ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Aσυγκράτητη έπαρση και εφησυχασμός


Ασυγκράτητη έπαρση και υπεροψία διέπει το γαλάζιο στέλεχος της ΝΔ το οποίο εκλέγεται από το 2014 δήμαρχος Γλυφάδας, ασφαλώς όχι γιατί εκπροσωπεί επάξια τον Δήμο. Ο Δήμος Γλυφάδας έχει μακρά ιστορία δεξιάς και δεξιών και παράλληλα προδοσίας αιρετών.

Το εκλογικό αποτέλεσμα του 2023 στον Δήμο Γλυφάδας αποδεικνύει ότι η πλειονότητα των δημοτών Γλυφάδας δεν εκπροσωπείται επάξια από την ''γαλάζια'' δημοτική αρχή - δήμαρχο , καθώς και τους συνεργαζόμενους, - αντιπολιτευόμενους διότι συνολικά δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το 50% συμμετοχής. Έμειναν στο 49%.

Φρούδες γράφονται για πολλοστή φορά από μια σειρά media και συστημικών της δημοσιογραφίας. Οι λόγοι είναι γνωστοί. 

Ένας δήμαρχος και μια δημοτική αρχή που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον Δήμο, αρχικά δεν καταλύουν την εντολή χιλιάδων δημοτών με στόχο το προσωπικό τους συμφέρον σε βάρος της ζωής δημοτών, και επιπροσθέτως, δεν κάνουν ''ιεροσυλία'' σε ένα τόπο που δεν είναι δικός τους. Η νέα προβοκάτσια που αφορά το τέως αεροδρόμιο του Ελληνικού με τις ''γαλάζιες'' βλέψεις αποτελεί θεμελιώδες σκάνδαλο και προδοσία μεγατόνων.

Στον Δήμο Γλυφάδας υπάρχουν δυο βασικά δεδομένα: Πρώτον , εκτός του στενού πελατειακού συστήματος το οποίο καλά κρατεί επί δεκαετίες δεν εκπροσωπείται το μεγαλύτερο φάσμα της τοπικής μας κοινωνίας, και δεύτερον , υπάρχουν βασικές προδοσίες από την πλευρά αιρετών, όπως ήταν η πρόσφατη που αφορά την ανταποδοτικότητα της επένδυσης στο Ελληνικό.

Ενώ στον γειτονικό Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης υπήρξαν σαφείς ενέργειες στον δικό μας Ο.Τ.Α, ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος, έπειτα από την προβοκάτσια του 2014 και τα εννέα χρόνια εξυπηρετήσεων σε ΟΝΝΕδίτες και Νεοδημοκράτες ημετέρους - αργόμισθους επέλεξε και μια νέα προβοκάτσια. 

Νεοελληνική σήψη

Αν και ομολογουμένως δεν υπάρχει ίχνος νομιμότητας σε όσα επέλεξε  από το 2014 καταχρηστρικά υπέρ ημετέρων και κολλητών, το γνωρίζουμε συνολικά, οι τοπικοί υποστηρικτές/ες παρείχαν κάλυψη δεδομένης της γνωστής μας νεοελληνικής πολιτικοκοινωνικής σήψης. Οι ανάγκες ενός τμήματος της τοπικής μας κοινωνίας υπερνίκησαν τόσο το 2014 , όσο το 2019 και το 2023 τις ανάγκες του συνόλου, ο δήμος όμως είναι το σύνολο. 

Αντί ανταποδοτικότητας νέα προβοκάτσια

Στην περίπτωση της ανταποδοτικότητας της επένδυσης του Ελληνικού σε βάρος των αυτοχθόνων και για πολλοστή φορά υπέρ ''γαλάζιων'' ημετέρων, όσοι/ες κάνουν το λάθος παροχής κάλυψης δεν δικαιολογούνται. Κάνουν δημόσια πλέον γνωστή την τάση τους κοινωνικής σήψης.

Γαλάζιες φρούδες Παπανικολάου για αναβάθμιση της ''ποιότητας ζωής για όλους''

Είναι γνωστό ότι ο επενδυτής παραχώρησε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 32,5 στρεμμάτων εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας στο οποίο ο Παπανικολάου σκοπεύει να δημιουργήσει σχολική εγκατάσταση, αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και ένα Δημοτικό Γηροκομείο. Που προκύπτει η ανταποδοτικότητα στους αυτόχθονες ; Υφίστανται πληθώρα από τα προαναφερόμενα στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας.

Ο Δήμος δεν εκπροσωπείται με συνέχεια στις προδοσίες

Για τελευταία φορά καλείται δημόσια ο Δήμαρχος να επιδείξει την δέουσα προσοχή κάλυψης των αυτοχθόνων, αναφορικά με το τέως αεροδρόμιο, και ενώ ήδη γνωρίζει συνολικά ο Δήμος τα πεπραγμένα του επί εννέα χρόνια κατάλυσης της εντολής 4.500 χιλιάδων δημοτών προ χάριν της διαπλοκής του και της τσέπης των ''γαλάζιων'' ημετέρων του.

Εννέα χρόνια καταλυμένη η εντολή 4.500 χιλιάδων δημοτών για ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ενώ διαβιούν από το δημοτικό χρήμα - δήμαρχος - διοικούντες και πληθώρα ημετέρων & αργόμισθων. Εμείς δεν αξιώσαμε ποτέ αργομισθίες από τους συμπολίτες μας και γνωρίζουμε καλύτερα απ' όλους εσάς τι χρειάζεται ο τόπος μας. Ακόμα και όταν δήμαρχοι γλυφάδας κατά τον παρελθόντα χρόνο μου παρείχαν συμβάσεις στην βάση του πελατειακού συστήματος τις αρνήθηκα. Θεωρώ ότι υπάρχει μια σαφής διαφορά έναντι ημών και στις πρακτικές έτερων δημοτών.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Εντός του τέως αεροδρομίου υφίστατο η συνοικία του Βοσπόρου και η γειτονιά η δική μας. Δεν ήταν η γειτονιά ''γαλάζιων'' συμφερόντων, εργολάβων, προμηθειών και διαπλοκής.

- Δεν επιδιώκω στο παρόν να σταθώ σε λαϊκισμούς αναφορικά με όσους/ες επί σειρά ετών διατελούσαν με απόφαση δημάρχου στην φερόμενη ''επιτροπή ποιότητας ζωής''  και τις διαπιστώσεις που κάναμε. Αναφέρομαι στον πλουτισμό των συμμετεχόντων χωρίς να προκύπτει ίχνος ποιότητας και τήρησης της νομιμότητας σε πληθώρα περιπτώσεων.

- Στην φάση της διευρυμένης τοπικής κοινωνικής σήψης ακόμα και οι δικοί μας άνθρωποι επί σειρά ετών πουλάνε τρέλα ! Σταθμίζουμε στην Γλυφάδα του 2023 τρεις δεκάδες χιλιάδες άτομα χωρίς ίχνος συνείδησης αρχών και αξιών. Έχουν αποκλειστικά ''γαλάζιες'' τσέπες, και μάλλον ''μαύρες και σκοτεινές'' νοοτροπίες σύμφωνα με όσα γνωρίζουν και των πεπραγμένων τους. Το αστείο της ιστορίας είναι ότι επισκέπτονται μοναστήρια και ναούς ανάβοντας κεριά !

 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Aσυγκράτητη έπαρση και εφησυχασμός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">