ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παππάς και Πολάκης ( ''Δημοκρατία καρατόμησης'' )


Πράγματι είναι ''δημοκρατία'' ένα αστικό πολιτικό κόμμα εξουσίας να έχει εδραιώσει τα φιλοπαραταξιακά εθνικά κανάλια , και εν γένει δεκάδες ''γαλάζιες'' ραδιοτηλεοράσεις, καθώς και ιδιοκτήτες στους οποίους πέρασε εν λευκώ και δωρεάν τα δημόσια αγαθά , και ένα έτερο κόμμα να επιχειρεί την απειροελάχιστη αναλογικότητα δεχόμενο κυρώσεις και ποινές. Γιατί σήμερα ; Δικαιοσύνη έπρεπε να αποδοθεί πριν από δεκαετίες στην γέννηση των ιδιωτικοποιήσεων που οι κυβερνώντες όφειλαν να είναι δίκαιοι και τηρώντας ισοπολιτεία και αναλογικότητα στα ερτζιανά ενώ θεμελίωσαν διαπλοκή αντισυνταγματικότητα και προνομιούχους ιδιοκτήτες - κόμματα.

Δεδομένου ό,τι εμείς ζούμε επί μακρόν όσα διαμορφώνει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κατά τόπους, σε επίπεδο Ο.Τ.Α Δήμου Γλυφάδας , τουλάχιστον την τελευταία οκταετία με έναν στρατό έμμισθων συμβασιούχων κ.α. σε ειδικό καθεστώς ανανεούμενων συμβάσεων, καθώς και την κατάλυση της εντολής στην κάλπη χιλιάδων Γλυφαδιωτών σε βάρος της ίδιας μας της ζωής, αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι διαμορφώνει το εν λόγω κόμμα και σε εθνικό επίπεδο, όμως, παράλληλα γνωρίζουμε ό,τι και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και συνεργαζόμενοι δεν απαρτίζεται από συμπολίτες μας με ορθές και ενδεδειγμένες πολιτικές ενέργειες.

«Δικαιοσύνη Παντού» 

Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για το ποινικό μέρος της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών και η αμετάκλητη καταδίκη του πρώην Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και Επικοινωνίας Νίκου Παππά που τελικά καταδικάστηκε ομόφωνα από 13 ανώτατους δικαστικούς την Παρασκευή με 13 - 0 εγείρει σημαντικά ερωτήματα είτε κάποιος είναι δεξιός, είτε αριστερός είτε και ανεξάρτητος.

Η απόφαση των δικαστών αναφορικά με τον πρώην Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής μου θυμίζει ό,τι με στημένη ψευδή κατηγορία , υπάρχουν δεκάδες μάρτυρες , δικάστηκα δυο φορές για το ίδιο ''αδίκημα'' ! (Οι μάρτυρες ποτέ δεν χρησιμοποιούνται από τον μηχανισμό ο οποίος μεθοδεύει στημένες κατηγορίες.)

Δεν βρέθηκε ούτε ένας δικαστής ο οποίος γνωρίζοντας το Ιστορικό των Ραδιοτηλεοράσεων , το καθεστώς άναρχης λειτουργίας τους , το καθεστώς ιδιοκτησίας τους , ο οποίος να αναγνωρίσει ό,τι ακόμα και κατά παράβαση καθήκοντος που κατηγορήθηκε για το ''syrizachannel'' τουλάχιστον ο Παππάς έβαλε για πρώτη φορά τους άναρχους καναλάρχες να πληρώσουν όπως πληρώνει συνολικά ο Ελληνικός λαός ;Δεν υπάρχει ούτε ένας ανώτατος δικαστής ο οποίος να γνωρίζει τι ισχύει από το 1987 και μετέπειτα στο Ν.Αττικής ;

