ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκλογές 2023: Στο 48,76% η συμμετοχή στις κάλπες έως τις 16:30


Λίγο μετά τις 17:00, με τις κάλπες να παραμένουν ανοιχτές για ακόμη δύο ώρες - έως τις 19:00 - το υπουργείο Εσωτερικών ενημέρωσε για τη συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές 2023.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών, μέχρι τις 16:30 στις εκλογές έχει ψηφίσει το 48,76% των εγγεγραμμένων σε 17.548 εκλογικά κέντρα (82%).

Η επόμενη δήλωση  θα γίνει στις 19:00, οπότε θα κλείσουν οι κάλπες.

Σημείωση του Γ.Κ: Δεν έχει διαφοροποιηθεί το ελάχιστο από τις εκλογές του 2019. Ο ένας στους δυο πολίτες απορρίπτει όλα τα αστικά πολιτικά κόμματα , και κυρίως τα κόμματα εξουσίας.

Με βασικό δεδομένο ότι οι απέχοντες της κάλπης έχουν μεγαλύτερο ποσοστό από το πρώτο κόμμα των εκλογών το οποίο συνήθως σχηματίζει κυβέρνηση είναι σαφές ποιος είναι ο νικητής. 

Σε καμία περίπτωση δεν είναι νικητής το πρώτο κόμμα των εκλογών ούτε τυγχάνει της αποδοχής της πλειονότητας του Ελληνικού λαού. Αν οι πολίτες επιθυμούσαν την διακυβέρνησή σας θα ψήφιζαν συνολικά.

Την μιντιακή δημοκρατία αντί της πραγματικής την απορρίπτει ο Ελληνικός λαός. Με αυτή την ενέργεια αποχής στέλνουν το μήνυμά τους οι πολίτες, όμως , μέχρι σήμερα τα αστικά πολιτικά κόμματα, καθώς και τα παπαγαλάκια τους το μεταφράζουν κατά το δοκούν, αντί να δεχθούν την στάση απόρριψης τους από σημαντικό τμήμα της κοινωνίας και να αλλάξουν ρότα  πολιτικών. Αν συμφωνούσε η κοινωνία με τις πολιτικές ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζαν όλοι.

Μια πλιάτσικο, δυο πλιάτσικο , τρεις και η κακή σας μέρα . . .

ΥΓ: Προσωπικά γνωρίζω άτομα τα οποία δεν ψηφίζουν τριάντα χρόνια ! Έτεροι, ειδικά από την νεολαία, δεν ψηφίζουν ούτε για πρώτη φορά ! Επίσης , και ο υποφαινόμενος για συγκεκριμένους λόγους σε αυτές τις εθνικές εκλογές απέχει. Προσεχώς θα τους αναλύσω δημόσια. Η αποχή δεν αποτελεί απαξία της εκλογικής διαδικασίας στέλνει συγκεκριμένο μήνυμα. Υφίσταται και η Τάξη Α σε μια χώρα με τέσσερις ''κατηγορίες'' πολιτών σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Μήπως υφίσταται σκοπιμότητα ? Η ΕΛΣΤΑΤ κατηγοριοποιεί με οικονομικά κριτήρια. Για εσάς μόνο αυτά υπάρχουν ;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκλογές 2023: Στο 48,76% η συμμετοχή στις κάλπες έως τις 16:30 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">