ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δήμος κυριολεκτικά τσίρκο


Δήμος τσίρκο, δήμος ''πάρε τον ένα βάρα τον άλλο'' , δήμος που ο ένας κατηγορεί τον άλλο και δεν βλέπει τα δικά του χάλια. 

Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. 

Τελικά μ'αυτά τα ''μπουμπούκια'' που βρέθηκαν στον δήμο Γλυφάδας, είτε διοικούντες είτε ''αντιπολιτευόμενους'' , ( σχήμα λόγου ),  είναι απόλυτα βέβαιο ό,τι υπάρχουν και χειρότερα, και τα χειρότερα έρχονται.

Πραγματικά με απόλυτη ειλικρίνεια, είτε βλέπει κάποιος τα πεπραγμένα των διοικούντων με τις κουκούλες, της γνωστής ''καραχαλιάδας'', είτε ακόμα όσα ακολουθούν οι φερόμενοι ''αντιπολιτευόμενοι'', τον φουκαρά Δήμο Γλυφάδας τον έχουν καταντήσει τσίρκο.

Αν ο οποιοσδήποτε εκ των συμπολιτών μας, ασχέτως που ανήκει ιδεολογικοπολιτικά, παριστάνει ό,τι όσα βλέπει με τα ματάκια του/της να υφίστανται σε δημόσια έκθεση στο διαδίκτυο , είτε από μερίδα των απαράδεκτων διοικούντων - στελεχών της ΝΔ , είτε ακόμα από μερίδα αντιπολιτευόμενων συνάδουν, πρώτον, με την εποχή μας, δεύτερον, με την αισθητική μας, και τρίτον, με το μορφωτικό μας επίπεδο είναι τουλάχιστον γελοίος.

Όσοι/ες είστε γελοίοι/ες συνεχίστε να ψηφίζεται, να εκλέγεται,  να διαμορφώνεται και να συμμετέχεται στο τσίρκο αυτοδιοίκηση Δήμου Γλυφάδας. Γνωρίζεται πολύ καλά ό,τι όσα διαμορφώσατε, τουλάχιστον τα τελευταία εννιά χρόνια, δεν κάνουν για εμένα.

Για τελευταία φορά γράφω δημόσια απευθυνόμενος στα ''μπουμπούκια'' των δημοτικών εδράνων του Δήμου Γλυφάδας. Γνωρίζουν πολύ καλά ό,τι από προϊόντα προδοσίας δεν δέχομαι ούτε ένα ευρώ. 

Οι Κινέζοι , οι Κορεάτες, οι Ιάπωνες, οι Ινδοί, οι Αμερικανοί, οι Άγγλοι κ.α. που δεν συμμετάσχουν στην Ε.Ε. και την νομισματική ένωση δεν διαπίστωσα να έχουν καταστραφεί, ούτε διαπίστωσα να υπογράψουν τέσσερα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ενώ το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ αντί να μειώνεται να διογκώνεται.

Ντροπή και κατάντια ένας εκ των πλουσιότερων Ο.Τ.Α του Ν.Αττικής να έχει εσάς ως αιρετούς, είτε διοικούντες είτε και ''αντιπολιτευόμενους''. Και οι Ο.Τ.Α συντελούν στην αύξηση του δημόσιου χρέους όταν οι πολιτικές τους αντί να οφελούν τον Δήμο και την Πολιτεία ωφελούν τα ολιγαρχικά κ.α συμφέροντα.

Ξεφτίλα . . .

Μια ξεφτίλα οριζοντίως και καθέτως, από τα αριστερά μέχρι τα δεξιά , και από τα ακροδεξιά μέχρι και τους αντιεξουσιαστές.

Ορισμένοι από τους συμμετέχοντες των παρατάξεων, είτε διοικούντες είτε ''αντιπολιτευόμενοι'' , είστε πολιτικοί, αιρετοί , συνταξιούχοι , κομματάρχες , επιστήμονες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες ,  εκδότες , δημοσιογράφοι , καπιταλιστές , αριστεροί, οι γραφικοί και γελοίοι ; 

Μετρήστε τι κάνετε, πόσα έχετε , πως τα έχετε, που τα έχετε,  και αν ισχύει η εντολή της τοπικής μας κοινωνίας για το ΕΝΑ (1).

