ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απίθανα κατατρώγονται τα χρήματα των Γλυφαδιωτών για παιχνιδάκια


Το θέμα είναι πως αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας.  Ο Γ. Παπανικολάου είναι ένας ακόμα ''κλέφτης'' των θεσμών και της ορθής διαχειρίσεως. 

Τα παιχνιδάκια του σε όλες τις χώρες αποτελούν υλοποιήσεις των ΙΔΙΩΤΩΝ με γνώμονα το κέρδος, ενώ  αυτή η αχαρακτήριστη εγκληματική διοίκηση πράττει συστηματικά κακοδιαχείριση των οικονομικών του Ο.Τ.Α με γνώμονα την διαρκή και διαχρονική ζημία του Δήμου και των δημοτών. 

Εις το όνομα των ''γαλάζιων'' ψηφοφόρων κατακρεουργήθηκαν οι έτεροι.

Υπάρχει δημότης - δημότισσα που δεν γνωρίζει τι γίνονται τα χρήματα που δαπανούν για κάθε λογής παιχνιδάκια και τάπητες - μοκέτες ; Σε εύλογο χρονικό διάστημα απορρίμματα στα σκουπίδια.

Υφίσταται μια δημοτική αρχή η οποία σταδιακά, όμως συστηματικά, διαμορφώνει μια τεράστια οικονομική ζημία του κοινωνικού συνόλου με χρήματα τα οποία θα καταλήγουν στα σκουπίδια.

Η διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Γλυφάδας για εξαγορά ψήφων δεν αποτελεί ασκούμενη πολιτική.

Συγνώμη που για πολλοστή φορά δεν εγκρίνω την κακοδιαχείριση των οικονομικών του Δήμου, και είναι σαφές ότι δεν θα παρέχουν στην τοπική μας κοινωνία κοστολόγηση πόσα χρήματα θα πιστώνουν ετησίως για αντικατάσταση των χαλασμένων παιχνιδιών και ταπήτων στο σύνολο της ''παιχνιδούπολης'' που είχαν στο μυαλό τους αντί για τον Δήμο Ο.Τ.Α αυτοδιαχείρισης των χρημάτων όλων των δημοτών.

Δώστε μας το ποσό συνολικά - το κόστος κατασκευής όλων των πάρκων παιχνιδιών και της ετήσιας συντηρήσεως τους.

Με βασικό δεδομένο τους κουκουλοφόρους αιρετούς να μιλήσω και την γλώσσα τους. Κανένας Δήμος παγκόσμια δεν πιστώνει τα χρήματα των δημοτών για τις π@π@ριές σας. Έχετε συστήσει τεχνική εταιρία διασπάθισης του δημοτικού χρήματος για μπούληδες !

Ποιά είναι η θέση των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων ; Υπάρχει αντιπολίτευση ; Έχετε δει τέτοιο επίπεδο διασπάθισης δημοτικού χρήματος οπουδήποτε σε παγκόσμια κλίμακα ; 

Ειδικότερα σε μια χρονική περίοδο με δημόσιο χρέος 400 δισεκατομμύρια , την ακρίβεια σε καύσιμα - ενέργεια , την ανεργία , και το αβέβαιο μέλλον , οι εν λόγω τακτικές προκαλούν πέραν του δέοντος, είτε κάποιος είναι δεξιός, είτε είναι αριστερός είτε και ανένταχτος. Ακόμα περισσότερο προκλητικό είναι το γεγονός ότι ''κλέβουν τις ψήφους των δημοτών'' και παράλληλα την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τα χρήματα του Κοινωνικού Συνόλου με πολιτικές που δεν θα τις εφάρμοζε το 99% του Ελληνικού λαού και της τοπικής μας κοινωνίας.

Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής το 2023 !