O Παππάς μεθόδευε ένα ''συριζαϊκό κανάλι'' ενώ όλα τα εθνικά κανάλια δεν είναι Νέα Δημοκρατία όπως ήταν παλιότερα τα ''γαλάζια'' καφενεία ; Εννοώ οι κύριοι δικαστές είναι βέβαιοι ό,τι την δεκαετία του 80, καθώς και τα τελευταία χρόνια που κανάλια αλλάζουν χέρια επί διακυβερνήσεως των αστικών κομμάτων, οι κυβερνώντες πολιτικοί δεν διαμόρφωσαν το πλαίσιο των εθνικών καναλαρχών ; Γιατί δεν διαπιστώνουμε τα εθνικά κανάλια να είναι ιδιοκτησίας εύπορων κομμουνιστών όπως είναι τα μεγάλα κανάλια της Κίνας ? Όπως γνωρίζεται υπάρχει και αυτό το μοντέλο πλέον στον πλανήτη μας σε αντιδιαστολή με τη δική μας πραγματικότητα. ( άσπρο - μαύρο ) Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν δεν μιλάνε, απλά γελάνε ! Ορισμένοι εκ των καναλαρχών του Ν.Αττικής δημιουργήθηκαν από κόμματα σε άλλες εποχές. 

Αναδρομή στο τοπικό περιστατικό

Χώρα παράγκα - Όλα στημένα ( Ποιος ήταν Δήμαρχος το 1999 , και ποιος ήταν δήμαρχος το 2005 ? ΝΔ - ΠΑΣΟΚ δεν γράφω Λανδράκης - Σφακιανάκης )

- Ενώ οι αστυνομικοί έσερναν ως σακί πατάτες έναν άνθρωπο στην πλατεία της συνοικίας μου,  έπειτα από τηλεφωνική εντολή δικαστικού με οικία κατά τόπους στον δήμο της Γλυφάδας, ο οποίος μου είχε κάνει καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση το 1999 κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας και με την εντολή του δημάρχου όπως και στην περίπτωση του αστέγου, και ο πολίτης φώναζε αφήστε με , από απόσταση ζήτησα στα αστυνομικά όργανα να τον αφήσουν , οι αστυνομικοί έτρεξαν μου επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές παρουσία 100 μαρτύρων , και στη συνέχεια επικαλέστηκαν ''εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής'' ώστε τελικά η φερόμενη δικαιοσύνη - δικαστές έχοντας ως πειστήρια και τα δημοσιεύματα του τύπου με φωτογραφίες από τα χτυπήματα που δέχτηκα να γίνουν αρωγός υπέρ των αστυνομικών που είχαν προβεί σε βία κατά του πολίτη. 

Το θέμα είναι και ο ρόλος των δημάρχων οι οποίοι μεθόδευαν διώξεις - κατασχέσεις , συλλήψεις, κ.α.  κατά δημοτών που δεν άνηκαν στις παρατάξεις τους, συνεργαζόμενοι με δικαστές και Α/Τ, αντί αρωγής, δομών, υπηρεσιών, κ.α., ενώ για τους ημετέρους τους γίνεται πάρτι εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. 

Διοικητική περίοδος Δήμου Γλυφάδας 1999 - 2014

Είναι σαφές πόσα χρόνια αξίωνα δημόσια να μεριμνήσουν οι κατά τόπους δήμαρχοι - αιρετοί ενώ αυτοί έκαναν πάρτι εκατομμυρίων παράλληλα των ημετέρων και υποστηρικτών τους με τα χρήματα των Γλυφαδιωτών και η πόλη είχε μείνει ουραγός ακόμα και δήμων με 15.000 χιλ. κατοίκους. Ακόμα και σήμερα το 2023 ο Δήμος Γλυφάδας παραμένει ουραγός σε συγκεριμένους τομείς ώστε να εξυπηρετούνται οι ημέτεροι ολιγάρχες της ΝΔ. 

