ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα:Καιροσκόποι συγγνωστοί ψεύτες


Γιατί πρέπει να δώσουμε άφεση ''αμαρτιών'' σε όσους μας πρόδωσαν και μας προδίδουν καθημερινά ;Τι είμαστε εκκλησία ;

Δείξαμε ανωτερότητα όταν επέλεξαν ακόμα και πλαστογραφίες οι φερόμενοι ''αριστεροί'', δείτε όμως προσεκτικά όσα ισχύουν στον Δήμο της Γλυφάδας. Πλαστογράφησαν το 2014 το πρόγραμμα διότι οι ίδιοι αποσκοπούσαν σε προσωπικά οφέλη αντί εκπροσώπησης και δικαίωσης της τοπικής μας κοινωνίας. 

Που βρίσκεται θεσμικά και πολιτικά ο Δήμος Γλυφάδας σήμερα ;

Λογίζεται δημοκρατία μια παράταξη να έχει το διοικητικό μονοπώλιο και παράλληλα διοικούντες με ''κουκούλες'' να επιβάλουν το ‘’δίκαιο‘’ της Κου Κλουξ Κλαν ό,τι οι ξενόφερτοι υπερέχουν των αυτοχθόνων στον ίδιο τους το τόπο ;Και όμως έχουν άμεση σχέση και συμμετοχή κόμματα αριστεράς και δήθεν προοδευτικοί σε όσα τελούν σε ισχύ από το 2014 στον δήμο, διότι αντί διαφάνειας και κάλυψης της εντολής χιλιάδων δημοτών ξεπουλήθηκαν.

Το 2014 ορισμένοι/ες σε τοπικό επίπεδο προέβησαν σε αχαρακτήριστες ενέργειες για άτομα τα όποια είχαν προτάξει την αριστερά με τα γνωστά πλέον ''ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' κ.α. τα οποία ασφαλώς δεν ίσχυσαν στον Δήμο Γλυφάδας. Την αριστερά την ποδοπάτησαν, την εξευτέλισαν, την υποβάθμισαν, την πλαστογράφησαν και της έδωσαν την χαριστική βολή, ενώ οι ίδιοι/ες είχαν παρουσία στα Δ/Σ του δήμου κάνοντας σύσφιξη προσωπικών σχέσεων με το αντίπαλο κόμμα - πολιτικούς !

Το 2019 τα ίδια άτομα είχαν προτάξει την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , (άλλαξε ο Μανωλιός έβαλε τα ρούχα αλλιώς ), όμως αυταπόδεικτα επί μια τετραετία η διαφάνεια αποτελεί αποκλειστικά σχήμα λόγου από δαύτους.

Σε αναρίθμητες περιπτώσεις απεδείχθη περίτρανα ό,τι την διαφάνεια, αντί αυτών που την είχαν κάνει προεκλογικό σύνθημα, την παρείχαν και την παρέχουν έτεροι, και ειδικότερα πληρώνοντας το μάρμαρο έναντι όσων την υπόσχονται.

Η κοινωνία απαρτίζεται σε ένα της ποσοστό αντί έξυπνων - ευφυών ατόμων - από πονηρούς , οι οποίοι πράττουν τις πονηριές τους ενώ είναι τόσο αδαείς που δεν σκέπτονται τι θα ισχύσει μεσοπρόθεσμα - μακροπρόθεσμα.

Ας εξετάσουμε αναλυτικά όσα ισχύουν από το 2014 μέχρι σήμερα το 2023 στον Δήμο Γλυφάδας

Το 2014 παρουσιάστηκαν τοπικά ορισμένοι/ες με όχημα την δήθεν ''ανατροπή'' όμως παρείχαν τις αποδείξεις τι επεδίωκαν. Η επιδίωξη ήταν να ανατρέψουν μια δημοτική αρχή δημοκρατικότερη από αυτήν που υφίσταται από το 2014 μέχρι και σήμερα, και παράλληλα να προδώσουν την τοπική κοινωνία της Γλυφάδας !

