ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ν. Ανδρουλάκης από Ρόδο: Είναι ανάγκη να δημιουργήσουμε τουριστικά προϊόντα εξωστρέφειας


rodos-androulakis-1

“Έχουμε την ανάγκη ως χώρα να δημιουργήσουμε ένα τουριστικό προϊόν όπου οι ταξιδιώτες στα γεύονται τα προϊόντα της εγχώριας παραγωγής. Είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε εξωστρέφεια ισχυρές εξαγωγές και χιλιάδες καλές θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας ωστε να μείνουν στον τόπο τους να δημιουργήσουν να παράξει πλούτο να κάνουν οικογένειες και η Ελλάδα να είναι μία ανθεκτική Κοινωνία ανθεκτική οικονομία”.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει  σήμερα από τη Ρόδο όπου πραγματοποιεί περιοδεία, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Το μεσημέρι επισκέφθηκε το  Μουσείο Μέλισσας και ξεναγήθηκε απο τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Νίκο Ρέτσα.

Ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε πως : “Έχουμε χρέος να στηρίξουμε ένα τουριστικό προϊόν ανταγωνιστικό προστιθέμενης αξίας: Τον ποιοτικό τουρισμό.  Για αυτό τις τελευταίες τέσσερις μέρες επισκέφθηκα το ερευνητικό κέντρο μαστίχας στη Χίο με τα εξειδικευμένα του προϊόντα, τη Μονή Τοπλού με το τυποποιημένο υψηλής ποιότητας λάδι και κρασί την ένωση αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνης με το πολύ γνωστό τυρί και σήμερα εδώ στη Ρόδο το μουσείο μέλισσας με τα τυποποιημένα μεταποιημένα προϊόντα. Μπροστά σε αυτές τις μεγάλες περιπέτειες που περνάει ο κόσμος… Μόνο αν έχουμε μία ανταγωνιστική οικονομία και ισχυρή ανάπτυξη θα Έχουμε κοινωνική δικαιοσύνη στον τόπο μας, γιαυτό εμείς προτρέπουμε ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο με ποιοτικό τουρισμό υψηλής προστιθέμενης αξίας… Για όλα τα προϊόντα μας και τα μεταποιημένα και του Πρωτογενούς τομέα”.

Ο κ. Ανδρουλάκης στις  19:00 θα μιλήσει στην Πλατεία Ευαγγελισμού.

www.ertnews.grfrom ΕΛΛΑΔΑ Archives - ertnews.gr https://ift.tt/KPUT0jn
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ν. Ανδρουλάκης από Ρόδο: Είναι ανάγκη να δημιουργήσουμε τουριστικά προϊόντα εξωστρέφειας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">