ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αφιερωμένο στον πρωθυπουργό της ''ανάπτυξης'' Κυριάκο Μητσοτάκη

 


Αφιερωμένο στον πρωθυπουργό της ''ανάπτυξης'' Κυριάκο Μητσοτάκη διότι ο εμπαιγμός έχει και όρια. Ειδικότερα οφείλετε να εξετάσετε με την δέουσα προσοχή όσα θα αναφερθούν στη συνέχεια.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Είναι γνωστό ότι οι πρωθυπουργοί της χώρας μας διατηρούν ιδιαίτερες σχέσεις με τις Η.Π.Α και πολλές φορές πίστωσαν σεβαστά ποσά αγοράζοντας λειτουργικά για υπηρεσίες και δομές του δημοσίου, όμως μια από τις μεγαλύτερες Αμερικανικές εταιρίες, η Microsoft ,επί διακυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη υποστηρίζει την Βουλγαρική γλώσσα, μια χώρα έξι εκατομμυρίων πολιτών, ενώ η δική μας γλώσσα δεν υφίσταται !

Δείτε στη συνέχεια αναλυτικά ποιες γλώσσες υποστηρίζονται στο Visual Studio Code της Microsoft:


Όπως είδατε υποστηρίζονται η Τουρκική, η Βουλγαρική, η Τσεχική, η Ουγκρική  και η Πολωνική , πλήν σειράς άλλων γλωσσών που υπάρχουν αρχικά ενώ απουσιάζει προκλητικά η Ελληνική γλώσσα.

Τι σημαίνει να απουσιάζει η Ελληνική γλώσσα σε απλά Ελληνικά ?

Σημαίνει ότι , τόσο η Αμερικανική πολυεθνική , όσο και η Ελληνική κυβέρνηση δια του Πρωθυπουργού και των αρμοδίων της , υπονομεύουν την ψηφιακή σύγκλιση και ανάπτυξη της χώρας μας με σειρά έτερων χωρών. 

Είναι σαφές ότι σε πλειάδα χωρών που υποστηρίζεται η γλώσσα τους, καθημερινά ασχολούνται χιλιάδες νέοι/ες με τον προγραμματισμό, ενώ στον αντίποδα, στη δική μας χώρα αποτελεί προνόμιο μόνον όσων οικογενειών είχαν τα χρήματα ώστε το παιδάκι τους να σπουδάσει μια ξένη γλώσσα.

Αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης και ανάπτυξης ευαγγελίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη ;

Προσωπικά από το δικό μου μετερίζι καλώ τον πρωθυπουργό να προβεί στις δέουσες ενέργειες ώστε σε σύντομο χρόνο να υποστηρίζεται από την εν λόγω πολυεθνική η Ελληνική γλώσσα και αυτό αποτελεί υποχρέωσή του.

Κανείς δεν έχει το Συνταγματικό δικαίωμα , είτε από άγνοια, είτε με σκοπιμότητα να υπονομεύει την ισότιμη συμμετοχή της χώρας μας στις παγκόσμιες εξελίξεις , και ειδικότερα , σε μια χρονική συγκυρία που όλα πλέον κινούνται στην βάση της ψηφιοποίησης και του ψηφιακού μέλλοντος.

Αναφορικά με τις επιλογές του πρωθυπουργού , σας παρέχω την απόδειξη ότι σε αρκετούς τομείς , είτε υφίσταται άγνοια είτε ακαταλληλότητα.

Η έμφαση του νεοελληνικού λαού δίνετε σε φιέστες και σε app

Δεδομένου ότι δεν αντιλαμβάνεστε , ακόμα και έπειτα από το δημοσίευμα την σημασία και την σπουδαιότητα αναφέρω:Είδατε με προσοχή τα νούμερα όσων έχουν κατεβάσει στην γλώσσα τους το Visual Studio Code ;

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά πόσα εκατομμύρια άνθρωποι σε κάθε χώρα ανεπτυγμένη , πλήν της κύριας έκδοσης στην αγγλική γλώσσα την οποία έχουν κατεβάσει δεκάδες εκατομμύρια πολίτες. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και οι Βούλγαροι είναι ζήτημα χρόνου να σας πάρουν και τα εσώρουχα !

