ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι αχυράνθρωποι δεσπόζουν στον Δήμο της Γλυφάδας


Με αφορμή το μπλόκο στο «κόμμα Κασιδιάρη» οφείλουμε να τονίσουμε το αυταπόδεικτο σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας με πληθώρα αχυράνθρωπων οι οποίοι/ες δεσπόζουν στον δήμο για ειδικούς σκοπούς αντί της εκπροσώπησης Δήμου και δημοτών.

Αποφασισμένη να προχωρήσει, ούτως ή άλλως, με μικρότερες ή ευρύτερες συγκλίσεις, στο μπλόκο του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη είναι η κυβέρνηση, η οποία αυτή την εβδομάδα θα φέρει στη Βουλή τη σχετική ρύθμιση. 

Η διάταξη που έρχεται να συμπληρώσει την ισχύουσα απαγόρευση στον πρωτόδικα καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη να είναι επικεφαλής του κομματικού του συνδυασμού προβλέπει ότι :

α) πρόεδρος, ο γενικός γραμματέας, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής και ο νόμιμος εκπρόσωπος του κόμματος δεν πρέπει να έχουν καταδικαστεί για μια σειρά αδικημάτων, έστω πρωτόδικα, 

β) θα εξετάζεται η καταδίκη όχι μόνο μελών του κόμματος, αλλά και της πραγματικής ηγεσίας για τα προαναφερθέντα αδικήματα.

Το θέμα, με βάση την προτεινόμενη διάταξη, περνά στο Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου, το οποίο θα εξετάζει τις υποψηφιότητες και τους συνδυασμούς και εφόσον διαπιστώνει κωλύματα που εμπίπτουν στις προηγούμενες διατάξεις θα παραπέμπει την υπόθεση στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου που οφείλει να αποφασίζει εντός δύο ημερών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε δώσει την οριστική του απάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, όμως η Κουμουνδούρου ανέκρουσε  αποφάσισε να κινηθεί  διαφορετικά, εστιάζοντας περισσότερο στην ανάγκη ρητής αναφοράς του νεοναζιστικού χαρακτήρα των μορφωμάτων. 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προανήγγειλε προ ημερών ότι θα καταθέσει ξεχωριστή νομοθετική πρόταση στη Βουλή, λέγοντας ότι η πρόταση της κυβέρνησης έως τώρα ενέχει σοβαρούς κινδύνους αντισυνταγματικότητας που μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ. Παράλληλα, από την Κουμουνδούρου ζητούν η διάταξη να αφορά συγκεκριμένα νεοναζί κόμματα, ώστε να εξαιρούνται της ερμηνείας από τον Αρειο Πάγο όσα είναι εξ αριστερών.

Ο ακριβέστερος προσδιορισμός των υπό απαγόρευση σχηματισμών είναι και το βασικό πρόβλημα του ΚΚΕ, το οποίο βλέπει πίσω από τη διάταξη επαναφορά της θεωρίας των δύο άκρων, με την εξίσωση κομμουνισμού και ναζισμού, αλλά και το παράθυρο περιορισμών που θα αφορούν και κόμματα του αριστερού φάσματος. Στην ίδια γραμμή με το ΚΚΕ είναι και το ΜέΡΑ25 του κ. Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση της Ελληνικής Λύσης, η οποία ως τώρα δεν είχε τοποθετηθεί.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Είναι πρωτοφανές πόσα στεγανά υφίστανται εν έτη 2023 στη χώρα μας , από την γνωμοδότηση Ντογιάκου για την  ΑΔΑΕ μέχρι την αντισυνταγματική λειτουργία των Ραδιοφωνικών σταθμών , και ειδικότερα του Ν.Αττικής και μιας χούφτας οικογενειών , οι οποίοι για τα προσωπικά τους συμφέροντα μπορούν επί χιλιετίες να προβάλουν και να προπαγανδίζουν υπέρ συγκεκριμένων πολιτικών κομμάτων - πολιτικών.

Αναφορικά με τους αχυράνθρωπους του Δήμου Γλυφάδας, δεν χρειάζεται να αναφερθεί κάτι περισσότερο από την αυταπόδεικτη παρουσία τους στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας στον οποίο επί δεκαετίες καταχρώνται τον δήμο και τον κώδικα που αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση , την αυτοδιαχείριση, και την φερόμενη ''εκπροσώπηση'' την οποία αγνοούμε παντελώς.

Οι αχυράνθρωποι εκ του μηδενός συνασπιζόμενοι βρέθηκαν στα έδρανα και θεωρούν ότι κάτι έγιναν, καθώς επίσης , και ότι κάτι σημαντικό κάνουν, ενώ είναι πασιφανές τι εξυπηρετούν και υπηρετούν.

Επί δεκαετίες, καθώς και επί του παρόντος, υπηρετούν μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής με Ραδιοτηλεοράσεις του Ν.Αττικής, και παράλληλα υπονομεύοντας, τόσο την περιοχή μας όσο και εμάς τους ιδίους προσωπικά. 

