ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελεύθεροι οι δυο πρώτοι κατηγορούμενοι για τη σύμβαση 717


Ελεύθεροι, με εγγυήσεις που ξεπερνούν το ένα εκατ. ευρώ, αφέθηκαν οι δυο πρώτοι κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν για τη σύμβαση 717.
 

Eλεύθεροι με την επιβολή υψηλότατης χρηματικής εγγύησης αφέθηκαν μετά τις απολογίες που έδωσαν στην Ευρωπαία Ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, οι δύο πρώτοι από τους 23 κατηγορούμενους για την υπόθεση της σύμβασης 717 για κρίσιμα έργα στο σιδηροδρομικό δίκτυο η οποία παρέμεινε ανεκτέλεστη επί σειρά ετών, που αν είχε ολοκληρωθεί ίσως να είχε αποτραπεί η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη. 

Πρόκειται για δύο στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ που βρέθηκαν ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, πρώτοι από τους συνολικά 14 υπαλλήλους της ΕΡΓΟΣΕ στους οποίους αποδίδονται βαρύτατες κατηγορίες για τη μη εκτέλεση της επίμαχης σύμβασης, στα έργα της οποίας περιλαμβάνονταν και αυτό της σηματοδότησης -τηλεδιοίκησης στο δίκτυο. 

Οι δύο κατηγορούμενοι έφυγαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους, πλην όμως με την επιβολή συνολικής χρηματικής εγγύησης 1,1 εκατομμυρίου ευρώ καθώς και με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελεύθεροι οι δυο πρώτοι κατηγορούμενοι για τη σύμβαση 717 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">