ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μπέσσυ Αργυράκη: Το μέλος της επιτροπής ''ποιότητας ζωής'' αποκάλυψε τα απόκρυφα μυστικά της


Όπως μας έστειλε και μας ενημέρωσε ο Παναγιώτης Γιάχος , γιατί προσωπικά δεν παρακολουθώ τηλεοπτικά κανάλια , το μέλος της επιτροπής ''ποιότητας ζωής'' αποκάλυψε τα απόκρυφα μυστικά της. 

Η κ. Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» στο OPEN TV, και σε ΒΙΝΤΕΟ που προβλήθηκε, η Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας, δεν δίστασε να μοιραστεί στο «εξομολογητήριο», το πλέον ιδιαίτερο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά. 

«Θέλω να μου πεις το πιο τρελό μέρος που έχεις κάνει σεξ σε οποιαδήποτε φάση της ζωής σου» την ρώτησε ο παρουσιαστής, κι έλαβε από την κ. Μπέσσυ, την εξής απάντηση: «Να το πω; Σε αεροπλάνο, στη business θέση, σε ταξίδι από Ελλάδα προς Αυστραλία». 

Εκείνη τη στιγμή, ο παρουσιαστής τόνισε με χιούμορ: «Είχες και τον χρόνο σου, λοιπόν», με την κ. Μπέσσυ να λέει: «Ε, γι’ αυτό προτίμησα αυτή την πτήση! Ήξερα ότι θα έχουμε όλο τον χρόνο και δεν θα μας διακόψει τίποτα…». 

Όπως αναφέρει ο Παναγιώτης: Ε… μετά από αυτή την συγκλονιστική είδηση, η φοράδα στο Γενί Τζαμί δεν το άντεξε και… χέστηκε !!!

Σημείωση του Γ.Κ: Έπειτα από αυτές τις αποκαλυπτικές ειδήσεις αντιλαμβάνομαι γιατί δεν υφίστανται καθημερινά προτάσεις και εισηγήσεις από την επιτροπή ποιότητας ζωής ώστε να βελτιώνεται η πόλη μας.


Επίσης , δεδομένου ότι έχω ένα φιλαράκο από την Αυστραλία με τον οποίο επικοινωνούμε, τον Paul , ο οποίος έχει μια οικογένεια η οποία ακολουθεί και τις Ελληνικές παραδόσεις, ελπίζω να μην τύχει και διαβάσει το δημοσίευμα.

- Σε πύραυλο της NASA το έχεις κάνει κ. Μπέσσυ ?
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μπέσσυ Αργυράκη: Το μέλος της επιτροπής ''ποιότητας ζωής'' αποκάλυψε τα απόκρυφα μυστικά της Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">