Αναφορικά με την τιτλοφόρηση (''πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής'') στην εποχή των κινητών της ΑΙ και των videogame ; Στην εποχή που ο γονέας είναι οδηγός και μεταβιβάζεται στο DNA ; Δεν αρκεί το έκτρωμα που ήδη έχετε διαμορφώσει ως πόλη με εκατοντάδες χιλιάδες ντενεκέδες ακόμα και πάνω στα πεζοδρόμια ; Εννοώ μήπως θα προσέφεραν πραγματική υπηρεσία αυτοί οι χώροι αντί για ''πάρκα'' ως πάρκινγκ ; 

Οπουδήποτε έστησαν ''πάρκο'' με παιχνίδια δημιουργούν κυκλοφοριακό πρόβλημα. Άσε που ξεχάσαν τις μηχανές διότι είναι συντηρητικοί. Χρειάζεται πίστωση και άλλων χρημάτων για μηχανές ! Kυκλοφοριακή αγωγή χωρίς μηχανές ; Τα παιδάκια που θέλουν μηχανή θα τα αναγκάσουν να χρησιμοποιούν τα κάρα ; Χρειάζονται και πέντε δέκα ηλεκτρικές μηχανές άρα μεγαλύτερη διασπάθιση. 

Όσοι δήμοι έχουν δημιουργήσει ''πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής'' έχουν δαπανήσει ένα μικρό ποσό σε σχέση με τον Δήμο της Γλυφάδας και δεν θα κοστίζει υπέρμετρα - ο ''κούκος αηδόνι'' - σε επίπεδο συντηρήσεως υλικών.

Οι τοπικές παρατάξεις οφείλουν τον εναρμονισμό

Όσοι ακόμα έχετε τοπικές παρατάξεις πιστώστε σεβαστά ποσά ώστε να μοιράζεται παιχνίδια σε κάθε οικογένεια δημοτών για εξαγορά συνειδήσεων εν όψει εκλογών διότι αυτό ασκούν οι ''γαλάζιοι'' διοικούντες. Πως θα τους συναγωνιστείτε ? Δεν χρειάζεται για πολλοστή φορά να τοποθετηθείτε, διότι μπορεί να σας παρεξηγήσουν οι ''γαλάζιοι'' ψηφοφόροι. Είναι γνωστό ότι εμένα μπορούν να με παρεξηγούν διότι δεν αξιώνω τις ψήφους.

Δέχομαι την καλόπιστη κριτική σας σε όσα αναφέρονται, όχι λάσπη και συκοφαντίες , πάντως ήδη έχουν αποδείξει πως αντιλαμβάνονται την διαχείριση. Τους είναι αδιάφορες οι ζωές των δημοτών, προέχουν οι δικές τους. Μπορούν να μετρήσουν τα πάρκα το 2023 σε σε ένα δήμο - πόλη - που η πλειονότητα δεν είναι αυτόχθονες και κάθε καλοκαίρι το 70% των δημοτών φεύγει για την ιδιαίτερή του πατρίδα. Τι πολιτικές είναι αυτές ? Κατασκευαστική εταιρία Παπ & συνεργάτες ;


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

ΥΓ: Γιατί δεν ανοίγατε μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ επιχείρηση ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ & Παιχνιδιών και βάλατε υποψηφιότητα για τον Ο.Τ.Α ; Σε ένα Δήμο προέχουν οι ζωές των δημοτών, όχι των εργολάβων, των πολυεθνικών και των αιρετών.

- Κάλλιστα θα μπορούσα να πω και εγώ απίθανα τα ''πάρκα'' ως πρώτη εντύπωση, όπως αναφέρουν έτεροι ασφαλώς όχι με το αζημίωτο, όμως, δεδομένου του κόστους σε βάθος χρόνου δεν το αναφέρω. Θα κοστίσουν ο κούκος αηδόνι. 

- Ένας δήμος που διαχρονικά τον παρουσιάζουν με χιλιάδες οικογένειες κάτω από το όριο διαβίωσης δαπανά εκατομμύρια για πάρκα και παιχνιδάκια. Ντροπή. Δεν ξεκινάτε από τον συντελεστή ορθής διαβίωσης του συνόλου των δημοτών ; Τα εκατομμύρια είναι δεδομένα, ενώ σε έτερους δήμους δεν γίνονται τέτοιες δαπάνες.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απίθανα κατατρώγονται τα χρήματα των Γλυφαδιωτών για παιχνιδάκια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">