ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στο 31,52% η συμμετοχή στο 80% των εκλογικών τμημάτων


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών η συμμετοχή ανέρχεται στο 31,52% στο 80% των εκλογικών τμημάτων.

“Στα 16.520 εκλογικά τμήματα η συμμετοχή είναι 31, 52%”, είπε χαρακτηριστικά ο Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης και πρόσθεσε:

“To δείγμα που ήρθε 10 -10.30 ώρα Ελλάδας ήταν πολύ μικρό κι έτσι αποφασίσαμε να δοθεί δεύτερη ανακοίνωση με το 80% των εκλογικών τμημάτων”.

Η επόμενη ενημέρωση αναμένεται να γίνει στις 5 το απόγευμα.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Επαληθεύεται το τεράστιο κύμα αποχής για άλλη μια φορά σε εθνικές εκλογές. Έχουν ψηφίσει τρεις στους δέκα , και ενδεχομένως μέχρι τις πέντε να έχουν ψηφίσει τέσσερις- πέντε πολίτες, άρα ένας στους δυο δεν ψηφίζει. Αυτοδυναμία της ΑΠΟΧΗΣ.

Πως μπορεί να προκύψει αυτοδυναμία ενός κόμματος με το ήμισυ του Ελληνικού λαού να απέχει από την κάλπη ; Αυτούσια το τεράστιο κύμα αποχής δηλώνει τεράστιο πρόβλημα του κοινοβουλευτισμού ο οποίος παραπέει στη χώρα μας μέχρι σημείου αυτισμού , άρα αυτιστικού τύπου πολιτεύματος !

Χρειάζεται ίαση - θεραπεία - και θα προκύψει έπειτα από τα συμπεράσματα του Ελληνικού λαού από την διακυβέρνηση αυτής της τετραετίας.

Είναι σαφές ότι η πρόβλεψη του 42% αποχής, μέχρι αυτή τη στιγμή, επαληθεύεται και ενδεχομένως να είναι και μεγαλύτερο το ποσοστό αποχής. Λέτε να ενδιαφέρει τα επιτελεία των κομμάτων εξουσίας η τάση απόρριψης του Ελληνικού λαού ; Είναι ένα σημαντικό τμήμα πολιτών το οποίο γνωρίζει ότι δεν προκύπτουν , τόσο διέξοδος , όσο και λύσεις με τα γνωστά κόμματα εξουσίας και όσα προτάσσουν πέντε ολιγαρχικοί όμιλοι.

Ασφαλώς υπάρχουν κάποιες απόψεις ότι οι τέσσερις στους δέκα που συνήθως δεν ψηφίζουν σε εθνικές εκλογές μπορεί να είναι το 25% των ανώτερων οικονομικά στρωμάτων της κοινωνίας και 15% από τα υπόλοιπα ''τμήματα'' της κοινωνίας, όμως , είναι ξεκάθαρο σε εμάς ότι αυτοί ψηφίζουν για ευνόητους λόγους. Άλλου να στρέψετε την προσοχή σας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο 31,52% η συμμετοχή στο 80% των εκλογικών τμημάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">