ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εγώ δεν γιορτάζω διότι είμαι ''άθεος και ριζοσπάστης''


Σύμφωνα με τα διαχρονικά συντηρητικά και επαναλαμβανόμενα ετησίως ''έθιμα και παραδόσεις''  της χώρας μας  ''σήμερα είναι τ' Αγιαννιού, γιορτάζει ο Άι Γιάννης ο Πρόδρομος ή Βαπτιστής. Έτσι, η εκκλησία γιορτάζει επίσης τον 'Αι Γιάννη τον Πρόδρομο'' και γιορτάζουν οι Γιάννηδες και οι Ιωάννες , όμως τι σχέση έχουν όλα αυτά με εμένα ;

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Εγώ δεν γιορτάζω διότι είμαι ''άθεος και ριζοσπάστης'' και πραγματικά μου προκαλεί τεράστια εντύπωση πως έτεροι , οι οποίοι δηλώνουν αριστεροί και ειδικότερα απολαμβάνουν της εκλογής τους μετέχοντας σε αστικά πολιτικά κόμματα , καθώς επίσης πακτωλό χρημάτων του Ελληνικού λαού να γιορτάζουν τις εκκλησιαστικές ονομαστικές εορτές !

Είναι δυνατόν αυτοί/ες οι απόλυτα συντηρητικοί/ες να βρίσκονται εντός της Βουλής των Ελλήνων και να δηλώνουν αριστερά

Όπως είδατε δεν τοποθέτησα δική μου φώτο έθεσα τον αποκεφαλισμένο , και μάλιστα σκόπιμα , διότι και τον υποφαινόμενο τον ''αποκεφάλισαν'' δήθεν αριστεροί - αριστερές οι οποίοι/ες παρακολουθούν το ΣΚΑΙ του Φαλήρου του ολιγάρχη κεφαλαιούχου Αλαφούζου , αδειοδότησαν μια χούφτα οικογένειες ολιγαρχών με ΜΜΕ αντί να δημιουργήσουν νέα δημόσια ΜΜΕ , και αγοράζουν από τα Litl Γερμανικές μπαταρίες για τις μπανιέρες με φωτάκια ! 

Επίσης , αγοράζουν ΒMW και Mercedes , υπέγραψαν το ξεπούλημα του Ελληνικού στο ολιγαρχικό κεφάλαιο, και παράλληλα έκαναν ευρωβουλευτή τον εκατομμυριούχο Κόκκαλη και εκπρόσωπο τύπου του κόμματος, αντί για ένα δημοσιογράφο από μια ιστοσελίδα, η ακόμα και μια αριστερή εφημερίδα την Τσαπανίδου των ολιγαρχικών τηλεοράσεων  !

Θέλετε κι' άλλα ?

Έχετε ανάγκη κάποιοι/ες μια φορά το χρόνο να σας ευχηθούν χρόνια πολλά ;Αυτές οι ευχές βγαίνουν δια στόματος ατόμων τα οποία πραγματικά επιθυμούν να ζήσετε χρόνια πολλά , η μήπως σε πλειάδα περιπτώσεων αποτελούν μια τυπική διαδικασία ενώ γνωρίζεται ότι δεν ισχύουν οι ευχές τους ;Ακόμα και να είναι ειλικρινείς οι ευχές, θεωρείτε ότι οι ευχές διαμορφώνουν το πλαίσιο μακροζωϊας , η αυτό εξαρτάται από έτερους παράγοντες ;

Τέλος, προσωπικά γνωρίζω άτομα τα οποία είχαν δεχθεί τόσες χιλιάδες ευχές για χρόνια πολλά που δεν έχει τύχει κανείς άλλος, όμως , οι εν λόγω πλέον δεν βρίσκονται ανάμεσά μας !

Όσοι/ες επιδιώκουν/επιθυμούν να ζήσουν χρόνια πολλά , και ειδικότερα καλά, προτίστως όφειλαν να διαμορφώσουν μια κοινωνία δικαίου, ισοπολιτείας, και ισονομίας. Το κάνουν ;( Οτιδήποτε αρνητικό βρίσκεται στα ενδότερα κάποιου/ας και ταλανίζει το εσωτερικό του γίγνεσθαι δεν διαμορφώνει όρους υγείας και μακροζωϊας.)

ΥΓ: Όταν με βάφτισαν έκαναν το λάθος και δεν με ρώτησαν, όμως κατά την ώρα της βαπτίσεως υπήρχε ένας όρος και αυτός ήταν να μην γιορτάζω του 'Αι Γιαννιού στις 7 Γενάρη απλά μόνο το όνομα να είναι Ιωάννης και όρισαν έτερη ημερομηνία εορτής η οποία ήδη έχει περάσει.

- Αυτό συνεπάγεται ότι έχω και δεύτερο όνομα το οποίο δεν γνωρίζει κανείς έτερος πλέον σήμερα πλήν του υποφαινόμενου. 

- Όπως είχαν θέσει οι νονοί κατά την βάπτιση, ένας εξ' αυτών τέως δήμαρχος Γλυφάδας , το ένα όνομα θα γιορτάζεται και το έτερο θα φωνάζεται , άρα το Γιάννης είναι ''βιτρίνα'' υπάρχει το έτερο όνομα , το ουσιαστικό κατά το εκκλησιαστικό μυστήριο της βαπτίσεως . Είναι ένα όνομα το οποίο είναι συνώνυμο της αλήθειας και της ειλικρίνειας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εγώ δεν γιορτάζω διότι είμαι ''άθεος και ριζοσπάστης'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">