Είναι σαφές τι είστε. Όλοι έχουμε μάτια και γνωρίζουμε τι είναι το ωραίο, τι είναι το χυδαίο, τι είναι το άσχημο, και τι διαμορφώνει ο κορεσμένος καπιταλισμός

Ουσιαστικά ήθελα να αναφέρω ό,τι ο καπιταλισμός όπως έχει καταντήσει στον Δήμο της Γλυφάδας και τη χώρα μας είναι το τσίρκο, όμως, έχει φυσικούς δημιουργούς σε τοπικό επίπεδο, οι οποίοι αντί να εκπροσωπούν την τοπική κοινωνία - τον δήμο - τα πήραν όλα παραμάσχαλα και όλα τα έχουν σε γελοίο επίπεδο. Υπάρχουν και χειρότερα και επιδιώκουν τα ακόμα χειρότερα σύμφωνα με όσα βλέπουμε.

Ακόμα και στην επαρχία σήμερα έχουν δημοτικά ραδιόφωνα, δημοτικές ενημερωτικές ιστοσελίδες, έχουν δημοτικά κανάλια, ενώ στον δήμο της Γλυφάδας, στην ''Αθηναϊκή ριβιέρα'' ισχύουν σημεία και τέρατα με την συμβολή και την συμμετοχή πλειάδας αιρετών. 

Εσείς τους εκλέγεται ? Για την δημοκρατία , τον πλουραλισμό την πολυφωνία και την πρόοδο που ''ισχύει τοπικά'' τους εκλέγεται , η μήπως για την διαφάνεια και την εκπροσώπηση ; 

Αλήθεια εσείς δεν έχετε μάτια, το ''τσίρκο'' δεν το βλέπετε ? Δεν γνωρίζεται ό,τι οι ίδιοι , των τοπικών παρατάξεων βρίσκονται πίσω από όλες τις τοπικές ιστοσελίδες , η μήπως δεν γνωρίζεται τι προπαγανδίζουν ώστε να τρώνε περισσότεροι άχρηστοι των γνωστών ξεπουλημένων αστικών τηλεοπτικών κομμάτων τα χρήματά σας ;

Ποιο είναι το τσίρκο ;

To ΕΝΑ (1) που πήρε εντολή στη πόλη μας από χιλιάδες δημότες που είναι κ.κ του Δήμου Γλυφάδας από το 2014 μέχρι και σήμερα  που έχετε και το θράσος να κάνετε ελεεινή προπαγάνδα με τις κουκούλες ; Είναι σε πλήρη έλεγχο πλέον των ξεπουλημένων παρατάξεων τα πάντα όλα ; 

Μαζί στήσατε οι τοπικές παρατάξεις το τσίρκο που υφίσταται τοπικά με όλες αυτές τις ''εφημερίδες της Γλυφάδας'' κυριολεκτικά ''τσίρκουλο'' οι οποίες διοχετεύουν συκοφαντίες, ύβρεις, λάσπη, αθλιότητες, δήθεν αποκαλύψεις και συστημική προπαγάνδα ενώ είναι όργανα προπαγάνδας δημάρχου - αιρετών  ;

Λείπει το ένα (1) όλων των δημοτών το οποίο πήρε εντολή στις εκλογές άρα τι είστε ; Ποιος υπολογίζει τα δικά σας, των δικών σας, των κομμάτων σας, των εξαγορασμένων σας καθώς και την προπαγάνδα σας ; Θεωρείται ό,τι υπάρχουν αδαείς είτε ηλίθιοι σε επίπεδο Δήμου ; Δεν υπάρχουν. Ξεπουλημένα τομάρια υπάρχουν , προδότες και προδομένοι. Όσοι πηγαίνουν με τους προδότες είναι διπλά προδότες. 

