ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Περιφερειάρχης ο Παπανικολάου ?


Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε πριν από λίγο ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανικολάου για την Περιφέρεια Αττικής.

Έντονη είναι η κυβερνητική δυσαρέσκεια για τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ο οποίος την ώρα που καιγόταν η Ελλάδα και θρηνούσε τους θανάτους των δύο ηρώων πιλότων, έριχνε ζεϊμπεκιές στο Ζάππειο Μέγαρο.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Κύριε Περιφερειάρχα μήπως σου την είχαν στημένη με την προνομιούχο γειτόνισσα του δημάρχου γλυφάδας ;

Ο ίδιος ο περιφερειάρχης Αττικής, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι, εμφανίστηκε μετανιωμένος για τη στάση που κράτησε εν μέσω πυρκαγιών και πένθους της χώρας μας λόγω των θανάτων των δύο ηρώων πιλότων μας.

Ωστόσο, φαίνεται πως για την κυβέρνηση δεν έχει αλλάξει κάτι λόγω της συγγνώμης του Γιώργου Πατούλη.

Όπως δήλωσαν κυβερνητικές πηγές  παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσύρουν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του περιφερειάρχη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ενώ φλεγόταν η Ελλάδα και θρηνούσε για τους δύο ήρωες πιλότους, ο Γιώργος Πατούλης όταν «άναψε» το κέφι χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού.Το γεγονός αυτό και οι εικόνες προκάλεσαν την οργή του Μεγάρου Μαξίμου.

Όπως έγινε γνωστό από βίντεο που κυκλοφόρησαν, χθες, 27 Ιουλίου, εν μέσω της πύρινης κόλασης που έπληττε μεγάλο μέρος της χώρας, ο περιφερειάρχης Αττικής πήγε στην 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο.

Ο κ. Πατούλης κάποια στιγμή σηκώθηκε όρθιος, χόρεψε ζεϊμπέκικο με την Κατερίνα Στανίση να τραγουδά το «Θε μου τη δεύτερη φορά» των Λοΐζου-Παπαδόπουλου.

Οι εικόνες αυτές με τον Γιώργο Πατούλη να χορεύει έρχονται σε πλήρη αναντιστοιχία με την εντολή που έχει δώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για σκληρή δουλειά και όχι αλαζονεία.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου:Επί εννέα χρόνια δεν ίσχυσε η ΕΝΤΟΛΗ μας, τι θα αλλάξει αν ο Γ.Παπανικολάου επιλεγεί για Περιφερειάρχης Αττικής ;Άλλωστε ο υποφαινόμενος το είχε γράψει δημόσια πριν από μήνες και με λοιδόρησαν ! 

Αν τελικά επιλεγεί και είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής θα το επαναδημοσιοποιήσω ώστε να θυμηθείτε την ημερομηνία ανάρτησης.

Εμείς αναγνωρίζουμε ότι σε σχέση με προηγούμενες δημοτικές αρχές παράχτηκε έργο τοπικά σε έναν βαθμό, όμως , δεν καλύφθηκε η ΕΝΤΟΛΗ μας, άρα σε κοινωνικό επίπεδο η δημοτική αρχή ήταν απούσα και υπονομευτική.

Τα προαναφερόμενα τα αποδεικνύει το καθεστώς το οποίο ίσχυσε με τον ''συμπαραστάτη του δημότη''. Έπειτα από δεδομένη προβοκάτσια και άρνηση να τεθεί στο Δ/Σ του Δ.Γλυφάδας η εντολή μας από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ & συνεργάτες ώστε να ψηφιστεί το 2015 επέλεξα την συμμετοχή στις υποψηφιότητες του συμπαραστάτη και διαπίστωσα πως λειτουργεί η δημοτική παράταξη Παπανικολάου. Απάνθρωπα και κανιβαλιστικά.

Οι αρνητές της εντολής μας, οι οποίοι ήταν κατά του συμπαραστάτη του δημότη το 2015 και δεν παρευρέθηκαν στην διαδικασία ψηφοφορίας  λαμβάνουν την έμμισθη θέση το 2019  με στήριξη της παρατάξεως Παπανικολάου

Το 2019 συμμετείχαν οι ίδιοι στην υποψηφιότητα του συμπαραστάτη , και ασφαλώς ο Γ.Παπανικολάου και η διοικούσα παράταξη συνέδραμαν ώστε τα χρήματα της έμμισθης θέσεως να τα απολαμβάνουν οι αρνητές της εντολής μας και άτομο το οποίο δεν προώθησε στο Δ/Σ την ΕΝΤΟΛΗ μας !!

