ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι λιβελογράφοι της «τσουχτρο-καρα-χαλιάδας» ( Η ετεροχρονισμένη επαλήθευση )


Από το 2016 πέρασα δημόσια στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας ό,τι πίσω από από την σελίδα του Καραχάλιου βρίσκεται μια κλίκα η οποία απαρτίζεται από μερίδα διοικούντων της ''γαλάζιας'' διοικήσεως οι οποίοι έναντι πινακίου φακής εξαγόρασαν τον αυτοφωράκια φερόμενο ''εκδότη'' όντας σε δυσμενή οικονομική θέση.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Παναγιώτη Γιάχο άργησες, έρχεσαι ετεροχρονισμένα να επαληθεύσεις τον υποφαινόμενο για την αήθη επίθεση την οποία δέχτηκε επί μήνες απο ορισμένους χαρτογιακάδες, οι οποίοι παρουσιάζονται στη τοπική μας κοινωνία με την μάσκα του σοβαρού και επιφανή δημότη, όμως , τον πραγματικό τους χαρακτήρα τον παρουσιάζουν φορώντας μάσκες από την σελίδα του αυτοφωράκια.

Διαβάστε οι αναγνώστες/ιες του Γλυφάδα web όσα πλέον επιβεβαιώνει ο δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας Παναγιώτης Γιάχος , χωρίς  να αναφέρει τον υποφαινόμενο, κάκιστα, αποδεικνύοντας στη πράξη ό,τι και ο ίδιος από το δικό του μετερίζι, αν και πλέον αυταπόδεικτα ''αντιγράφει'' το στύλ που πέρασα σε τοπικό επίπεδο, αδικεί τον υποφαινόμενο και έρχεται ετεροχρονισμένα να με επαληθεύσει.

Παναγιώτης Γιάχος: Μια οφειλόμενη απάντηση στους κρυπτόμενους λιβελογράφους της «τσουχτρο-καρα-χαλιάδας»

Όταν πριν από λίγες ημέρες διάβασα στην «τσουχτρο-καρα-χαλιάδα», τις νέες λιβελογραφίες σας για την αφεντιά μου, ήταν τόσο μεγάλη και δυνατή η τρομάρα που πήρα, που από το φόβο μου…χέστηκ@.  

Μετά αφού συνήλθα κι έκανα ένα μπάνιο, εκάθησα και ξαναδιάβασα τις ανούσιες συκοφαντικές και υποτιμητικές φράσεις σας για το πρόσωπό μου.

Τότε ξανα-ενεργοποιήθηκαν τα «υδραυλικά μου», αλλά αυτή τη φορά δεν... χέστηκ@, αλλά… κ@τουρήθηκ@.

Αυτή τη φορά όμως δεν... κατουρήθηκα από το φόβο μου, αλλά από τα τρανταχτά γέλια για την κατάντια σας.

Όσο για τον δυστυχή Α-φραγκίδη  που έχετε για «μπροστινό» εκδότη, και που υποτίθεται ότι αυτός είναι που τα γράφει όλα αυτά, δεν θα ασχοληθώ καθόλου μαζί του, γιατί ειλικρινά τον λυπάμαι.

Άσε που δεν θέλω να είμαι εγώ η αιτία, να του κάτσει στο λαιμό και κάνα κόκκαλο, από αυτά που τον μπουκώνετε, για να του «φορτώνετε» τις βρωμο-αναρτήσεις σας στην «τσουχτρο-καρα-χαλιάδα» του.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Η αδυσώπητη αλήθεια είναι ότι, όλα αυτά τα χρόνια που μου «κάνετε την τιμή» να ασχολείστε μαζί μου, στις διάφορες κατά καιρούς αναρτήσεις σας στην «τσουχτρο-καρα-χαλιάδα» - ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ - δεν υπάρχει ούτε μια αράδα, που να απαντάτε στα όσα έχω πει κι έχω τεκμηριωμένα καταγγείλει, πάντα επώνυμα και ενυπόγραφα.

Αντίθετα αυτό που κάνετε πάντα, είναι να γράφετε υποτιμητικά σχόλια συνήθως για το μπόι μου, καθώς και για οτιδήποτε άλλο θεωρείτε ότι θα με μειώσει προσωπικά κι έτσι θα απαξιωθούν και τα όσο λέω.

