουν χρώματα τον Αττικό ουρανό. Την εκδήλωση θα ολοκληρώσει μία συναρπαστική μουσική εμπειρία από το συγκρότημα «Μουσικοί του Κουτιού» της αγαπημένης τηλεοπτικής εκπομπής «Μουσικό Κουτί», γεμάτη ρυθμό και εορταστική διάθεση!

Οι φετινές γιορτές στο Experience Park είναι διαφορετικές με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη, όλες τις ημέρες των γιορτών. Για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, κάθε του σημείο θα κρύβει μια ανεπανάληπτη, διαδραστική εμπειρία που θα γίνεται πραγματικότητα, μέσα από τη δική σας ενέργεια, χαρίζοντας λάμψη και φως στο στολισμένο Πάρκο.


Ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι θα ξεκινήσει στο Hill of Lights και θα συνεχίσει στο Garden of Reflections,  όπου θα δημιουργείται ένα μοναδικό παιχνίδι με καθρέπτες. Όσοι βρεθούν στην Πλατεία Β’, θα περπατήσουν στο μεγαλύτερο, διαδραστικό projection mapping στην Ελλάδα, και θα ανακαλύψουν πώς τα βήματά τους αλλάζουν τα σχέδια του Magic Christmas Carpet. 


Στο Christmas Hub δίπλα στο σιντριβάνι, μικροί και μεγάλοι δοκιμάζουν τη δημιουργική τους διάθεση και φτιάχνουν πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά. 


Αυτά τα Χριστούγεννα τα έχουν όλα και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στο The Ellinikon Experience Park! Λάμψη, διαδραστικές εμπειρίες και εκπλήξεις, όλες εμπνευσμένες από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης που διέπουν το σχεδιασμό και τη λειτουργία του Πάρκου. Ειδικά για το διάστημα των γιορτών η ενέργεια που θα χρειαστεί για να καλυφθούν οι ανάγκες φωτισμού, θα προέλθει από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Επιπλέον, όλος ο φωτισμός που θα χρησιμοποιηθεί είναι led διασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει το 80% συγκριτικά με συμβατικά φωτιστικά.


Την εορταστική εμπειρία συμπληρώνουν οι γιορτινές  προτάσεις από τα Burger Joint, Bubble Tale, Hans & Gretel, LUKUMAΔΕΣ, Johnnie Hot Dog, Esteban Burrito Bar και Falafeladiko, γύρω από το επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

 

info:

Η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για την διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

Ωράριο Λειτουργίας 
Καθημερινά 09:00 - 22:00
23/12/22 - 8/01/23: 09:00-23:00 
24/12/22 & 31/12/22 09:00 -22:00
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το experiencepark.theellinikon.com.gr


Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου:Πραγματικά περίεργες καταστάσεις και περισσότερο περίεργα Χριστούγεννα και γιορτές σε ένα χώρο και μια περιοχή στην οποία συμπτωματικά γεννηθήκαμε ? 


Η αμερικανοποίηση με πολλούς αγγλοσαξωνικούς όρους δεν συνάδει απόλυτα με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ , καθώς επίσης , δεν γνωρίζω τι εντύπωση προκαλείται τόσο στους δημάρχους της περιοχής, όσο και σε πληθώρα αιρετών και κατοίκων , σε μια περιοχή που υφίστανται αρκετοί συνθέτες , μουσικοί , καλλιτέχνες , και αμέτρητες τοπικές επιχειρήσεις - επιχειρηματίες με ύπαρξη πολλών δεκαετιών οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις να είναι απο ''αλλού''.


Αναφορικά με τα LED, για τα οποία πολύς λόγος γίνετε τελευταία αναφορικά με την εξοικονόμηση ενέργειας , ας κοιτάξουμε λίγο και ''την ρύπανση'' που δημιουργούν σε αντιδιαστολή με τους κοινούς λαμπτήρες. ( Εννοώ το μπλέ έντονο χρώμα το οποίο δεν επιτρέπει την παρακολούθηση των ουράνιων σωμάτων , κ.α τα οποία τίθονται πλέον δημόσια αναφορικά με τα led. )


- Σημειώνω ότι το ''αλλού'' είναι πλέον κοινή πολιτική δημάρχων και αιρετών και στις τοπικές μας κοινωνίες αναφορικά με πολιτιστικές εκδηλώσεις ! 


- Ουσιαστικά εννοώ ότι χρειάζεται να δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στον τοπικό και τοπικιστικό χαρακτήρα, διότι προτίστως οι περιοχές μας απαρτίζονται από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στους δήμους που περικλύουν το Ελληνικό. Εκτός του να καλούνται να επισκεφτούν οι συμπολίτες μας το πάρκο του Ελληνικού θεωρώ ότι πρέπει  να συμμετάσχουν και στις εκδηλώσεις. Εσείς τι θεωρείτε ενδεδειγμένο ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: The Ellinikon Experience Park - Μια αξέχαστη, διαδραστική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">