Ειδικότερα, όσοι έχουν κατεβάσει VS και το χρησιμοποιούν στη μητρική γλώσσα τους, άρα επίσης χρησιμοποιούν κώδικες είναι: 4.9 εκατομμύρια Ιάπωνες , 3.6 εκ. Ισπανοί , 3 εκ. Ρώσοι , 2.8 εκ. πορτογαλέζοι - βραζιλιάνοι, 2 εκ. Κορεάτες , 2 εκ. Γάλλοι, 1.6 εκ. Γερμανοί και δεκάδες εκ. Αμερικανοί, ενώ απουσιάζει η Ελληνική γλώσσα ! 

Οι νεοέλληνες/ιες μάλλον με σκοπιμότημα παραμένουν στον ''μεσαίωνα'' , ενώ τους παρέχουν app - πορτοφολάκια λες και τα app είναι κάτι σοβαρό στις μέρες μας ! Προσωπικά σε εσάς σας βαραίνει περισσότερο η ταυτότητα από το κινητό τηλέφωνο ? Ζυγίζει περισσότερο ;

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο τεχνολογικής - ψηφιακής σύγκλισης με παρεχόμενα app , σύγκλιση υφίσταται όταν αντί για Αμερικανικά , Κορεάτικα και Κινέζικα κινητά τηλέφωνα , καθώς επίσης , πληθώρα ψηφιακών συσκευών,  παράγονται στη χώρα μας από Έλληνες και αγοράζεται Ελληνικά προϊόντα, και παράλληλα υπάρχουν και εξαγωγές για εισαγωγή συναλλάγματος.

ΥΓ: Ευελπιστώ να μην με παρεξηγήσουν οι φανατικοί της Νέας Δημοκρατίας καθώς και της Microsoft , διότι η ενέργειά μου αποσκοπεί για καλό σκοπό , ανεξάρτητα του ύφους γραφής.

- Αν και δεν ''πουλάς'' πρωθυπουργέ ,  μέχρι τις εκλογές θα σε έχω στο προσκήνιο ! Προσωπικά όπως ανέφερα πριν από δεκαετίες δημόσια, επιδιώκω μια αριστερή κυβέρνηση με αναπτυξιακό ορίζοντα σύγκλισης με τις προηγμένες χώρες, όπως γίνετε σήμερα στη Κίνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου 2014 - 2019 δεν με κάλυψε, και δεν με κάλυψε διότι πολλά από τα στελέχη του δεν έχουν ίχνος διαφοράς από τα στελέχη της ΝΔ. Μου είναι αδιάφορο αν ένας αριστερός είναι κομμουνιστής - καπιταλιστής - υλιστής η ακόμα και ληστής, αρκεί να έχει πρόθεση να συμβάλει τόπο και κοινωνία συνολικά προς την σωστή κατεύθυνση, και αυτό δεν το έζησα με το ''πρώτη φορά αριστερά''.

- Ζητώ ταπεινά συγνώμη από αρκετούς/ες που δεν συμμετέχω στα sosial, (F/B), αν και γράφω σε sosial. Επίσης συγνώμη αν δεν καλύπτω τις προσδοκίες σας αναρτώντας όσα μου αποστέλλεται από υπουργεία, περιφέρειες, δήμους, κόμματα, οργανώσεις, συλλόγους, κ.α. Αν γνωρίζατε όσα έχω υποστεί λόγω sosial , ενδεχομένως , μπορεί να μην τα χρησιμοποιούσατε καθόλου πλέον.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αφιερωμένο στον πρωθυπουργό της ''ανάπτυξης'' Κυριάκο Μητσοτάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">