Είναι αυταπόδεικτο ότι υφίσταται παράγκα ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ στον Δήμο Γλυφάδας, πληθώρα αιρετών κ.α. ατόμα είναι όργανα ολιγαρχικών συμφερόντων τα οποία επί δεκαετίες διαμορφώνουν υπονομεύσεις στην Ν/Α Αττική και τον Δ.Γλυφάδας. 

* Υπάρχει έστω ένα (1) ραδιοτηλεοπτικό η διαδικτυακό ΜΜΕ στην Γλυφάδα και τα Ν/Α προάστια ;

* Πως καθίσταται εφικτό στην ''αθηναϊκή ριβιέρα'' να μην λειτουργεί και να μην υφίσταται τίποτα ενώ υπήρξε ΕΝΤΟΛΗ από χιλιάδες δημότες στην κάλπη αν δεν έχει γίνει προβοκάτσια;Οι υπονομευτές αντιπολιτευόμενοι και διοικούντες επέλεξαν την κατάλυση της εντολής μας. ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Μπορώ να το περάσω στο Δ/Σ και να το υπερψηφίσω ο ίδιος ?

* Για ορισμένους/ες εκ των συμπολιτών μας αναφέρω ότι η υπονόμευση της ΕΝΤΟΛΗΣ μας υπονομεύει αυτούσια στο 100% πόλη και δήμο - δημότες, διότι ο υποφαινόμενος, αν και διαθέτει πληθώρα από κάμερες, δεν εμφανίζει την ''αφεντομουτσουνάρα'' του δημόσια κάνοντας αυτοπροβολή. 

* Το ΜΜΕ στο τόπο μας αποτελούσε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ανάγκη μιας σύγχρονης κοινωνίας την οποία οι παρατάξεις για ''ειδικούς'' λόγους την έχουν αφήσει στον 'μεσαίωνα'. Είναι εντελώς διαφορετικό ένα ΜΜΕ Δημόσιας Διαβούλευσης Τοπικών Θεμάτων με συμμετοχή ΟΛΩΝ των ΔΗΜΟΤΩΝ από όσα ισχύουν στα σόσιαλ. Οι τοπικές παρατάξεις τις οποίες ψηφίζετε σας θέλουν ως παθητικούς ψηφοφόρους - κλακαδόρους και ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο.

* Επίσης, για όσους/ες διερωτηθούν, '' δεν υπάρχει δικαιοσύνη να προσφύγουμε '' , μου προκαλεί τουλάχιστον αηδία έπειτα απ' όσα έχω βιώσει και όσα γνωρίζω. 

* Αν στην ίδια σου την πόλη οι φερόμενοι ''εκπρόσωποι'' της κοινωνίας πρεσβεύουν την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και την υπηρέτηση ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ δεν χρειάζεται ''δικαιοσύνη'' ούτε Τοπικό ΜΜΕ διότι η τοπική κοινωνία έχει περιέλθει σε σήψη. Σε αυτές τις περιπτώσεις ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι η ίδια η κοινωνία των πολιτών που οφείλει να αποδώσει το κοινωνικό δίκαιο.( Όσοι/ες δεν... ) 

* Και ο υποφαινόμενος, αν και δεν το βλέπετε, εργάζεται πολύ σκληρά και χωρίς αποδοχές, σε αντιδιαστολή όσων μας πρόδωσαν και πλέον είναι 'φαντομάδες' για χιλιάδες συμπολίτες μας, καθώς και τους προνομιούχους με τις παράνομες συμβάσεις Παπανικολάου. Χιλιάδες ώρες εργασίας για όσα απαιτούνται στο τόπο μας, και άλλωστε ακόμα και την πρόταση για Περιφερειάρχη τον Γ. Παπανικολάου ο υποφαινόμενος την έχει κάνει δημόσια δεν την έκανε κάποιος από τους συμβασιούχους και τις έμμισθες γραφίδες του. Καλός είναι στην παραγωγή κάποιων υλιστικών έργων , κυρίως βιτρίνας, αναφορικά με τις ζωές μας τίθεται το τεράστιο ζήτημα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Περιφερειάρχης ο Παπανικολάου ? Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">