ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πολάκης: Η "γαλάζια" βουλεύτρια Άννα Ευθυμίου έκανε συμβάσεις με το Δημόσιο


Την βουλεύτρια Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου καταγγέλει ο Παύλος Πολάκης για συμβάσεις με το Δημόσιο.  Όπως έγραψε ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ η κα Ευθυμίου παρείχε νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ με συνολικό ποσό είσπραξης 106.672 ευρώ.

Πολάκης: Η "γαλάζια" βουλεύτρια Άννα Ευθυμίου έκανε συμβάσεις με το Δημόσιο

Ο κ. Πολάκης καλεί τον πρωθυπουργό να την αποπέμψει και να προκηρύξει άμεσα εκλογές.

Όπως έγραψα και στην περίπτωση Χειμάρα, η "κανονικότητα" των βουλευτών της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ είναι το διαρκές πλιάτσικο του δημοσίου χρήματος. Απ' όπου μπορούν, όπως μπορούν και όσο μπορούν....

Η βουλευτής  Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ.  Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€ 

Δείτε ενδεικτικά. Υπάρχουν άλλα δέκα αντίστοιχα έγγραφα.



"Αβλεψία" κι εδώ των συνεργατών;

Ή κι αυτή δεν γνώριζε το Σύνταγμα και της διέφυγε ότι κονόμησε πάνω από 100.000€ από παράνομη παροχή υπηρεσιών;

Ή ήταν τόσο "αμελητέο" το ποσό, αν συγκριθεί με αυτά του Πάτση, του Χειμάρα ή τα 4,2 εκατ. που ήθελε να "τσιμπήσει" ο Μαραβέγιας), που θεωρούσε ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας μαζί της;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ!!!

Μητσοτάκη ΔΙΩΞΤΗΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ άμεσα εκλογές γιατί σε λίγο δεν θα έχεις κοινοβουλευτική πλειοψηφία...

ΥΓ: Η συγκεκριμένη κυρία κουνούσε και το δάχτυλο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ...  (φωτό  2)




Επισήμανση του Γ.Κ: Ο Πολάκης τα ανακαλύπτει όλα μόνος του ! Γνωρίζουμε πως κινούνται τα νήματα , και προσωπικά δεν είμαστε οπαδοί του Πολάκη, όμως, η ''γαλάζια'' βουλεύτρια Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου έρχεται να προστεθεί σε πληθώρα ανάλογα περιστατικά.

Ειδικά στον Δήμο Γλυφάδας  ο τελευταίος τροχός της αμάξης ''τσέπωσε'' περίπου 150.000 χιλιάδες ευρώ, αντίστοιχα ποσά έβγαλαν σειρά κουμπάροι  κ.α κολλητοί του δημάρχου, καθώς επίσης, έτερη στον δήμο Γλυφάδας μέσα σε λίγα χρόνια έχει αποκτήσει τέσσερα ακίνητα ! Η αντιπολίτευση θα κινηθεί έστω μια φορά καλύπτοντας τις προεκλογικές  εξαγγελίες για διαφάνεια ,η μήπως η διαφάνεια αποτελεί σχήμα λόγου προσωπικής ωφέλειας ορισμένων ?

Τι κάθομαι και γράφω ο φουκαράς όταν είναι αυταπόδεικτο ότι οι περισσότεροι στον Δήμο Γλυφάδας είναι βαλτοί, είτε οικονομικών ολιγαρχών, είτε αστικών κομμάτων, είτε έτερων συμφερόντων.

Να σας θυμίσω το περιστατικό του 2014 - 2019 με τον ταμία του Αλαφούζου και την υπάλληλο της ραδιοφωνίας του Πειραιά ; Τι δουλειά είχαν αυτά τα άτομα  στην δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας 

Ρωτήστε τους ''Σκαμπαρδωνοταστάνηδες'' οι οποίοι παρουσιάστηκαν τοπικά ως ''ριζοσπάστες'' , ενώ ο Σκαμπαρδώνης είναι συνάδελφος του Ηλιόπουλου με ΜΚΟ , ενώ η υπάλληλος της ραδιοφωνίας του Πειραιά τι άλλο θα εκπροσωπούσε στον Δήμο Γλυφάδας ;Πόσο ριζοσπαστικό είναι να επικαλείσαι την αριστερά και να χρησιμοποιείς υλικό του παρελθόντος στον δήμο Γλυφάδας όπως ήταν τα εν λόγω άτομα είναι έτερο κεφάλαιο.