Πράγματι είναι αλήθεια ό,τι η αυταρχική διοίκηση Κόκκορη, που προσωπικά δεν συμπάθησα, τουλάχιστον πληρούσε καλύτερα και ποιοτικότερα χαρακτηριστικά έναντι του ''γαλάζιου'' δημάρχου - διοικήσεως της περιόδου 2014 - 2023.

Όσο υπήρχε το δίπολο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ κ.α στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας για ένα ποσοστό δημοτών υφίσταντο ισορροπίες, από το 2014 διαμορφώνεται ανισορροπία και διοικητικό μονοπώλιο ενός κόμματος χωρίς να γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα για πόσα χρόνια - δεκαετίες. Ποιοι το διαμόρφωσαν ;

Μήπως όσο κυλά ο χρόνος με καπιταλισμό των νεοφιλελέ η κοινωνία μετασχηματίζεται χωρίς ουσιώδεις αρχές και αξίες ;Μήπως οι παλιότερες γενιές διασφάλιζαν καλύτερο συντελεστή πολιτεύματος και ισορροπιών έναντι των σημερινών ;Αν σήμερα με όσους φορούν την κουκούλα στον Δήμο Γλυφάδας και όσους παριστάνουν τους προοδευτικούς υπήρχε το ΚΚΕ σε καθεστώς παρανομίας ποτέ δεν θα το νομιμοποιούσαν αυτά τα άτομα !

Ακόμα και επί Κόκκορη υπήρχε τοπικά πλουραλισμός - πολυφωνία

Για όσους/ες έχουν καλό μνημονικό κατά την διοικητική περίοδο 2010 - 2014 υπήρχαν αναρτημένες όλες οι τοπικές ιστοσελίδες στην σελίδα του Δήμου Γλυφάδας, άρα η Κοκκορική διοίκηση αποδεχόταν τον πλουραλισμό - πολυφωνία, ενώ από το 2014 ο δήμος Γλυφάδας γυρίζει στην εποχή των πρακτικών της χούντας με προβολή μόνο ενός ατόμου - του δημάρχου.

Η νεοδημοκρατική διοίκηση αφού έχει εξασφαλίσει έναντι πινακίου φακής τους κωδικούς ιστοσελίδων μακράς συκοφαντικής διαδρομής, όργανα πληρωμένης προπαγάνδας, εδραιώνει το πιο ποταπό σύστημα στην Ιστορία του Δήμου Γλυφάδας.

Ποτέ άλλοτε ο Δήμος Γλυφάδας δεν είχε μια δημοτική αρχή η οποία η ίδια μέσα από το δημαρχείο να επιτίθεται με κουκούλες σε πολιτικούς, δημάρχους, αιρετούς, και δημότες έχοντας τους κωδικούς ''τσουχτροσελίδων'' ύβρεων, συκοφαντιών, λάσπης και σπίλωσης. Ήδη έχουν επιτεθεί, έχουν σπιλώσει, εξευτελίσει, γελοιοποιήσει δεκάδες άτομα της παρατάξεώς τους, πλήν των ''αντιπάλων'' τους. 

Αντί Ενημέρωσης - Εκπροσώπησης σπίλωση με ''κουκούλες'' και βαθιές τσέπες

Οι ''κουκουλοφόροι'' διοικούντες, ( η μερίδα με τις γραφίδες ), αν είχαν αξίωση την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στον Δήμο Γλυφάδας θα είχαν δεχθεί την εφαρμογή της ΕΝΤΟΛΗΣ των δημοτών ώστε να προκύψει ένα ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΣΟ όλων των δημοτών, ενώ αντί αυτού εδραίωσαν διαπλοκή και φαυλότητα ώστε να επιτίθονται και να καθυβρίζουν εκ του ασφαλούς με ''αυτοφωράκια'' έναν ηλικιωμένο ο οποίος δεν κατοικεί καν στην Γλυφάδα ! 

Το σύστημα του αυτοφωράκια, άλλοι γράφουν άλλοι για τις μηνύσεις !