Προσωπικά δεν ανακυκλώνω την φαιδρότητα των άλλων

Οι παρανομίες δημάρχων - διοικήσεων , καθώς και οι πλαστογραφίες - υπονομεύσεις που έχουν γίνει τοπικά σε βάρος μου από την δεκαετία του 90, μέχρι σήμερα, είναι πρωτοφανές φαινόμενο σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, και αυτό διότι γνώριζαν ό,τι έχω δεσμευτεί δημόσια να μην χρησιμοποιήσω πότε σε βάρος έτερου την φερόμενη δικαιοσύνη η οποία με δίωκε επί δεκαετίες. ( Βέβαια υπάρχει και το Ε.Δ για το οποίο δεν υπάρχει δέσμευσή μου. )

Αυτή είναι η φερόμενη δικαιοσύνη της χώρας μας με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία. Δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στην δικαιοσύνη των δικαστών διότι η κοινωνική είναι το κύριο πρόβλημα. Η δικαιοσύνη των δικαστών αποτελεί απόρροια της δομής λειτουργίας της νεοελληνικής κοινωνίας και όσων έχουν θεσπιστεί, και ειδικότερα τα μαζικά μέσα χειραφέτησης και χειραγώγησης τα οποία μεθοδεύουν κατά το δοκούν οτιδήποτε συμφέρει τις ιδιοκτησίες τους και τους ιδίους επιδρούν ακόμα και στην απόδοση δικαίου. Θεωρείται ό,τι η νεοελληνική κοινωνία διέπεται από δίκαιο και σέβεται το δίκαιο ? Που ακριβώς το διαπιστώσατε τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο Δήμου Γλυφάδας ;

Αναφορικά με τον Πολάκη ουδέν σχόλιο


Με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα τη θέση του Παύλου Πολάκη ως τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αν πρέπει και χρειάζεται να μιλήσουμε τη γλώσσα σας εμείς δεν τασσόμαστε με κανέναν, είτε ολιγάρχη, είτε κόμμα , σε αντιδιαστολή όσων εικονίζονται και είναι σαφές τι και ποιούς εξυπηρετούν. Δεν γνωρίζω πότε και πως συνέβαλαν την κοινωνία , την διαφάνεια , και την δικαιοσύνη αναφορικά με τα ερτζιανά.

Προσωπικά δεν έτυχε, έστω μια φορά επί δεκαετίες να ακούσω δια στόματος αυτών των ατόμων τι διαμορφώθηκε στα ερτζιανά της χώρας μας, έπειτα του 1987, και αν έχει έστω ίχνος σχέσεως με δημοκρατία η αυταπόδεικτα αποτελεί πλιάτσικο.

Ποια δικαιοσύνη επικαλείστε ?

Τι έκαναν τα αστικά πολιτικά κόμματα το 1987 και μετέπειτα ;Όταν ο Μιλτιάδης Έβερτ παράλληλα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη κ.α από το ΠΑΣΟΚ κ.α κόμματα δημιουργούσαν τους ιδιοκτήτες του Ν.Αττικής και τα Δημοτικά Ραδιόφωνα αδειοδότησαν έπειτα από σύννομες αιτήσεις - φακέλλους τους πρωτεργάτες του χώρου που ήδη είχαν κλείσει μια δεκαετία διώξεων - κατασχέσεων από το 1977 ώστε να ανοίξει ο δρόμος της μετεξέλιξης ;Τους αδειοδότησαν η συνέχισαν τις πολιτικές διώξεων - κατασχέσεων κατά παράβαση ακόμα και όσων είχαν θεσπίσει ως ασαφές και συγκεχυμένο νομικό πλαίσιο ;

Αρκεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στο ν.1730/87 καθώς και πόσα σχετικά ΦΕΚ ακολούθησαν ενώ δεν τηρήθηκε το ελάχιστο μέχρι το 1995 ! Από το 1995 και έπειτα ακολούθησαν σειρά νόμων, επίσης ασαφών, οι οποίοι ευεργετούσαν μια χούφτα οικογένειες του Ν.Αττικής με τους γνωστούς ομίλους διαπλοκής και ορισμένοι έγιναν πιο ίσοι έχοντας δωρεάν σειρά δημόσια αγαθά.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές Διώξεις - Κατασχέσεις 

Λογίζεται Δημοκρατία και Δικαιοσύνη σύμφωνα με όσα δημιούργησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από το 1987 και μετέπειτα καταλύοντας το δίκαιο ?