Το κορυφαίο στεγανό είναι της δικαιοσύνης - Δικαίου - στη χώρα μας.  Ο κάθε ένας ερμηνεύει διαφορετικά συγκεκριμένα ζητήματα - θέματα, θεσμικά - πολιτειακά - νομικά - κοινωνικά τα οποία είναι ξεκάθαρα - σαφή και δεν επιδέχονται παρερμηνείας.

Μήπως έστω ένας - μια από εσάς έχει αντιληφθεί τους λόγους που το ''πρώτη φορά αριστερά'' δεν στήριξε την δημόσια πρότασή μου για μια θυγατρική της Ε.Ρ.Τ στα Νότια προάστια Αττικής

Είχαν την δυνατότητα να επαναπροσλάβουν 5.000 χιλιάδες εργαζομένους της ΕΡΤ, διαπαραταξικά διορισμένους από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κ.α, και δεν είχαν την δυνατότητα να υπογράψουν μια ρύθμιση για 50 άτομα ;

Αναφορικά με τη ΝΔ στο Δήμο Γλυφάδας δεν χρειάζεται σχολιασμός διότι άπαντες γνωρίζουν ποιους και τι υπηρετούν.

Για το νέο σχέδιο νόμου που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό νεοναζί Χρυσαυγιτών από τις εκλογές , μάλλον χρειάζεται ειδική επεξεργασία διότι ορισμένοι από δαύτους, στην τοπική ΟΜ της Γλυφάδας, είναι οι ίδιοι κρυφονεοναζί και απέκλεισαν από τις εκλογές όσους αγωνίστηκαν χρόνια για την παράταξη. 

Επί της ουσίας, σύμφωνα με όσα επικράτησαν, αγωνιστήκαμε και χάσαμε χρόνια ζωής για μια δεδομένη απάτη, διότι οι διπρόσωποι άλλο πρόσωπο παρουσιάζουν αρχικά και άλλα ακολουθούν πίσω από την πλάτη σου έπειτα από σειρά ετών.

Ο πρόεδρος τους κάλεσε την Τσαπανίδου ως εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ , ενώ στην Γλυφάδα οι δήθεν αριστεροί αχυράνθρωποι μας εξαίρεσαν από τις εκλογές για το προσωπικό τους όφελος και όσων ακόμα κρύβουν επιμελώς ! Το άκρον άωτον της παράνοιας και της διπροσωπίας. 

Όσα έχουν τελέσει κατά ανθρώπων φερόμενοι/ες αριστεροί στον Δήμο Γλυφάδας εμείς δεν τα ακολουθούμε ούτε κατά των ζώων ! Οι αντιδημοκρατικοί και φασιστικού τύπου αποκλεισμοί από τις εκλογές του 2014 ήταν αυτούσια ενέργειες φερόμενων αριστερών της ΛΑΕ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ενέργειες Χρυσαυγιτών και της ΝΔ του Μητσοτάκη. 

Ορισμένοι/ες κάνουν τον ''σύντροφο'' και τον αριστερό και κρύβουν  χειρότερο προσωπείο από την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Άλλωστε και αυτοί εγκληματικές πράξεις έχουν τελέσει σε βάρος μας χωρίς ίχνος υπευθυνότητας. Αναλογιστείτε πόσο υποκριτές είναι οι μετέχοντες των ηγεσιών αυτών των κομμάτων, τα οποία ευαγγελίζονται την Αριστερά, οι οποίοι παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν όσα ίσχυσαν στην τοπική Ο.Μ., καθώς και όσα ισχύουν επί σειρά ετών που βρίσκονται εκλεγμένοι ''αχυράνθρωποι''.

Το θέμα είναι ότι γνωρίζουν αρκετοί εκ των συμπολιτών μας , και όχι μόνο ,  ποιος επί σειρά ετών προωθούσε ανιδιοτελώς την συγκεκριμένη παράταξη.  Έπειτα από την προβοκάτσια του 2014, στις εκλογές του 2019 διαπίστωσα ποια πραγματικά ήταν η ισχύς τους. Έχασαν τα 3/4 των ψήφων ! Δικαιολογείται να χάνει μια παράταξη τα 3/4 των ψήφων της αν υφίσταται αξιοκρατία , εκπροσώπηση της τοπικής κοινωνίας και δίκαιο ;

Μπορεί ορισμένοι/ες να πείτε γιατί να προωθείται μια τοπική παράταξη ? Διότι ο τέως δήμαρχος Γλυφάδας είχε φροντίσει να καλύψει με κάθε πρόσφορο τρόπο όσους αυτοαναγορεύτηκαν τοπικός τύπος και εφημερίδες - εκδότες, ενώ συστηματικά παρανομούσε στις σύννομες και διαφανείς δικές μου αιτήσεις, και ασφαλώς παρέχοντας πακτωλό χρήματος ετύγχανε σειράς υποστηρικτών. 