Αυτό όμως που ξανα-κάνατε, ελεεινά υποκείμενα, να τα βάλετε με τα παιδιά μου, εδώ πλέον ξεπεράσατε τα όρια, εάν έχετε όρια… κι επομένως «γαία πυρί μιχθήτω», και το εννοώ.

Ένα πράγμα σας λέω και βάλτε το καλά στο μυαλό σας, «κούνια που σας κούναγε»!

Όλοι πλέον ξέρουμε ότι το μόνο που σας νοιάζει, είναι στο πως θα εξυμνείτε τον πάντα κι υπεράνω κριτικής ΠΑΝΥΠΕΡΤΑΤΟ, χάρις στον οποίο υπάρχετε, κι εννοείται πως επιβιώνετε και ψωμίζεστε κι εσείς από το «μεγάλο ταμείο».

Γι αυτό άλλωστε με όλους τις κατά καιρούς  ύμνους σας, τον έχετε αναγάγει ως τοπικό ΙΕΡΟ ΤΟΤΕΜ, με τα απανωτά «λιβανιστήρια», τα οποία ορισμένες φορές βγάζουν προκλητικά μάτι, σε τέτοιο σημείο που να με κάνουν να σκέφτομαι, ότι "έχει ψωνισθεί" τόσο πολύ, που μπορεί να τα γράφει αυτός ο ίδιος αυτό-δοξαζόμενος!

Επίσης το ότι βρίζετε και συκοφαντείτε όποιο πρόσωπο «μπει στο ρουθούνι» του ΠΑΝΥΠΕΡΤΑΤΟΥ, είτε αυτό είναι ή ήταν στην αυλή σας, είτε γιατί σας "ξινίζει η μούρη του", το έχουν πάρει χαμπάρι στη Γλυφάδα, ακόμη και οι πέτρες .

Αρκεί να αναζητήσει κανείς παλαιότερες αναρτήσεις σας κι εκεί θα διαπιστώσει αυτά που λέω, για την βρωμο-συμπεριφορά σας και τα εμετικά κείμενά σας για ανθρώπους όπως ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο Νίκος Λεβετσοβίτης, ο Δημήτρης Αγγελάτος, ο Μάριος Κασσέρης ο Γιάννης Τζούβελης, ο Στέλιος Θεοδοσόπουλος, ο Νίκος Παπάζογλου, η Βάνα Μπάρμπα, ο Δημήτρης Καραπάνος, ο Δημήτρης Νιτσιόπουλος, ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Μάκης Φιλόπουλος, ο Στάθης Γεωργούλας, ο Νίκος Νικολάου, ο Τάσος Γιαννακόπουλος, η Λένα Μαυρακάκη και πολλά ακόμη πρόσωπα που κατά καιρούς «θάψατε και θάβετε». 

Ποιος ήταν ο κοινός παρονομαστής όλων αυτών; Μα τι άλλο...

1. Το ότι αυτά τα πρόσωπα  κινήθηκαν έξω από "τα όριά σας" και δεν συμμορφώθηκαν προς τας υποδείξεις σας.

2. Το ότι διέπραξαν το θανάσιμο αμάρτημα και «σήκωσαν το βλέμμα τους» και... κοίταξαν στα μάτια το ΙΕΡΟ ΤΟΤΕΜ της Γλυφάδας.

Αυτή η παλιανθρωπιά όμως που κάνετε με την Σάσα Πατεράκη, τον τελευταίο καιρό, δείχνει όχι μόνο την ωμότητά σας, αλλά και το πόσο αδίστακτοι κι απάνθρωποι είσαστε, αφού έναν δικό σας άνθρωπο που είναι μια αξιαγάπητη κι αξιοπρεπέστατη κυρία, την κατά-εξευτελίζετε μη σεβόμενοι ούτε την αξιοπρέπειά της, αλλά ούτε καν σκέπτεστε και τα όσα έχει τραβήξει και τραβάει με την υγεία της.

Ντροπή σας!!!

Εγώ πάντως θα θυμίσω στον ΠΑΝΥΠΕΡΤΑΤΟ, μια σχετική ιστορία για ένα συγγενικό του πρόσωπο, που είχε θέμα με την υγεία του...

Ντροπή σας και πάλι, αν και αμφιβάλλω αν γνωρίζετε τι σημαίνει αυτή η λέξη κι αν σας αγγίζει!!!

