ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκλογές 2023: Προεκλογικός «πυρετός» με ομιλίες και περιοδείες τρεις μέρες πριν τις κάλπες


Κάλπες

Ανεβάζουν στροφές οι πολιτικοί αρχηγοί στην τελική ευθεία για τις εκλογέςτης 21ης Μαΐου.

Από τη Νάουσα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε ότι «το δίλημμα των εκλογών είναι, σταθερότητα ή χάος». Υψηλούς τόνους κατά της αξιωματικης αντιπολιτευσης χρησιμοποίησε ο Κυρ. Μητσοτακης και από την Καστοριά, λέγοντας ότι: «από τη μία υπάρχει μία ξεκάθαρη πρόταση, για ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα, και από την άλλη ο απόλυτος, πολιτικός αχταρμάς».

Σήμερα πρωί Πέμπτης (18/5), θα επισκεφθεί το αμαξοστάσιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στην Πυλαία και το κέντρο της Θεσσαλονίκης και το απόγευμα στις 19:30 θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΔ, στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο».

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη στις εκλογές με συγκρότηση κυβέρνησης μακράς πνοής, επισήμανε από το Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό «συμπτώματα πανικού», ενώ υπογράμμισε ότι το αίτημα για αλλαγή το έκανε επίκαιρο, η χειρότερη δεξιά κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης,-όπως τη χαρακτήρισε. Στις κατηγορίες του πρωθυπουργού, ότι «ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει περιπέτειες», είπε, ότι «περιπέτεια είναι αυτό που ζούμε σήμερα». Ο κ. Μητσοτάκης δεν νιώθει και δεν νοιάζεται για την κοινωνία και τη μεσαία τάξη, τη δημοκρατία, ειπε χαρακτηριστικα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στις 8 το βράδυ, θα μιλήσει στην Πλατεία Συντάγματος.

«Να βάλουμε τέλος στην αλαζονεία Μητσοτάκη, και τον λαϊκισμό του Τσίπρα», είπε από το Θησείο ο Νίκος Ανδρουλάκης τονίζοντας ότι έχει εντολή για αυτόνομη πορεία. Σήμερα στις 08:45 ο κ. Ανδρουλάκης θα δώσει συνέντευξη στον Alpha και στις 20:00 συνέντευξη στο Mega.

«Η ψήφος στο ΚΚΕ μένει στο ΚΚΕ, δεν μεταλλάσσεται, δεν παζαρεύεται»,τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στο Σύνταγμα. Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη, σήμερα, στις 19.30, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα εμφανιστεί, μετά τις 08:00, στην πρωινή εκπομπή του MEGA TV «Χαμογέλα και Πάλι» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

Ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης μιλάει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/ocsxzF8
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκλογές 2023: Προεκλογικός «πυρετός» με ομιλίες και περιοδείες τρεις μέρες πριν τις κάλπες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">