Δικά σας όλα ; Ιδιοκτησία σας ; Έχετε και την κυριότητα ; Είναι σύννομα εγγεγραμένα στο ΓΕΜΗ και την ΔΟΥ ; Ποιοι απατεώνες είπαμε θεσπίζουν τον εκλογικό νόμο χωρίς να κατατίθεται στο πρωτοδικείο προεκλογικό πρόγραμμα παρατάξεων ενώ έπειτα των εκλογών κάνουν πλαστογραφία προγράμματος και προβοκάτσια προς ιδίων όφελος ; 

''Εφημερίδες της Γλυφάδας''

Ποιοι απαρτίζουν την φερόμενη Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία επί σειρά ετών πάσχει από στραβισμό στη χώρα του ό,τι δηλώσεις ; Έχετε δει είτε παγκόσμια, είτε και εθνικά ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ όπως υφίστανται τα παπατζηλίκια και οι γυφτιές δημάρχου - αιρετών - παρατάξεων σε τοπικό επίπεδο ; Από κοινού ''Ελληνική Δικαιοσύνη'' - δικαστές διαμορφώνουν το τοπικό τσίρκο στο Δήμο Γλυφάδας το οποίο αντί για παράσταση τελεί απάτες.

Οι ψηφοφόροι καλούνται να ψηφίσουν σε κάθε εκλογική διαδικασία ''παπατζήδες'' και ''παπατζηλίκια'' και μια σειρά τραμπούκους με κουκούλες ; Τι ψηφίζει ο μέσος ψηφοφόρος προεκλογικές φανφάρες, ''μούρες'', και μαυρογιαλούρους ; Και ποιος διασφαλίζει την τήρηση ; Ο πεθερός σας ; Μην γελάσω ! 

Αν μια παράταξη η περισσότερες έχουν ως πρόθεση προγράμματος να ληστέψουν συστηματικά όλους τους δημότες, διότι αυτό ισχύει στον Δήμο Γλυφάδας, πως διασφαλίζει η πολιτεία και η φερόμενη δικαιοσύνη την κοινωνία ; 

Διαμορφώνοντας το πλαίσιο δήμαρχος και αιρετοί να αγοράσουν - εξαγοράσουν κωδικούς ιστοσελίδων και φερόμενους εκδότες ώστε να υβρίσουν, να συκοφαντήσουν, να λασπώσουν και να αποπροσανατολίσουν την τοπική κοινωνία με τίτλο ''Εφημερίδες της Γλυφάδας'', είτε να δημιουργήσουν ιστοσελίδες απάτης φερόμενες ''Εφημερίδες της Γλυφάδας'', και στον αντίποδα τα κόμματά τους στην Βουλή με βουλευτική ασυλία , και τα οικία τους πρόσωπα στην δικαιοσύνη ; 

Υπάρχουν ηλίθιοι σε τοπικό επίπεδο οι οποίοι δεν γνωρίζουν ό,τι όλα είναι στημένα - παράγκα επιτήδειων ληστρικών παρατάξεων , οι οποίοι , αντί να εκπροσωπούν τον Δήμο συντελούν διαχρονικά σε απάτες για ιδίων όφελος  ; 

Υπάρχουν ''Εφημερίδες της Γλυφάδας'' ιδιοκτησίας Παπανικολάου , Γιάχου , Καραχάλιου , Σκαμπαρδώνη- Ταστάνη κ.α , η απατεώνες του Δήμου της Γλυφάδας τους οποίους ψήφισαν αδαείς είτε έτεροι απατεώνες ; Αναφέρω συγκεκριμένα ονόματα τα οποία επισφράγισαν μια προβοκάτσια καθώς και απάτη σε βάρος του Ο.Τ.Α αντί όσων αρμόζουν στον Δήμο ως Ο.Τ.Α και στη τοπική μας κοινωνία. 

Όλα έχουν φυσικούς δημιουργούς και κυρίως η απάτη 

Στο Δήμο Γλυφάδας δεν υπάρχουν πληθώρα Εφημερίδες , είτε έντυπες είτε ηλεκτρονικές, υπάρχουν απατεώνες οι οποίοι εξαπατούν τους αδαείς - Όσα είχαν εδραιώσει πριν απο δεκαετίες, στην εποχή του έντυπου τύπου με ορισμένους βαλτούς οι οποίοι έκαναν προπαγάνδα υπέρ των ιδίων, τα συνεχίζουν και σήμερα στο διαδίκτυο. Απάτη. Από κοινού μεθόδευσαν την υπονόμευση της ΕΝΤΟΛΗΣ όσων ψήφισαν χιλιάδες δημοτών Γλυφάδας ώστε να καρπωθούν προσωπικά κέρδη και να προπαγανδίζουν όπως συμφέρει τους πέντε ολιγάρχες.

