ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

RTL: Η Ελλάδα στους ταξιδιωτικούς προορισμούς που επιλέγει η γαλλόφωνη κοινότητα του Βελγίου για τις διακοπές της άνοιξης


greece_tourismos

H Eλλάδα είναι μεταξύ των ταξιδιωτικών προορισμών που επιλέγουν οι Βέλγοι της γαλλόφωνης κοινότητας για τις διακοπές της άνοιξης σύμφωνα με ρεπορτάζ του δικτύου rtl.

«Ισπανία, Ελλάδα, Μαρόκο ή ακόμα και Τυνησία. Αυτοί είναι οι κορυφαίοι προορισμοί των ανοιξιάτικων διακοπών» αναφέρει το rtl με τον Χέντι Χάφσια, επικεφαλής σε ταξιδιωτικό γραφείο να μιλά για αλλαγή στους προορισμούς που επιλέγει η γαλλόφωνη κυρίως κοινότητα του Βελγίου. Εξηγεί ότι εφόσον οι διακοπές της άνοιξης έχουν μεταφερθεί τον Μάιο, είναι «πολύ πιο ευχάριστο» να επισκεφθεί κανείς μεσογειακές χώρες.

Προσθέτει ότι «οι θερμοκρασίες είναι ήδη ευχάριστες. Από την άλλη, όταν φεύγαμε τον Απρίλιο, ήταν πιο χειμερινά σπορ (στις επιλογές) και άλλου είδους πελατεία».

Από την πλευρά του, ο Κριστόφ Ντεπρετέρ, γενικός γραμματέας της Upav (επαγγελματική ένωση ταξιδιωτικών γραφείων), σημειώνει ότι «οι Βέλγοι έχουν ανάγκη το να ταξιδεύουν. Βλέπουμε ότι εγκαταλείπουν εστιατόρια ή άλλες δραστηριότητες. Ο προϋπολογισμός του ταξιδιού παραμένει σημαντικός για αυτούς. Πρέπει να καθαρίσουν το μυαλό τους και πάρουν λίγο ήλιο. Τον Μάιο, υπάρχουν πολύ περισσότεροι προορισμοί που είναι ανοιχτοί, περισσότερες επιλογές. Δεν μπορώ να πω ότι οι τιμές έχουν πέσει, αλλά αυξήθηκαν λιγότερο τον Μάιο από ό,τι τον Απρίλιο, όταν όλοι πήγαιναν διακοπές: οι Φλαμανδοί, οι Ολλανδοί, Γάλλοι κ.λπ.».

Ανταπόκριση: Ειρήνη Ζαρκαδούλα

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/NyZPIci
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: RTL: Η Ελλάδα στους ταξιδιωτικούς προορισμούς που επιλέγει η γαλλόφωνη κοινότητα του Βελγίου για τις διακοπές της άνοιξης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">