Από την δεκαετία του 90 το σύστημα του ''αυτοφωράκια'' , ενώ τα κείμενα των φυλλάδων που κυκλοφορούσαν τοπικά, πριν το WIFI και το διαδίκτυο ήταν γραμμένα από πολιτικούς - παρατάξεις αντί των γνωστών φερόμενων ''εκδοτών'' . Τους έκαναν υποχείρια έναντι κάποιου τιμήματος και παράλληλα κοινωνική βιτρίνα, ό,τι η τοπική κοινωνία έχει άποψη, κρίση, κριτήρια, κ.α.

Όσοι είχαν κάνει το 2019 βασικό τους προεκλογικό σύνθημα την ''ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ'', δεδομένου ό,τι από το 2014 μέχρι και σήμερα δεν έχουν συκοφαντηθεί - υβριστεί από την κλίκα διοικούντων ( της τσουχτροκαραχαλιάδας ) είναι ξεκάθαρο ό,τι, πρώτον είναι ψεύτες, δεύτερον, δεν διασφάλισαν ούτε ίχνος διαφάνειας, και τρίτον συνεργάζονται άρρηκτα με την νεοδημοκρατική διοίκηση - διοικούντες. Γι' αυτό το λόγο η πολλά υποσχόμενη ''ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ'', την οποία είχαν κάνει προεκλογική τους καμπάνια, ήταν απλά η γνωστή ζελατίνα διαφάνειας !

Στον εύρωστο οικονομικά Δήμο Γλυφάδας τα έχουν βρει μεταξύ τους Νεοδημοκράτες - Συριζαίοι κ.α. 

Έπειτα από διασταυρώσεις που έχω κάνει ορισμένοι από τους δήθεν αριστερούς που θα παρείχαν ''διαφάνεια'' έχουν άμεση σχέση με την παραδιοίκηση και την κλίκα η οποία από το 2015 βρίζει, σπιλώνει, συκοφαντεί και λασπώνει από πολιτικούς - υπουργούς - δημάρχους - διοικούντες μέχρι και τους δημότες. Αυτή είναι η αντίληψη ''εκπροσώπησης'' από μια μερίδα ''γαλάζιων'' στελεχών του δήμου Γλυφάδας. Όσοι δεν είναι βολικοί και συνεργάσιμοι ''τους πετάνε'' δήθεν βορά στην τοπική γραφίδα του Καραχάλιου, όμως , οι επιθέσεις γίνονται από τους ιδίους τους διοικούντες και ειδικότερα από τον τέταρτο όροφο του δημαρχείου Γλυφάδας !

Το 2016 - 2017 που απέστειλα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης δεκάδες υβριστικές αναρτήσεις από την κλίκα διοικούντων με μπροστινό αυτοφωράκια τον Καραχάλιο, οι οποίοι καθύβριζαν υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και Δημότες , δεν διαπίστωσα να έχουν πράξει κάτι αντίστοιχο τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ , άρα ας ψαχτούν λίγο στο κόμμα τους τι σχέση και συμμετοχή έχουν.

ΥΓ: Μέχρι και ο Σ. Παναγούλης προχθές ήταν αγκαλιά με έναν από τους ''κουκουλοφόρους'' κονδυλοφόρους συκοφαντιών και σπίλωσης του Δήμου Γλυφάδας στο ( Μελίνα Μερκούρη ) και τον έβγαζαν φωτογραφία ! 

