ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το Πόθεν Εσxες του δημάρχου Γλυφάδας


Δημοσιεύθηκαν  από την Βουλή των Ελλήνων το «πόθεν έσχες» των αιρετών όλης της χώρας και ο Γλυφάδα web 
παρουσιάζει σήμερα την περιουσιακή κατάσταση του δημάρχου Γλυφάδας , ενώ αγνοούμε παντελώς τι τελεί σε ισχύ με δεκάδες έτερους αιρετούς του δήμου , διότι κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας δεν δημοσιοποιούνται τα πόθεν έσχες στην ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά όσα δήλωσε στο «πόθεν έσχες» ο δήμαρχος Γλυφάδας, και ειδικότερα τα εισοδήματα, τις τραπεζικές καταθέσεις και την ακίνητη περιουσία το οικονομικό έτος 2021.

Αν υπάρχει δυσκολία ανάγνωσης κάντε κλικ πάνω στα στοιχεία.  





Όπως βλέπουμε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου το 2021 είχε προσωπικά εισοδήματα περίπου 50.000,00 , ενώ οι τραπεζικές του καταθέσεις ανέρχονταν στο ποσό των 12.500,00 ευρώ ! 

Έχει στην κατοχή του 14 ακίνητα (1 μονοκατοικία , 1 διαμέρισμα, 1 οικόπεδο , 3 καταστήματα , 3 αποθήκες , και 5 βοσκότοπους 105.000 χιλ. m2), ενώ δηλώνει ένα Ι.Χ. 3.500 κ.ε. αγορασμένο το 2017 και ένα δεύτερο 1.400 κ.ε. αγορασμένο το 2014.

Σύμφωνα με όσα βλέπουμε, και δεδομένων των δηλώσεών του την προεκλογική περίοδο '' να φτιάξουμε τη ζωή μας '' θεωρούμε ότι την έφτιαξε ως δήμαρχος Γλυφάδας από το 2014 και μετέπειτα καθώς και πλειάδα στελεχών της παρατάξεώς του.

Οι εκλογές του 2019 ήρθαν ως συμπλήρωμα στο ''φτιάξιμο της ζωής'' πολλών αιρετών - στελεχών σε τοπικό επίπεδο , ενώ στον αντίποδα δεν υφίσταται κάτι αντίστοιχο με πλειάδα συμπολιτών μας.

Πολλοί από εσάς, όλων των παρατάξεων στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, διαθέτετε σειρά από ακίνητα, κινητά, Ι.Χ, κ.α. περιουσιακά στοιχεία, ενώ χιλιάδες συμπολιτών μας δεν διαθέτουν σχεδόν τίποτα σε σχέση με εσάς, Μήπως έχουν προτεραιότητα αναφορικά με το  '' να φτιάξουμε τη ζωή μας '' ;

Ασφαλώς με όσα ισχύουν σήμερα στη χώρα μας με το 50% των Ελλήνων να αποκρύπτει τα περιουσιακά του στοιχεία , δεδομένου ότι οι τράπεζες δεν παρέχουν πλέον επιτόκιο , τα πόθεν έσχες αποτελούν δείγμα γραφής και όχι τεκμήριο. Άλλωστε και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του δημάρχου είναι αμετάβλητοι.

Τα στοιχεία τίθονται στην κρίση των συμπολιτών μας και εμείς θέτουμε για πολλοστή φορά την αξίωση ο δήμος να αναρτήσει όλα τα πόθεν έσχες των αιρετών που είναι υπόχρεοι αναρτήσεως στην ιστοσελίδα του δήμου.

ΥΓ: Τα αναλυτικά πόθεν έσχες του 2022 πότε θα δημοσιοποιηθούν από την Ελληνική Βουλή ;( Ενδεχομένως η σελίδα μας να έχει ως δεύτερη ονομασία σύντομα ''πόθεν έσχες'' και να δημοσιοποιεί τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών - αιρετών εν όψει της προεκλογικής περιόδου. )

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το Πόθεν Εσxες του δημάρχου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">