Λογίζεται Δημοκρατία και Δικαιοσύνη στη χώρα μας όταν στα Νότια Προάστια δεν υπάρχει ούτε ένα τοπικό μέσο στα ερτζιανά κύματα, εκτός από ορισμένους ‘’βαλτούς‘’ κομμάτων και ολιγαρχών για ειδικούς σκοπούς οι οποίοι εμφανίζονται να λειτουργούν ''πειρατικά'', ενώ οι έτεροι από την άλλη πλευρά του Ν.Αττικής με τις γνωστές βεβαιώσεις και αντισυνταγματικά ;

Σχήματα λόγου ( Στη δημοκρατία υπάρχει ένας πολίτης - ένας νόμος για όλους )

Ήδη δοκιμάστηκαν από το 1987 μέχρι και σήμερα το 2023 ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - Οικουμενικές κ.α γνωρίζουμε καλύτερα από εσάς ό,τι όλα είναι σχήματα λόγου. Από το ''το πασόκ στην κυβέρνηση ο λαός στην εξουσία'' του 1981 μέχρι το ''δικαιοσύνη παντού'' του 2023, ενώ το 2014 δέσποζε το ''δικαιοσύνη-δημοκρατία-αλληλεγγύη'' χωρίς έναν ενιαίο νόμο για τις ραδιοτηλεοράσεις για το σύνολο  όλα είναι σχήματα λόγου στη χώρα των νεοελλήνων.

Διακριτοί ρόλοι

Να πληρώσουν πέντε και να βρίσκονται σε άλλο καθεστώς πέντε χιλιάδες μόνο δικαιοσύνη και δημοκρατία δεν μπορεί να λογίζεται. Ασφαλώς, αυτοί είναι τα εθνικά ιδιωτικά μονοπώλια , όμως ακόμα και το γεγονός ό,τι όλα βρίσκονται στο Ν.Αττικής μόνο Δημοκρατία δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις. Από την δεκαετία του 90 ανέφερα όσα ίσχυσαν στις Η.Π.Α το 2000 και ακόμα και σήμερα στη δική μας χώρα δεν έχουν θεσπιστεί ! Στην Αμερική που νομοθέτησαν για όλους και τους αδειοδότησαν όλους οι πολιτευτές έχασαν τις Πολιτείες και τις θεσμικές θέσεις τους ;Διαπιστώσατε δεκάδες η ακόμα χιλιάδες ιδιοκτήτες Ρ/Σ και Τ/Σ να πολιτεύονται και να διεκδικούν τις θέσεις των πολιτευόμενων ? Στη δική μας χώρα γίνεται πολιτικοοικονομικό πλιάστικο διαρκείας.Οι διακριτοί ρόλοι με θεσμική φερεγγυότητα θα ισχύσουν στη χώρα μας , η ορισμένοι που γίνονται πιο ίσοι θα επηρεάζουν την πολιτική - πολιτικούς ώστε να μην υφίσταται ισοπολιτεία;

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Η φωτογραφία δηλώνει περισσότερα από το κείμενο σύμφωνα των πεπραγμένων τόσο των ''γαλάζιων'' κατά τόπους όσο και των υπολοίπων κομμάτων. Όσοι/ες κατοικείται στα Νότια προάστια και την Γλυφάδα συνεχίστε να παριστάνεται ό,τι δεν διαθέτεται αντίληψη και δεν γνωρίζεται όσα ισχύουν. 

- Αν έχουμε εσαεί στο Δήμο Γλυφάδας το διαχειριστικό Μονοπώλιο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ''σφήνα'' φερόμενους αριστερούς , εκατομμύρια ευρώ ετησίως στους ημετέρους κυρίως δύο κομμάτων, περιμένουμε και δικαιοσύνη ; Το ζήσαμε από την εποχή του ''δεν μπορώ να κάνω τίποτα'' την δεκαετία του 90 που ενώ ο δήμαρχος συμμετείχε στα εγκαίνια και τις εκδηλώσεις τοπικού Ρ/Σ από τον Ο.Τ.Α πίστωναν χρήματα των δημοτών για την λειτουργία των ολιγαρχών και οι μιντιάρχες έκλεισαν τον σταθμό, ενώ έκτοτε έχουν δαπανηθεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο Δήμο Γλυφάδας. Δικαιοσύνη ? 