Τελικά στην εποχή τσίρκο με καπιταλισμό, ο οποίος ακόμα και αυτός δεν εφαρμόζεται όπως απαιτείται στη χώρα μας, δεδομένων όσων ισχύουν στον Δήμο Γλυφάδας με σειρά ''Εφημερίδες της Γλυφάδας'' , γιατί οι χιλιάδες επιχειρηματίες καλούνται να δημιουργήσουν επιχείρηση και να πληρώνουν Φ.Π.Α , ΕΦΚΑ, ΤΕΒΕ, κ.α και δεν ισχύει από την κυβέρνηση το αντίστοιχο με τους φερόμενους τοπικούς ''εκδότες εφημερίδων της Γλυφάδας'', οι οποίοι ασφαλώς έχουν ιδίων όφελος ως δήμαρχοι - παρατάξεις , αιρετοί και ημέτεροι αυτών, ενώ δεν πληρώνουν απολύτως τίποτα ; 

Ειδικά σήμερα που υφίσταται και η οπτική ίνα αν θεωρούν ό,τι είναι το ορθό όλοι να δημιουργήσετε μια δωρεάν σελίδα στο διαδίκτυο και να τη βαφτίσετε ''ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ''. Άπαντες ό,τι προπαγάνδα σας κατέβει στο κεφάλι. Από κινητά, από λάπτοπ, από υπολογιστές, από tablet, από ρολόγια, από οτιδήποτε.

Η προπαγάνδα των απατεώνων από δήθεν ''εφημερίδες της γλυφάδας'' από κινητά αιρετών - τσιρακίων φέρνει αποτέλεσμα, αυτοί βρίσκονται στον Δήμο, εκλέγονται και επανεκλέγονται, αυτοί κακοδιαχειρίζονται υπέρ των ημετέρων τους, δεν βρίσκεστε ούτε εσείς, ούτε εμείς , και δεν δεν τηρείτε από δαύτους ούτε η εντολή μας. 

Υπονόμευσαν αντιδημοκρατικά την εντολή μας ώστε να εδραιώσουν τις προσωπικές και παραταξιακές τους απάτες, διότι εμείς δεν είμαστε απατεώνες, δημοτικό μέσο αξιώσαμε όλων των δημοτών, σύννομα και δημοκρατικά με εντολή στη κάλπη από χιλιάδες δημότες. Ψάξτε - αναζητήστε πόσα αποκόμισαν όσοι/ες έκαναν την τοπική προβοκάτσια επί εννιά χρόνια. Είναι σημαντικό ποσό πολλών εκατομμυρίων ευρώ και πληθώρας ακινήτων - κινητών.

Να υποβάλουμε μηνύσεις κατά όσων αναφέρουν ''Εφημερίδες της Γλυφάδας'' ώστε να διαπιστώσουν οι συμπολίτες μας τι υφίσταται στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας το οποίο δεν έχει προηγούμενο πουθένα στη χώρα μας και ευρύτερα ; Είναι απορίας άξιο πως ακόμα και ο ένας που επικαλείται τοπικά 'Εφημερίδα' βγάζει τον σκασμό.   Όλοι - συνολικά δέσμιοι του μεγάλου τσίρκου απάτης ; 

Ποιά εφημερίδα, αν ήταν εφημερίδα αντί οργάνων προπαγάνδας δεν θα έγραφε το μεγαλύτερο σκάνδαλο στον Δήμο Γλυφάδας ;

Όπου δεν ισχύει η εντολή χιλιάδων δημοτών, καλή ώρα στον Δήμο Γλυφάδας, δεν ισχύει και δημοκρατία... ποιος σας αναγνωρίζει εκτός από απατεώνες ; Να τεμαχίσουμε, να καρατομήσουμε, να κατηγοριοποιήσουμε την τοπική κοινωνία, οι δικοί μας και οι άλλοι ; 

Είναι σαφές ό,τι δεν αρμόζουν σε ένα δήμο όσοι ακολουθούν αυτές τις μεθοδεύσεις, είτε λέγονται ΣΥΡΙΖΑ, είτε λέγονται ΠΑΣΟΚ είτε λέγονται ΝΔ.  Kόμματα και επαγγελματίες ψεύτες - κάπηλοι στους Ο.Τ.Α ; Στις δημοτικές εκλογές οι δημότες στο σύνολό τους δεν ψηφίζουν κόμματα, όμως εκλέγονται κόμματα και στελέχη συγκεκριμένων κομμάτων με δεσμεύσεις και αδύναμο χαρακτήρα.