Οι έτεροι ΛΑΕ - ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ρεφενέ και παρείχαν τα χρήματα σε Πασόκια και δεξιούς δημοσιογράφους για μια καταχώρηση !  Ο υποφαινόμενος δεν έλαβε ούτε δεκάρα από δαύτους, άρα η προδοσία είναι δεδομένη, καθώς και το έγκλημα, διότι εξελέγησαν και όλα τα χρόνια που βρίσκονται εκλεγμένοι λουφάζουν μπροστά σε πληθώρα ειδικές εξυπηρετήσεις ημετέρων της ΝΔ, και επιπροσθέτως παραχάραξαν ακόμα και την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας αφαιρώντας έπειτα των εκλογών σημεία του προεκλογικού προγράμματος που είχαν ψηφίσει χιλιάδες δημότες και αφορούσαν και τον υποφαινόμενο. 

Φοβούμενοι τις δικαστικές συνέπειες μιας προσφυγής μου στην δικαιοσύνη χάλκεψαν ακόμα και την εντολή μας, και δεν υπάρχει πλέον το προεκλογικό πρόγραμμα που ψήφισαν χιλιάδες Γλυφαδιώτες το 2014 στην σελίδα της παρατάξεως της Ο.Μ Γλυφάδας του ΣΥΡΙΖΑ ! Υφίσταται το τροποποιημένο. Είναι σαφές ποιοι τα βρήκαν και με ποιούς, το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν εκπροσωπείται ο Δήμος το δίκαιο και οι δημότες.

Έλληνες - Νεοέλληνες σημειώσατε: (0 - σχεδόν άπαντες λαμόγια). Οι Έλληνες γέννησαν και δημιούργησαν αξίες. Οι νεοέλληνες τις καταργούν γιατί δεν είναι πιο έξυπνοι... είναι λαμόγια ! Η δική μου πρόταση δεν ήταν πρόταση λαμογίου. Το ζητούμενο ήταν να προκύψει μια ισόρροπη κατάσταση στα Νότια προάστια Αττικής σε σχέση με την υπόλοιπη Αττική και πλουραλισμός - πολυφωνία, όμως αυτοί, δεξιοί - αριστεροί, τα έκαναν όλα προσωπικό τους κτήμα ! Και η πολιτική κτήμα τους , και ο Ο.Τ.Α , και οι προεδρικές θέσεις , και η Ευρωβουλή , και τα media , καθώς και οι εξαιρέσεις των υπολοίπων από τις εκλογές και την εκπροσώπηση. Να τα χαίρονται και εις ανώτερα, όμως , στον ρόλο αχυράνθρωπων πόσο ακόμα θα μπορούν να αντέξουν χρονικά ; Έχουν υπόψιν τους ότι αν χάσουν τις εκλογές του 2023 με την απλή αναλογική το 2027 με την ενισχυμένη αναλογική η ΝΔ θα κάνει περίπατο ;Αν εκλέγεται και επανεκλέγεται η Νεα Δημοκρατία έως και το 2040 - 2050 εσείς στον Ο.Τ.Α δήμος Γλυφάδας τι θα παριστάνεται ? Εσείς που έτσι που τα κάνατε δεν υπάρχει ενδεχόμενο να διοικήσετε ούτε το 3.000 ! Είναι σαφές ότι, όπως προέκυψε η εκλογική νίκη του 2014 στις εθνικές εκλογές, καθώς και στην περιφέρεια Αττικής, το αντίστοιχο μπορούσε να ισχύσει και στον δήμο Γλυφάδας, όμως . . .κάποιοι επέλεξαν ''δικό τους δρόμο'' και αντίθετα σε όσα είχα προτείνει να ισχύσουν κατά κεραία - απαρέγκλιτα.

ΥΓ: Στον αντίποδα ενοχλούνται από την τροπή που έχει πάρει το ζήτημα Καλογρίτσα με το κομματικό κανάλι ! Κομματικά και φιλοπαραταξικά κανάλια χρειαζόταν ο τόπος ? Εσείς προσωπικά σε τοπικό επίπεδο αυτά θέλετε ;Έχετε μια εσωτερική ανάγκη να υπάρχουν κομματικά και φιλοπαραταξιακά κανάλια ? Aντί της πραγματικής έχετε ανάγκη την ''τηλεοπτική δημοκρατία'' ;Το 2014 τα τηλεοπτικά κανάλια σας έκαναν κυβέρνηση η μήπως η κοινωνία ;Είχατε πολλά κανάλια το 2014 να σας υποστηρίζουν ;Μάλλον ξεχάσατε γι' αυτό και χάσατε και θα χάνετε. Εύκολη λύση τα κομματικά κανάλια, το δύσκολο είναι να παρέχεις την εκπροσώπηση που χρειάζεται η κοινωνία και ο τόπος.

- Το μαγαζί της ''Αγίας Παρασκευής'' το έχει ελεγχόμενο η εκάστοτε κυβέρνηση, αυτό το στεγανό δεν πρέπει να το αλλάξει η κοινωνία αν δεν είναι υποκριτική μέχρι το μεδούλι της ;

- Τουλάχιστον προσωπικά έκανα μια προσπάθεια για ένα ζήτημα που αφορά την περιοχή μας και τις ισορροπίες. Εσείς ;Μήπως για πολλοστή φορά έχω υπερβεί τα εσκαμμένα , η εσείς τα έχετε καταλύσει ;




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι αχυράνθρωποι δεσπόζουν στον Δήμο της Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">