Σας καλώ να αντιληφθείτε ότι έπεσαν οι μάσκες σας κι όλοι ξέρουν πιά, ότι όλες αυτές τις βρώμο-συκοφαντίες σας, δεν τις γράφει ο Α-φραγκίδης και δυστυχής κόκκαλο-γλείφτης, αλλά εσείς...  

Η «ντουλάπα με τους σκελετούς» της Γλυφάδας μόλις άνοιξε, και… «γαία πυρί μιχθήτω»!

Δυστυχώς για εσάς, δείξατε για μια ακόμη φορά την εκδικητική σας φύση, και το πραγματικό σας πρόσωπο, όσο κι αν το κρύβετε καλά από το «πόπολο», εκτός κι αν νομίζετε ότι δεν ξέρω, ποιοι είσαστε πίσω από την «τσούχτρο-κουκούλα» που φοράτε, τόσο εσείς όσο και οι κυριλέδες συνεργάτες σας.

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΑΝΕΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΑΝΗΚΕ!!!

Εγώ «Πανυπέρτατε και μπιστικά τσιράκια» δεν είμαι ούτε «γλάστρα» στην αυλή σας, κι ούτε είμαι κάποιος από τους «άβουλους» συμβούλους σας, που για ψύλλου πήδημα, τους πετάτε στα σαγόνια του «τσούχτρο-πιράνχας», για να  τους «φρονηματίσετε» και για να «ρουφήξουν το αυγό τους», επειδή ήταν «ανήσυχοι» ή επειδή τόλμησαν να «σηκώσουν το βλέμμα τους» για να κοιτάξουν στα μάτια, το κοτζάμ «ΙΕΡΟ ΤΟΤΕΜ» της Γλυφάδας!

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι σαν χαρακτήρας ανήκω σε μια «άλλη σχολή», άλλωστε θα πρέπει να το έχετε ακούσει, ότι δεν είμαι από αυτούς που εξαγοράζονται με τα όποια «τριάκοντα αργύρια», όπως δεν εξαγοράστηκα με την διακοσάρο-χιλιαρού που μου έδινε - σχετικά πρόσφατα - κάποια ψυχή, για να κάνω «γαργάρα» τη γνωστή διάσημη υπόθεση.

Κι εννοείται ότι «δεν ψοφάω» για να φοράω «γαλόνια», όπως δυστυχώς κάνουν κάποια υπερτιμημένα ανθρωπάκια της αυλής σας, δίνοντας γη και ύδωρ ανεχόμενοι να ποδοπατιέται η αξιοπρέπειά τους, όπου στέκονται «σούζα με το ένα πόδι», μπροστά σας!

Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι δεν έχετε να προσάψετε εναντίον μου τίποτα επιλήψιμο, γιατί  αν είχατε το οτιδήποτε στοιχείο εναντίον μου, θα το είχατε κάνει viral με την παρέα σας.

Γι' αυτό άλλωστε, ότι κι αν έχετε γράψει κι ότι κι αν γράφετε για το πρόσωπό μου στην «λίγδο-τσούχτρο-καρα-χαλιάδα», είτε με αποκαλείτε «Πινέζα», είτε «Τρόντζο», είτε με τα διάφορα άλλα ανόητα κοσμητικά, δεν με αγγίζουν και τα προσπερνάω με συγκαταβατικό χαμόγελο.

Άλλωστε, όπως έλεγε κι ο αείμνηστος Ηλίας Ηλιού: «είναι προτιμότερο να γράφουν κάτι για σένα, ακόμη κι αν σε βρίζουν, παρά να σε αγνοούν».

Όμως ελεεινά υποκείμενα, τι σχέση μπορούν έχουν με την πολιτική αντιπαράθεση, οι φωτογραφίες της επιχείρησης των παιδιών μου που ανεβάσατε στην «λίγδο-τσούχτρο-καρα-χαλιάδα»;

Δεν σας έφτασε η παλιανθρωπιά που κάνατε πριν από τέσσερα χρόνια, με τον γάμο της θυγατέρας μου, που αν και γέννημα θρέμμα δημότισσα Γλυφάδας, αν κι ευρισκόμενη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εξ αιτία της εκδικητικότητάς σας, κάναμε το γάμο της στον Δήμο Αργυρούπολης;

Τώρα τα βάλατε και με την επιχείρηση των γιών μου;

Και μην διανοηθείτε ανθρωπάκια να μου πείτε, ότι αυτή την δυσφημιστική κακοήθεια, την έκανε ο «λίγδο-καρά-χάλιας» από μόνος του!

