ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος που έγιναν στην Γλυφάδα


Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σήμερα Τετάρτη 02/08/2023, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΔΕΔΔΗΕ που έγιναν στην Γλυφάδα.

Όπως ενημερώνει σχετικά, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, ωστόσο, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, καθώς καθ’ όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος που έγιναν στην Γλυφάδα:

Μονά/Ζυγά οδός: ΠΡΟΥΣΗΣ από κάθετο: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ έως κάθετο: ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ από: 01:30 μμ έως: 04:00 μμ

Μονά/Ζυγά οδός: ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ από κάθετο: ΠΡΟΥΣΗΣ έως κάθετο: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ από: 01:30 μμ έως: 04:00 μμ

Μονά/Ζυγά οδός: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ από κάθετο: ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ έως κάθετο: ΕΛ. ΑΝΘΡΩΠΟΥ από: 01:30 μμ έως: 04:00 μμ

Μονά/Ζυγά οδός: ΕΛ. ΑΝΘΡΩΠΟΥ από κάθετο: ΑΘΩΝΟΣ έως κάθετο: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ από: 01:30 μμ έως: 04:00 μμ

Μονά/Ζυγά οδός: ΑΘΩΝΟΣ από κάθετο: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ έως κάθετο: ΕΛΕΥΘ. ΑΝΘΡΩΠΟΥ από: 01:30 μμ έως: 04:00 μμ

Μονά/Ζυγά οδός: ΑΝ. ΡΩΜΥΛΙΑΣ από κάθετο: ΕΛ. ΑΝΘΡΩΠΟΥ έως κάθετο: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ από: 01:30 μμ έως: 04:00 μμ

Μονά/Ζυγά οδός: ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ από κάθετο: ΙΡΙΔΟΣ έως κάθετο: ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ από: 01:30 μμ έως: 04:00 μμ

Μονά/Ζυγά οδός: ΝΥΜΦΩΝ από κάθετο: ΜΕΤΕΩΡΩΝ έως κάθετο: ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ από: 01:30 μμ έως: 04:00 μμ

Μονά/Ζυγά οδός: ΤΕΜΠΠΩΝ από κάθετο: ΤΕΜΠΩΝ ΝΟ 87 έως κάθετο: ΝΥΜΦΩΝ από: 01:30 μμ έως: 04:00 μμ

Μονά/Ζυγά οδός: Λ. ΚΩΝ. ΑΘΑΝΑΤΟΥ από κάθετο: ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ έως κάθετο: ΕΛ.ΑΝΘΡΩΠΟΥ από: 01:30 μμ έως: 04:00 μμ

Στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να βλέπετε καθημερινά τις διακοπές στη πόλη σας: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. - Προγραμματισμένες Διακοπές Ηλεκτροδότησης (deddie.gr)

Στην εποχή που μπορεί κάθε πολίτης να τα βλέπει όλα μόνος του θα του δείχνουμε εμείς τι έγινε ? Να μας δείχνει αυτός τι έγινε , όπως χαρακτηριστικά ανέφερα πριν από τρεις δεκαετίες που δεν υπήρχαν wifiκινητά, και σόσιαλ ενώ πρότεινα τον ψηφιακό πίνακα και από εκείνη την περίοδο παρανομούν στον Δήμο Γλυφάδας έως και σήμερα !! 

Τι να σημαίνουν όλα τα επιμέρους όταν υπονόμευσαν και δεν υφίσταται η κεντρική δομή σε μια πόλη ; Όλα τα επιμέρους περιορίζονται κυρίως στα στενά προσωπικά συμφέροντα παρατάξεων και αιρετών.

Σκόπιμα αποκτούν ''κενά μνήμης'' όσοι/ες τους ανέφερα πριν υλοποιηθούν τα κινητά τηλέφωνα ότι στο μέλλον μπορούν να συνδιαμορφώνουν σε ένα δημοτικό ΜΜΕ , το οποίο παρεμπιπτόντως ποτέ δεν υπήρξε στη πόλη μας διότι διοικούν και αντιπολιτεύονται κόμματα !! Οι των κομμάτων γίνονται ''πιο ίσοι'' σε σχέση με το κοινωνικό σύνολο και έτσι δεν προκύπτει η κάλυψη της ΕΝΤΟΛΗΣ χιλιάδων δημοτών ενώ οι ίδιοι αποκομίζουν ποικιλοτρόπως.

