ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Προπαγάνδα με «κομπάρσους» επιβάτες στελέχη της ΝΔ


Δηλώσεις on camera από το βαφτιστήρι της Ντόρας και τον ΔΑΚίτη που προστάτευε τον υφυπουργό 
 Παπαδόπουλο.

 

Στις 20 Μαρτίου στεκόταν δίπλα στον υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο σε αυτοψία - οπερέτα για την τηλεδιοίκηση των τρένων στη Λάρισα. Τότε η αυτοψία κατέληξε σε φιάσκο, καθώς οι εργαζόμενοι διέψευσαν on camera τον υφυπουργό που είχε πάει στη Λάρισα μαζί με τις κάμερες των καναλιών για να πείσει ότι λειτουργεί η τηλεδιοίκηση στα τρένα. 

Την Δευτέρα (3/4) ο ΔΑΚίτης που ήταν δίπλα στον υφυπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ως απλός επιβάτης, εκθειάζοντας την ασφάλεια που παρέχουν τα τρένα. Η δήλωση έγινε στον σταθμό Λαρίσης του ΟΣΕ. «Θα πάρετε το τρένο;» ρωτήθηκε και απάντησε με ενθουσιασμό: «Βεβαίως, βεβαίως. Πολύ ασφαλή τα τρένα. Τώρα πάω μέχρι Οινόη. Αλλά το παίρνω άνετα». Ήταν ο ίδιος άνθρωπος, που στην αυτοψία του υφυπουργού στη Λάρισα έκανε νόημα σε εργαζόμενο που μιλούσε σε δημοσιογράφο να δώσει τέλος. 

Επιβάτης και το βαφτιστήρι της Ντόρας Μπακογιάννη 

Οι «συμπτώσεις» στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ για τα δρομολόγια των τρένων, δεν σταματούν εδώ. Σε ζωντανό ρεπορτάζ στην τηλεόραση του Σκάι, μέσα στο τρένο, στο πρώτο δρομολόγιο μετά την τραγωδία ων Τεμπών είναι ένας «τυχαίος επιβάτης». Συμβαίνει να είναι βαφτιστήρι της Ντόρας Μπακογιάννη και υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ στην Κατερίνη. «Έτυχε» να είναι στο τρένο σήμερα μαζί με τον Γεραπετρίτη, «έτυχε» να δίνει συνέντευξη στον ΣΚΑΙ.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου:Σε μια κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα υποδεέστερη παράγκας το βέλτιστο είναι να μην συμμετέχεις. Είπαμε ότι η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα, όμως όχι τόσο μικρή όσο την επιθυμούν τα αστικά πολιτικά κόμματα - κυβερνήσεις - πολιτικοί και οι προπαγανδιστές ολιγάρχες. 

Τι λες τώρα, θα δείξουν τον πρώτο τυχόντα να τον κάνουν και διάσημο από το μαγαζί του Φαλήρου ( παράρτημα της ΝΔ ; ) Πρέπει οι παρουσιαζόμενοι να είναι δικοί τους άνθρωποι ώστε να είναι βέβαιοι ότι εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα !

Αν συμπεριλάβει κάποιος και όσα ισχύουν σε τοπικό επίπεδο Δήμου Γλυφάδας, σαφώς περισσότερο με όρους παράγκας και συμμετέχοντες ενεργά πλειάδα πολιτικών δήθεν αντίπαλων κομμάτων, καθώς επίσης, και με χιλιάδες δημοτών να υποκρίνονται τι μέλλον διαμορφώνουν ;

Θλιβερό πλέον το πολιτικό τοπίο του τόπου μας, με αστικά κόμματα προσκολλημένα και με εμμονές στην ''τηλεοπτική δημοκρατία'' , καθώς και με φανφάρες για καλύτερο μέλλον, ( '' αύριο '' ), όταν είναι γνωστό ποιοι είναι οι υποψήφιοι - προτεινόμενοι της πλειονότητας των αστικών κομμάτων.

Και μετά σου αναφέρει ο ''άλλος'' ότι ζητούμενο είναι να ψηφίσουν όλοι, άσχετα τι θα ψηφίσουν ! Αυτά να έρθει να τα πει στην άνω Γλυφάδα σε πληθώρα ανθρώπων που γνωρίζω οι οποίοι δεν ψηφίζουν επί 30 ολόκληρα χρόνια. 

Δεν βάζουμε μόνοι μας τα χέρια μας να βγάλουμε τα μάτια μας καλύτερα ;Γιατί να ψηφίσουμε όσους με το καλημέρα έπειτα των εκλογών κάνουν προβοκάτσια ;

- Θυμίσου αναγνώστη/ια όσα ίσχυσαν τοπικά έπειτα των εκλογών του 2014, όπου μετά τις εκλογές έκαναν επισκέψεις στον τέταρτο όροφο του Δημαρχείου πίσω από τη πλάτη μας και χωρίς να εκφράζουν την εντολή μας. Για την εντολή μας προέκυψε μια τεράστια πλαστογραφία - προδοσία για τα στενά οφέλη μιας κλίκας η οποία συμμετείχε στα Δ/Σ ενώ στο πλάϊ της είχε σειρά από εξυπηρετούμενους και golden boys της ''γαλάζιας'' διοικήσεως ! 

- Προσωπικά είμαι οργισμένος με την διπροσωπία που διέπει φερόμενους ''αριστερούς'' και δήθεν ''προοδευτικούς'' οι οποίοι υπονομεύουν το δίκαιο για μια χούφτα παρεχόμενα. ( Αυτό που κάνει και ο πρώτος τυχόντας )

- Πιο καπιτάλες από τους δεξιούς, και σαφώς περισσότερο επικίνδυνοι. Γιατί υπονομεύουν την αριστερά ενώ στοχεύουν το χρήμα και την εξουσία ;Δεδομένων των πεπραγμένων τους , και της απτής πραγματικότητας , γιατί δεν εντάσσονται στη ''γαλάζια'' παράταξη και εμμένουν να εμφανίζονται ως αριστερά ;Εννοώ πόσο θλιβερό ως φαινόμενο να έχουν προσκυνήσει άπαντες σε επίπεδο Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας και η αντιπολίτευση από το 2014 να γίνετε από δημότες αντί των αιρετών - παρατάξεων - κομμάτων ;

διότι η αλήθεια, αντι των FAKE NEWS σήμερα , τουλάχιστον για εμένα είναι κάτι μοναδικό στη χώρα μας και ανώτερο όσων εκατομμυρίων έχουν αποκτήσει όλοι οι πολιτικοί των αστικών κομμάτων παράλληλα των εξυπηρετούμενών τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Προπαγάνδα με «κομπάρσους» επιβάτες στελέχη της ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">