Εκτός κι αν ζείτε με την ψευδαίσθηση ότι δεν ξέρω ποιοι είναι οι λιβελογράφοι, και ποιοι δίνουν τις εντολές για να δολοφονούνται χαρακτήρες, με συκοφαντίες και απειλές, σε όποια και όποιον τολμάει και «σηκώνει» το βλέμμα του, στο «ΙΕΡΟ ΤΟΤΕΜ» της Γλυφάδας!

Είναι πασίγνωστο στην δημοτική πιάτσα, ότι αυτός ο Α-φραγκίδης «λίγδο-καρά-χάλιας», που δεν έχει μαντήλι να κλάψει, για να επιβιώσει σας έχει δώσει τους κωδικούς του για να μπαίνετε στο οχετό-σάϊτ του, για να γράφετε τις βρωμιές σας, κι εσείς του δίνετε να γλύφει τα κοκαλάκια του.

Άλλωστε ο «λίγδο-καρά-χάλιας» δεν έχει ο ίδιος κι ούτε είχε και ποτέ κάποια έχθρα ή αντιπαράθεση μαζί μου, κι ακόμη και τώρα όταν συναντιόμαστε, μου εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια, εκθειάζοντας τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου κλπ., ενώ πριν από λίγους μήνες σε μια κουβέντα μας στο Λαγονήσι, έφτασε στο σημείο, να προσφερθεί κι ως μεσάζων για «να σε πιάσει και να τα βρούμε»!!!

Μιλάμε για τέτοια «υψηλά κονέ» ο  «λίγδο-καρά-χάλιας»!!!

 «Ας όψεται όμως η ανέχεια και η μπατιρίλα», όπως μου είπε πριν από λίγες εβδομάδες ο ίδιος, όταν τον είχα δει να μαζεύει κάτι λαχανικά από τα παρατημένα τελάρα, που είχαν αφήσει οι μανάβηδες, φεύγοντας από τη Λαϊκή Αγορά της Άγιας Μαρίνας, ένα Σάββατο μεσημέρι, την ώρα που τα κουβάλαγε στην σκουριασμένη και στρογγυλεμένη από τα τρακαρίσματα σακαράκα του.

Δεν είναι λοιπόν - αυτός ο δυστυχής Α-φραγκίδης - που κάνει αυτά τα υποτιθέμενα ρεπορτάζ στη Γλυφάδα και γράφει όλους αυτούς τους ύμνους για εσάς και τα λιβελογραφήματα για όσους δεν γουστάρετε, άσε που αμφιβάλω αν αντέχει η σακαράκα του να διανύσει παραπάνω από δέκα χιλιόμετρα, κι αν βέβαια έχει και καύσιμα για να έρθει και στη Γλυφάδα, με τα υπερ-φθαρμένα λάστιχά της…

Γι' όλα αυτά λοιπόν, το μόνο συναίσθημα που μου προκαλεί ο δυστυχής «λίγδο-καρά-χάλιας», είναι ο οίκτος παρά η οργή, παρότι τυπικά αυτός είναι «το πιστόλι», το οποίο όμως ουσιαστικά το κρατάτε και «πυροβολείτε» εσείς.

 Άλλωστε με το γνωσιακό επίπεδο που έχει, ούτε το όνομά του δεν μπορεί να γράψει σωστά , κι όχι να συντάξει κι ολόκληρα κείμενα, όπως αυτές οι καθημερινές λιβελογραφίες που του «φορτώνετε» στις πλάτες του, εσείς οι κυριλέδες «τσούχτρο-κουκουλοφόροι», που υποτίθεται ότι τις γράφει, δήθεν αυτός!!!

Τα συγκεκριμένα κείμενα είναι τόσο καλά δουλεμένα και ιδιαίτερα επιτηδευμένα, που βγάζουν μάτι ότι τα γράφουν κάποιοι που έχουν σπουδάσει τουλάχιστον δημοσιογραφία ή στην Πάντειο, ή στην Νομική ή ακόμη και «στα Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα», όπως λέει και το γνωστό τραγούδι του Νταλάρα.

Επίσης το φωτογραφικό υλικό που ξεφυτρώνει κατά καιρούς, δεν μπορεί να το έχει ο δυστυχής «λίγδο-καρά-χάλιας», αλλά ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ, από πιο ΑΡΧΕΙΟ είναι, και ποιοι το έχουν και το διαχειρίζονται...