Έπειτα από εννιά (9) συναπτά έτη συνεχίζουν την προβοκάτσια, το τσίρκο, την απάτη και την κλοπή ! Στα 90 λέτε να αλλάξουν ; Η προδοσία έχει φυσικούς δημιουργούς στον Δήμο Γλυφάδας ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ,  και κολαούζα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Συμπολίτη και συμπολίτισσα μην διερωτάσαι το γιατί δεν ισχύουν επί δεκαετίες , όπως και τα τελευταία εννιά χρόνια  ακόμα και τα αυτονόητα στη Γλυφάδα , διότι καπιταληστές έβαλες στα έδρανα του Δήμου. Άτομα τα οποία είναι δέσμιοι πέντε οικονομικών ολιγαρχών οι οποίοι βρίσκονται πίσω απ' όλα σε τούτη τη χώρα και ό,τι βλέπουν βλακωδώς επιχειρούν και οι ίδιοι να το αναπαράξουν. Έτσι διαμορφώνεται το ''Τσίρκο'' αντί όσων αρμόζουν σε μια πόλη του 2023 και σε μια κοινωνία του 21ου αιώνα.

* Τι χρειάζονται 300 καπιταλιστές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ με τις ίδιες ακριβός ιδέες στο Ελληνικό κοινοβούλιο ; Τι εξυπηρετεί η εναλλαγή προσώπων όταν δεν διαφέρουν ιδεολογικά στον ελάχιστο βαθμό μεταξύ τους ? Επίσης, τι χρειάζονται 40 η 35 αιρετοί σε ένα δήμο που ανακυκλώνει τις ίδιες παθογένειες επί δεκαετίες με διαφορετικά άτομα ; Ακόμα και 5.000 χιλιάδες χρόνια ζωής να είχες να τους εκλέγεις δεν πρόκειται να αλλάξει από δαύτους το ελάχιστο σε επίπεδο πραγματικής κοινωνικής προόδου. Πόσες δεκαετίες υφίστανται στον Ο.Τ.Α Δήμος Γλυφάδας * ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, κ.α ;

* Η πλειονότητα αυτών είναι ''σφουγγάρια'' που όσα είδαν ευκαιριακά τα αναπαράγουν, τα ανακυκλώνουν για ιδίον όφελος, δεν είναι Έλληνες - Ελληνίδες. Οι Έλληνες δεν ήταν καπιταλιστές , δεν ήταν ούτε κομμουνιστές, και κυρίως δεν ήταν λαμόγια ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ... τόσο απλά. Κατέλυσαν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ , κατέλυσαν ΕΝΤΟΛΗ και ακόμα και σήμερα πάτε τους εκλέγεται , τι περιμένετε να ισχύσει ; 

* Κοινή ΠΡΟΔΟΣΙΑ κάνετε ώστε να αποκτήσουν περισσότερα δισεκατομμύρια πέντε ολιγάρχες και εσείς τα ψίχουλα της προδοσίας. Είναι τόσο ξεφτίλες που τους πέρασαν εν λευκώ, τα ΜΜΕ , τις ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, την ΕΝΕΡΓΕΙΑ, τα ΚΑΥΣΙΜΑ, το ΤΖΟΓΟ, την ΥΓΕΙΑ, τις ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,  τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ, τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, τις ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, την ΠΑΙΔΕΙΑ και το κερατό τους το τράγιο ακόμα, τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός και ως κορόϊδο πηγαίνει και εκλέγει τους συνεργάτες τους των κομμάτων εξουσίας. Μήπως δεν σκέπτονται η τους έχουν πιάσει στον ύπνο ? 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δήμος κυριολεκτικά τσίρκο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">