ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών: Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι τις 10/3


ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI)

Τη συνέχιση των  απεργιακών κινητοποιήσεων έως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ – ΜΣΤ) μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοικήσεων (μέλη ΔΣ και Πρόεδροι και Γεν. Γραμματείς των Σωματείων – Μελών της) . Έτσι, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν μέχρι την Παρασκευή τα τρένα και ο Προαστιακός.

Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το Υπουργείο Μεταφορών όπου πρόκειται να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την επανεκκίνηση του Σιδηροδρόμου, υπογραμμίζοντας ότι το οφείλουν «σε όλους τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα, ως ελάχιστο φόρο τιμή».

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς στην ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Η απαίτησή μας γνωστή. Ασφαλής, Ποιοτικός, Δημόσιος Σιδηρόδρομος» σημειώνουν.

Συνεχίζουμε. Είμαστε όλοι μαζί.

Την Παρασκευή 10/3/2023 στην προγραμματισμένη μας συνάντηση με το Υπουργείο Μεταφορών, θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας για την επανεκκίνηση του Σιδηροδρόμου.

Μετά τη λήξη της θα επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας, γιατί ο αγώνας μας για την απόδοση ευθυνών και ασφάλεια των μεταφορών δεν τελειώνει εδώ.

Το οφείλουμε σε όλους τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα, ως ελάχιστο φόρο τιμή».

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/EJd14A9
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών: Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι τις 10/3 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">