Αφού λοιπόν «Πανυπέρτατε και μπιστικά τσιράκια» σας είπα τα πράγματα με το όνομά τους, ελπίζω να μην μας πείτε ότι: «Μασάει η κατσίκα ταραμά», αλλά ακόμη κι αν μασάει, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γιάχος… δεν μασάει!

Εγώ ότι λέω κι ότι γράφω, το λέω δημόσια και το γράφω επώνυμα, οπότε κατά συνέπεια παίρνω και την ευθύνη που μου αναλογεί, και φυσικά αναλαμβάνω και τις πιθανές νομικές συνέπειες.

Εσείς «τσούχτρο-κουκουλοφόροι», γιατί δεν έχετε τα guts, να γράφετε όλα αυτά τα εμετικά λιβελογραφήματα επώνυμα, αλλά για να βγάζετε τη χολή σας, έχετε «αγκαζάρει» το οχετό-σάϊτ του «λίγδο-καρά-χάλια», με το οποίο συκοφαντείτε και «θάβετε» με τα πιο ταπεινά ένστικτα, όποιον δεν σας αρέσει η φάτσα του ή τον θεωρείτε επικίνδυνο για τα συμφέροντά σας;

Εγώ λοιπόν ο «Πινέζας» όπως με αποκαλείτε είμαι αυτοδημιούργητος, κι όχι μόνο δεν έχω βάλει το δάκτυλο, αλλά ούτε καν έχω μυρίσει το «δημοτικό μέλι», γι’ αυτό και μπορώ να περπατάω με το μέτωπο καθαρό και να μπορώ να σας «τα χώνω» και να σας τρυπάω έστω και με αυτό το «βελονάκι της πινέζας», το οποίο απ’ ότι φαίνεται σας πονάει πολύ, μα πάρα πολύ!

Εσείς όμως κρυβόμενοι «τσούχτρο-κουκουλοφόροι», μπορείτε να πείτε το ίδιο;

Προφανώς και δεν μπορείτε γι’ αυτό και φοράτε την «τσούχτρο-κουκούλα», για να συκοφαντείτε εκ του ασφαλούς;

Δεν τελειώσαμε όμως,  γιατί ακόμη έχουμε να πούμε πολλά, μα πάρα πολλά!!!

Η «ντουλάπα με τους σκελετούς της Γλυφάδας» μόλις άνοιξε και οι σκελετοί έχουν να πουν πολλά…

Ειδικά εσείς «Πανυπέρτατε και μπιστικά τσιράκια» να θυμάστε, ότι δεν ήμουνα εγώ αυτός που άνοιξα την Ντουλάπα.

Παναγιώτης Γ. Γιάχος

Επισήμανση του Γ.Κ: Κύριε Γιάχο αν και προσωπικά σε τίμησα αρκετές φορές με αναρτήσεις στην σελίδα μου , προσωπικά δεν ήμουν αντίθετος με την υποψηφιότητά σου το 2014 , άλλοι ήταν , ( μπορείς να συμπεράνεις ποιοι και γιατί ), από το δικό σου μετερίζι σαφώς με αδικείς, διότι την εμετική και συκοφαντική - υβριστική επίθεση που έκαναν επί μήνες αυτοί οι κακούργοι χαρτογιακάδες από την «τσούχτρο-καρα-χαλιάδα» σε εμένα δεν την έχουν κάνει σε κανέναν έτερο.

Είναι σαφές ό,τι πλήν των τεσσάρων με τις κουκούλες προσφορά έχουν πλειάδα της διοικήσεως οι οποίοι συμβάλουν την κεντρική τετράδα κατά της τοπικής μας κοινωνίας. Ειδικότερα, εσύ έχεις κανά - δυο από δαύτους στο Γκολφ, και συγκεκριμένα κάποιον ο οποίος και αυτός δεν είχε μαντήλι να κλάψει το 2010 με την φτωχική του σύνταξη , και ενώ αντικρυστά κάναμε την καταμέτρηση των ψήφων αργότερα ως αιρετός μόνο καλές υπηρεσίες δεν παρείχε στον Δήμο. Τι του είχα κάνει ? Είναι ξεκάθαρο ό,τι οι νοοτροπίες ορισμένων της δεξιάς δεν αλλάζουν. Μήπως δεν γνώριζε το πάρτι συμβάσεων ημετέρων και υποστηρικτών, είτε δεν γνώριζε την εντολή χιλιάδων δημοτών ;

