ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΙΝΑΠ: Στάση εργασίας στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας


International_Womens_Day

Τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – 8 Μαρτίου και στην συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ανακοίνωσε η ΕΙΝΑΠ.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: «Οι γυναίκες της εργατικής τάξης, οι φοιτήτριες, οι μετανάστριες και οι προσφύγισσες βρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια σε κάθε κυβέρνηση που διαλύει κάθε δημόσια κοινωνική δομή.
Με τη δύναμή μας σαν εργατική τάξη, συλλογικά οργανωμένη στα συνδικάτα μας, γυναίκες και άντρες παλεύουμε ενάντια στη διάλυση των δημόσιων νοσοκομείων, των σχολείων, των βρεφονηπιακών σταθμών, των γηροκομείων, των κοινωνικών δομών όπως η Βοήθεια στο Σπίτι.

Διεκδικούμε αυξήσεις στους μισθούς και Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, μαζικές προσλήψεις, μόνιμη και σταθερή δουλειά και μισθολογική ισότητα. Καταφέραμε τα τελευταία χρόνια να μετατρέψουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών σε απεργία.

Η ΕΙΝΑΠ στηρίζει και καλύπτει τους συναδέλφους που θέλουν να συμμετέχουν στην απεργία στις 8 Μάρτη στην Πλατεία Κλαυθμώνος, με στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00, ενώνοντας τις μάχες ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης και διακρίσεων, παλεύοντας για την απελευθέρωση των γυναικών».

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/LPpuvCD
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΙΝΑΠ: Στάση εργασίας στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">