Στον αντίποδα δεν σας έκανε για υποψήφιος ο Γιάννης Κουρδομένος , ο οποίος σημειωτέων έβγαλε την περισσότερη εργασία , καθώς και ο Παναγιώτης Γιάχος ! Γιατί ? Τουλάχιστον προσωπικά για τον Π. Γιάχο , ήμουν θετικός να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2014 , όμως , βρέθηκα εκτός εκλογών και ο ίδιος ! 

Γιατί δεν σας έκανε ο Γιάχος δεν το αιτιολογήσατε με στοιχεία, καθώς επίσης αναφορικά και με τον υποφαινόμενο. 

Επίσης, δεν υπήρχε ενδεχόμενο να μπω εμπόδιο στην υποψηφιότητα του οποιουδήποτε το ζητούσε , σε πλήρη αντιδιαστολή των κατά τόπους ακραίων αριστερών καθώς και βαλτών ! 

Οι δημοτικές εκλογές είναι για όλους τους δημότες , εκτός αν η Βαγγελάτου και οι όμοιοί της παρέχουν περισσότερα στον δήμο σε δημοτικά τέλη και εξ΄αυτού αντλούν το δικαίωμα φασιστικών πρακτικών. 

Στο κάτω - κάτω της γραφής ο υποφαινόμενος δίνει το παρόν σχεδόν καθημερινά, η Βαγγελάτου και οι όμοιοί της που βρίσκονται από το 2019 μέχρι και σήμερα ; Εμφανίζονται μόνο προεκλογικά για ψήφους ? 

Να σας θυμίσω επίσης ότι από το 2014 έως και το 2019 δεν τύχαμε εκπροσώπησης από τα εν λόγω άτομα , αν και ομολογουμένως επισκέφτηκα αρκετές φορές τους εν λόγω στα Δ/Σ του Δήμου , και παράλληλα από το 2019 έως και σήμερα ισχύει το αντίστοιχο από τους έτερους του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, ενώ ο Πολάκης αναφέρεται σε διαρκές πλιάτσικο εγώ διαπιστώνω διευρυμένη παράγκα , ενώ προσωπικά δεν υπήρξα ένα από τα ''ροζ παιδιά'' που επικαλείται η Ευθυμίου ! Ποιοι/ες είχαν τα οφέλη είναι γνωστό.

ΥΓ: Τελικά η υπάλληλος της ραδιοφωνίας του Δήμου Πειραιά από το 2014 έως και το 2019, πρότεινε έστω μια φορά σε ένα Δ/Σ, η σε μια Οικονομική συνεδρίαση ο πλούσιος Δήμος Γλυφάδας να εξισωθεί με τον δήμο Αθηνών και τον δήμο Πειραιώς και να έχει και αυτός ένα ραδιοτηλεοπτικό μέσο ;Ασφαλώς ουδέποτε και αναλογιστείτε ορθά όσα ισχύουν τοπικά, διότι ο Δήμος δεν μπορεί να γίνετε για πάντα εφαλτήριο για την τσέπη και τις βλέψεις ορισμένων αντί της ωφέλειας του τόπου και του συνόλου.

- Δεν μας δήλωσε ούτε η ίδια, ούτε κάποια/ος από τα άτομα που δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά να ψηφίσουν τις φασιστικού τύπου προτάσεις της , πως δέχετε επί δεκαετίες τον μισθό της υπαλλήλου της δημοτικής ραδιοφωνίας του Πειραιά, και γιατί υφίσταται ακόμα και σήμερα ενώ στον αντίποδα στα Νότια προάστια δεν υπάρχει ούτε δείγμα ενώ αυτή βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος Γλυφάδας ; Κύριε ελέησον !!! Τι άλλο θα ισχύσει ακόμα τοπικά ?


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πολάκης: Η "γαλάζια" βουλεύτρια Άννα Ευθυμίου έκανε συμβάσεις με το Δημόσιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">