- Άλλωστε όλα εξηγούνται , διότι σε αντιδιαστολή με τον Παναγούλη ο οποίος κρυβόταν σαν γυναικούλα μέσα στα βράχια να αποφύγει τη σύλληψη, ο υποφαινόμενος σε όλες τις διώξεις - κατασχέσεις ποτέ δεν κρύφτηκε. ( Άλλος στα βράχια, άλλος στα πατάρια !) Αναφορικά με την ''δημοκρατία'' που επικαλούνται ό,τι αγωνίστηκαν, οι ίδιοι την έχουν αμφισβητήσει επανειλημμένα. Ακόμα και το 2014 την αμφισβητούσαν. Έπειτα από μια πενταετία δικής τους εξουσίας και προνομίων άλλαξαν ρότα και πλέον δεν την αμφισβητούν ! Δεν κατάλαβα το πολίτευμα αποτελεί προσωπικό όχημα ;

- Εν έτη 2023 δεν έχει προκύψει συνταγματικός νόμος αδειοδοτήσεων στη ραδιοφωνία ώστε πέντε διαπλεκόμενοι ολιγάρχες - πειρατές και τρία πειρατικά κόμματα του Ν.Αττικής να νέμονται τα ερτζιανά της χώρας μας. Αυτή αποκαλούν Δημοκρατία για την οποία ''αγωνίστηκαν'' ; Μήπως αυταπόδεικτα είναι πολιτική πειρατία και καθεστώς δέσμευσης από αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικούς οι οποίοι δεν σέβονται την Δημοκρατία και αποτελούν συνέχεια της χούντας ? Οι πολιτικοί - κυβερνώντες, έπειτα της εντολής των εκλογών, είναι δέσμιοι από τον Ελληνικό λαό για μια τετραετία ;

- Ασφαλώς υπάρχει και κάτι ακόμα. Οι κατά τόπους ''κουκουλοφόροι'' διοικούντες θα αδυνατούσαν να παρέχουν συναγωνισμό ! Μη ξεχνάτε όσα έπραξαν οι  δήθεν εκπρόσωποι του δήμου , οι οποίοι αντί να εκπροσωπήσουν τα ισχύοντα και δεδομένα , αντί να καλύψουν την εντολή της τοπικής μας κοινωνίας - ψηφοφόρων, επίταξαν ''σκούφηδες και κουκουλοφόρους'' γεμίζοντας τη πόλη μας με δεκάδες ''ενημερωτικά'' glyfadaοτιδήποτε.gr και οι έτεροι του ΣΥΡΙΖΑ, αντί (αλληλεγγύης και δικαιοσύνης) έκαναν μια παραχάραξη - πλαστογραφία προγράμματος κατά του δήμου - δημοτών ενώ οι ίδιοι τα είχαν βρει με τον Γ. Παπανικολάου και την ''γαλάζια'' διοίκηση ! ( Έχουν και ένα glyfadaκάτι.gr οι ίδιοι ! ) Σε πλήρη αντιδιαστολή με δεξιούς - αριστερούς ο υποφαινόμενος χρησιμοποίησε το ΓΛΥΦΑΔΑ από το 1977 σε ηλεκτρονικό κοινωνικό μέσο, όμως , τα χρήματά μας του Δήμου Γλυφάδας μέχρι σήμερα τα κακοδιαχειρίζονται και τα τρώγουν αποκλειστικά τα κόμματα παράλληλα των ημετέρων τους. Αυτή αποκαλούν δημοκρατία ?

- Τέλος, το αυταπόδεικτο ορισμένοι/ες επί σειρά ετών να πειράζουν τι θα εμφανίζεται στη σελίδα , επαναφέροντας ''αναρτήσεις του 1821'' πως το κρίνεται, δημοκρατία ? Ακόμα και αυτό - αυτούσια - από τον δήμο Γλυφάδας γίνεται ! Εν όψει των δημοτικών εκλογών που είναι προ των πυλών να ανοίξουμε τηλεοπτικό κανάλι να διαπιστώσουμε αν θα κάνουν ''πειράγματα'' και συναγωνισμό από τον δήμο της Γλυφάδας ? Δεδομένου ό,τι ασκείται πολιτική πειρατία σε βάρος μου, έτεροι απολαμβάνουν συμβάσεις - αναθέσεις - θέσεις φαντομάδων και τα χρήματα του δήμου, ο υποφαινόμενος και κάθε έτερος δημότης δεν δικαιούται να πράξει το αντίστοιχο ?

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα:Καιροσκόποι συγγνωστοί ψεύτες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">