- Πριν την λειτουργία αναμεταδοτών από την Αίγινα λειτουργούσαν τηλεοπτικοί αναμεταδότες από την 3η μαρίνα Γλυφάδας με πίστωση των κονδυλίων των δημοτών Γλυφάδας, ενώ εμείς ως δημότες Γλυφάδας δεν τύχαμε δεκάρα αρωγής του Δήμου ! ( Τα χρήματα του δήμου αρωγή στους οικονομικούς ολιγάρχες για αγορά πομπών, κεραιών, καλωδίων, βυσμάτων, κοντέινερ, ρεύματος κ.α. και κυρίως αβάντα από τους αιρετούς σε μίντια εκτός του δήμου να ενισχυθούν εντός των ορίων του δήμου, ασφαλώς κατά ημών που είχαμε προηγηθεί χρονικά. Δικαιοσύνη ? Δημοκρατία ? Προδοσία ? Το αντίστοιχο έχει ισχύσει σε πληθώρα δήμων και κοινοτήτων της χώρας μας, και το ερώτημα είναι: Μια καπιταλιστική επιχείρηση με συγκεκριμένους ιδιοκτήτες εξοπλίζεται να λειτουργεί με τα χρήματα των δημοτών στους Ο.Τ.Α κατά του Δήμου - δημοτών; Ποιοι λοιπόν διοικούν επί δεκαετίες και γιατί παρανόμησαν επανειλημμένα ώστε να μην ισχύσει το αντίστοιχο για τους δημότες ενώ ίσχυε και ισχύει για τους ολιγάρχες ; Και αυτό αφορά προσφυγή στο Ε.Δ.

- Ορισμένοι/ες κάνουν ό,τι αγνοούν ποια είναι η φυλή των νεοελλήνων, και ειδικότερα όσων αντί να δώσουν τον κοινό αγώνα για ένα αποτέλεσμα επέλεξαν να ξεπουληθούν στο μεγάλο κεφάλαιο και τα κόμματα. Ορισμένοι εξ αυτών που έγιναν υπάλληλοι ιδιοκτητών και κομμάτων από τον φθόνο , την ζήλια , και την κακία τους, από τις έμμισθες θέσεις που πλέον είχαν σε Αθηναϊκά Ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ ως τσιράκια ιδιοκτητών έκαναν καθημερινά καταγγελίες ώστε να κλείσουν τοπικούς σταθμούς και να καταλάβουν τα αφεντικά τους τις συχνότητές τους. Δικαιοσύνη ? ( Κ. Α. Β. κ.α. ) ''Παλιά τους τέχνη κόσκινο'' διότι ορισμένοι από την εποχή που ήταν και οι ίδιοι ερασιτέχνες ραδιοφωνίας έκαναν καταγγελίες σε έτερους.

- Δεν αναφέρομαι στο Γλυφάδα FM 91, αναφέρομαι στην κοινή προσπάθεια που είχε γίνει από αρκετούς για ένα τοπικό Ρ/Σ , όμως και το προαναφερόμενο η κλίκα ιδιοκτητών Ν.Αττικής το έκλεισε το 2005.

- Είμαι τόσο αψύς που τα βάζω και με τέσσερις πάνοπλους μπάτσους , ενώ ποτέ δεν οπλοφορώ , ενώ στον αντίποδα οι φερόμενοι ''αγωνιστές'' που εκλέγονται πρόεδροι , αιρετοί, κ.α απλά ''παίρνουν μάτι'' από απόσταση  ! Οι συγκεκριμένοι δεν έγιναν αστυνομικοί παραμένουν ''μπάτσοι'' όπως και πληθώρα όμοιοί τους ψεύτες , ακραίοι , με φασίζουσες νοοτροπίες και συμπεριφορές. Αυτό πως δεν άλλαξε ακόμα στη χώρα μας ? Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν και σε άλλες χώρες άρα ο καπιταλισμός δημιουργεί παθογένειες και εξαμβλώματα και όχι απλά εκμετάλλευση . ( Απαιτείται Παιδεία - Μόρφωση και Επιμόρφωση και κάθε έξι μήνες οι ''μπάτσοι'' στον Ψυχίατρο.)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παππάς και Πολάκης ( ''Δημοκρατία καρατόμησης'' ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">