ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκλογές 2023: Εντός Αττικής συνεχίζουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των κομμάτων


Με το βλέμμα στο debate της  EΡT, αύριο Τετάρτη  10  Μαΐου, οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν  την προεκλογική τους δραστηριότητα εντός Αττικής.

 Η ημέρα του προέδρου της Ν.Δ, Κ. Μητσοτάκη  ξεκίνησε με συνέντευξη  στις 08:00 στον ραδιοφωνικό ΣΚΑΊ.  Στις 19:30 στο  Ζάππειο θα μιλήσει στην εκδήλωση ΝΔ για την « Ημέρα της Ευρώπης», όπου  θα μιλήσουν και οι κ.κ. Καραμανλής και Σαμαράς.

 Για τον  πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Α. Τσίπρα, η προεκλογική δραστηριότητα ξεκινά σήμερα  με τηλεοπτική συνέντευξη  στις 10:50 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA Channel. To απόγευμα στις 17:00  θα περιοδεύσει στον Πειραιά αρχής γενομένης  από τα γραφεία της ΣΤΑΣΥ στον ηλεκτρικό του Πειραιά. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί δομή συσσιτίου του Καθεδρικού Ναού Αγίας Τριάδος και στις 18:00 τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά. Μισή ώρα αργότερα θα επισκεφτεί το γηροκομείο του Πειραιά.  Στις 19:00  θα μιλήσει στην πλατεία Τερψιθέας στον πεζόδρομο , Παλαιολόγου και Ηρώων Πολυτεχνείου.

Σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα μιλήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα θα μιλήσει στις 20:00  ο Γ.Γ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, στις 19:45 θα δώσει συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

www.ertnews.gr



from ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/iU9qetx
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκλογές 2023: Εντός Αττικής συνεχίζουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των κομμάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">