Μήπως θυμάστε την περίοδο covid 19 που ίσχυαν οι διαδικτυακές συνελεύσεις ενώ συγκεκριμένος αιρετός σε κάθε συνδρίαση αξίωνε τα δια ζώσης ; Δια ζώσης κάλυψε την εντολή των γλυφαδιωτών, η μήπως συνέδραμε και δαύτος στην πλαστογραφία και την κατάλυση καθώς και την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ δεδομένων σειράς συμβάσεων σε ''γαλάζιους'' υποστηρικτές ; 

Με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου κάθε ένας μπορεί να παρουσιάζεται ως σημαντικός και κάλλιστα μπορεί να κάνει και σειρά από ''κηδείες με ξένα κόλλυβα'', όμως, στις τοπικές υπονομεύσεις και τους κανιβαλισμούς η σφραγίδα είναι πολύχρωμη και με περίμετρο κυανού χρώματος. Γι΄αυτό το αποφεύγουν πλέον όπως ο διάολος το λιβάνι ! 

Για εσάς που δεν διέπεστε από παρατηρητικότητα, όσοι προέταξαν τοπικά την ''αριστερά'' το κυανό δεν το χρησιμοποιούν πουθενά εκτός της προεκλογικής περιόδου κατά την οποία τελούν το ''έγκλημα''.

Αν σου έλεγε μια Ε.Β να κόψεις το λαιμό σου θα τον έκοβες ? Τελικά ο ίδιος τα είχες σχεδιάσει όλα ; Μήπως ήταν προτιμότερο να μην προκύψει συμμετοχή στις Α/Ε του Δ/Γ το 2014 ; Γνωρίζεις ότι αν δεν είχε προκύψει συμμετοχή , άρα και όλα τα καλώς κείμενα έπειτα από μια σειρά διοικητικών περιόδων ΝΔ θα υπήρχε εναλλαγή ;  

Τι κάνετε πλέον ως ΟΜ στον Δ/Γ εκτός του να συντηρείτε  πάγια την  ''γαλάζια'' παράταξη - στελέχη στην διοίκηση ; Όλα για μια θέση προσωπικής συμμετοχής ; Δεν ανακυκλώνεται πια το παρελθόν , όπως γνωρίζεται ο Παπανικολάου είναι ''αλεξιπτωτιστής'' στην αυτοδιοίκηση. 

Εσείς  τι είστε, κόμμα, προσωπικά συμφέροντα η κάτι άλλο ακόμα χειρότερο ? Δεν συμβάλατε πουθενά την κοινωνία, αντιθέτως οι ''γαλάζιοι'' έκαναν όσα μπορούσαν με εσάς παρατηρητές και σε σιγή ιχθύος. Λέτε να εκτιμηθεί και οι δεξιοί να ψηφίσουν εσάς ; Δεν ίσχυσε το 2019 θα ισχύσει το 2023 ; ( O νοών νοείτο ) 

Τα ανωτέρω αναφέρονται σε ζήτημα ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και κατά τόπους ΔΙΑΚΟΠΩΝ εν μέσω των διακοπών πολλών και κυρίως της βασικής κεντρικής διακοπής αριστερού προσανατολισμού και πολιτικών. Το είχα αναφέρει δημόσια το 2014 , το ανέφερα το 2019 εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών το αναπαράγω και σήμερα. 

Σύμφωνα με όσα ακολουθείται η δημιουργία μιας πολύχρωμης μεγάλης παράταξης είναι το καταλληλότερο για εσάς, διότι πλέον είστε πολύ μακριά από την αριστερά, και πολύ κοντά, δια ζώσης, με την δεξιά και τους δεξιούς.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος που έγιναν στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">