ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τετραπληγικός και τυφλός κλήθηκε στο Στρατό !


Στρατεύσιμος κλήθηκε 18χρονος ο οποίος έχει 100% αναπηρία, είναι τυφλός , με νοητική υστέρηση, ενώ υποστηρίζεται από μηχανήματα. Περιπολικό της αστυνομίας παρέδωσε σημείωμα κατάταξης στο πεζικό σε τετραπληγικό, τυφλό, και με βαριά νοητική υστέρηση.

Η ΝΔ υποτίθεται ό,τι έδωσε έμφαση στην ψηφιακή διακυβέρνηση ενώ ισχύουν σημεία και τέρατα, καλούν στο στρατό τετραπληγικούς τυφλούς οι οποίοι υποστηρίζονται από μηχανήματα,  παράλληλα πάγωσαν σε χιλιάδες άτομα με 75 & 80 αναπηρία τα κοινωνικά επιδόματα ώστε να τα παρέχουν ως γαλάζια pass στη ''μεσαία τάξη'' και σε απόλυτα υγιείς !

“Τέτοιες πρακτικές καταδεικνύουν την αναποτελεσματικότητα της δημόσιας διοίκησης στη διασύνδεση των υπηρεσιών της, υποδαυλίζουν τη γραφειοκρατία, αποδεκατίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στους Δημόσιους φορείς και στα συστήματά τους και καταδεικνύουν ένα κράτος τυπολατρικό που ακόμα και για σοβαρά θέματα αναπηρίας χάνει την ουσία” αναφέρουν κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν χωρίς το πρόβλημα να έχει επιλυθεί.





Όπως είδατε δεν είναι αμφισβητήσιμο, το 2023 ισχύουν σημεία και τέρατα. Είμαι βέβαιος ότι δεν έχει υπάρξει κάτι αντίστοιχο για άτομα με αναπηρία συγγενείς των πολιτικών. Γιατί ισχύουν σημεία και τέρατα για τους ''άλλους'' ;

Η φαιδρότητα , τόσο της Πολιτείας, όσο και των κουκουλοφόρων αιρετών του Δήμου Γλυφάδας , καθώς και των φερόμενων ''τοπικών αρχών'' να υποβάλουν μηνύσεις και να συκοφαντούν δημόσια  άτομα με αναπηρία - ΑΜΕΑ σε ποια σφαίρα ανήκουν  Ευρωπαϊκής χώρας η τεταρτοτριτοκοσμικής ; Το έχουν κάνει σύστημα κατά δημοτών, τόσο ως παρατάξεις όσο και ως διοίκηση - αιρετοί.

Αναφορικά με τους δήθεν αρμοδίους/ες σε επίπεδο Δήμου το λιγότερο ντροπή σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε να ισχύουν σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας από το 2014 μέχρι και σήμερα. Κατέλυσαν την εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών, κατέλυσαν την δημοκρατία και έχουν τα μούτρα να παρουσιάζονται. 

Αντίστοιχοι των οικονομικών μεγαλοδοσιλόγων της κατοχής. Αλήθεια έχετε κάποια συγγένεια με τον Παπανικολάου Π., επιχειρηματία μεγαλοδοσίλογο της κατοχής , είτε τον Αγγελόπουλο Θ. & Υιοί επιχειρηματίες , είτε τον  Θεοδωρόπουλο Ε. εργολάβο , τον Λασκαρίδη Χ. προμηθευτή Αρχών Κατοχής κ.α. ?


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τετραπληγικός και τυφλός κλήθηκε στο Στρατό ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">