Αξίζει να αναφέρω για πολλοστή φορά: Πόσα έλαβαν οι επιτήδειοι για την πλαστογραφία η οποία έγινε κατά του Δήμου, της εντολής των δημοτών, της τοπικής κοινωνίας και της ζωής του υποφαινόμενου ? Τι συμμετοχή έχουν όσοι αναφέρεις ? Πως κρίνεις τις ενέργειές τους δεδομένου ό,τι άλλα είχαν εφαρμόσει για τα γραφεία τύπου και τις «τσουχτρο-καρα-χαλιάδες» ενώ κατέλυσαν την εντολή χιλιάδων δημοτών... άρα του Δήμου ? Τι Δήμο έχουν συστήσει ?

Οι συμπολίτες μας γνωρίζοντας πλέον ποιος , και πότε χρονικά πέρασε δημόσια όσα φαιδρά και ελεεινά ισχύουν στο Δήμο της Γλυφάδας, ασφαλώς και αυτοί μπορούν κάλιστα να συμπεράνουν.  Ακόμα και όσα παρουσίαζαν σε βάρος μου σήμερα γνωρίζω απόλυτα ποιοι τα σχεδίασαν και που αποσκοπούσαν. 

Προσωπικά δεν ασχολούμε με συκοφαντίες και ουδέποτε χρηματίστηκα να συκοφαντήσω. Με ενδιαφέρει η είδηση, η αλήθεια, η πραγματικότητα, και άλλωστε αυτό έκανα το 2016 γράφοντας δημόσια ό,τι έχουν πάρει τους κωδικούς της σελίδας του Καραχάλιου και οργανώνουν την καρατόμηση της αξιοπρέπειας των δημοτών Γλυφάδας και του τοπικού πολιτικού-κοινωνικού πολιτισμού όσο οι ίδιοι ρίχνουν στις τσέπες χρήματα τα οποία δεν τα αξίζουν.

Το ίδιο τους το κόμμα οφείλει να ξεκαθαρίσει το πλαίσιο στον Δήμο της Γλυφάδας, διότι στο τέλος θα είναι σε αντίστοιχη θέση συνολικά με τον Μίχο. Είναι σαφές ό,τι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν και αξιόλογοι σοβαροί άνθρωποι - πολιτικοί σε πλήρη αντιδιαστολή της τοπικής μας κοινωνίας και όσων κάκιστα έχουν υιοθετήσει ορισμένοι να ισχύουν.

Αντί να πάει πραγματικά ο Δήμος Γλυφάδας στο επίπεδο που του αρμόζει με ένα μέσο όλων των δημοτών αυτοί υιοθέτησαν πρακτικές κατώτερες του πεζοδρομίου , και ενώ δεν ίσχυσαν από το 2014 τα αυτονόητα τα οποία ψήφισαν χιλιάδες συμπολιτών μας βρήκαν βολικούς συνεργάτες ώστε να θεσπίσουν από κοινού την «τσουχτρο-καρα-χαλιάδα», και παράλληλα έστησαν και μια πλεκτάνη εκτός της υπονομεύσεως σε βάρος μου με τον υποστηρικτή και ψηφοφόρο τους  Τ. Γιαννακόπουλο. !

Κάποια στιγμή οφείλει ο Π. Γιάχος να μας αποσαφηνίσει το πρόσωπο που του παρείχε τα 200.000 χιλ. ευρώ , και κυρίως που τα βρήκε , διότι είναι αυτούσια ζήτημα ενημέρωσης - ΕΙΔΗΣΗ - και ειδικότερα θέμα το οποίο πρέπει να απασχολήσει την δικαιοσύνη της χώρας μας. Ποιος είναι  τοπικά που ''μοιράζει'' τα 200χίλιαρα , εκτός από τον ''γαλάζιο'' δήμαρχο ο οποίος μοιράζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε γειτόνισσες ξεπερασμένες τραγουδίστριες λόγω γειτνίασης και γειτόνισσες με καταστήματα χρωμάτων  ?

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι λιβελογράφοι της «τσουχτρο-καρα-χαλιάδας» ( Η ετεροχρονισμένη επαλήθευση ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">