ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τhink tank τεχνολογίας


Τhink tank τεχνολογίας

Το ''πράμα'' που έμεινε έχει και think tank τεχνολογίας ! Είναι ασύλληπτο σε ποια χώρα ζούμε και τι κόμματα - πολιτικοί - άτομα υφίστανται. Φαγοπότι διαρκείας των γνωριζόντων. Η προβοκάτσια των νεοελλήνων δεν έχει κόμμα και χρώμα. 

Αναλογίσου ότι σειρά ετών  δαπανήσαμε ότι είχαμε, (ενώ οι έτεροι ήταν οι προνομιούχοι έμμισθοι του κομματικού μηχανισμού), ώστε να κυβερνήσει ένα κόμμα το οποίο ουδέποτε κάλυψε τις αξιώσεις της κοινωνίας και το μοναδικό που έμεινε είναι τα προσωπικά συμφέροντα όσων παρέμειναν και η προβοκάτσια.

Ασφαλώς η ΝΔ έχει φθορά από την συγκάλυψη, όμως, δεν υπάρχει πλέον αντίπαλος διότι άπαντες υπηρετούν την ΔΙΑΠΛΟΚΗ τους.

Όποιοι αναφέρουν δημόσια στη χώρα μας την τεχνολογία μου προκαλούν γέλιο. Τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο υπάρχουν αρκετοί/ες οι οποίοι/ες γνωρίζουν ποιος σε ανύποπτο χρόνο πέρασε δημόσια όσα δεν υπήρχαν και σήμερα υπάρχουν παγκόσμια ακριβός όπως μεταδόθηκαν.

Ενδεικτικά: Η αυτόνομη ψηφιακή πλατφόρμα της Ε.Ρ.Τ αποτελούσε δημόσια πρόταση του υποφαινόμενου από την δεκαετία του 1990. Τονίζω ότι την περίοδο που έγινε η δημόσια πρότασή μου για ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα δεν είχε συζητηθεί, θεσπιστεί, υιοθετηθεί ακόμα η ψηφιακή μετάβαση στην Ε.Ε. και ευρύτερα.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός , οι οπτικές ίνες , τα ηλεκτρικά οχήματα autopilot , οι θερμικές κάμερες , η τεχνητή νοημοσύνη , οι δορυφόροι χαμηλής τροχιάς,  η προστασία του περιβάλλοντος , η ανάκλυκλωση ,τα φωτοβολταϊκά, τα σόσιαλ, τα drone, τα κινητά τηλέφωνα, τα ''smart home'' τηλεοράσεις, κ.α. , από ποιον είχαν περάσει δημόσια πριν από το σύνολο όλων των υπολοίπων στη χώρα μας ;

Ο υποφαινόμενος δεν παρακολουθούσε τις διαπλεκόμενες τηλεοράσεις - ραδιόφωνα - εφημερίδες κ.α. ώστε να έχει εικόνα τι μεταδίδουν , γράφουν ;Ασφαλώς περισσότερα χρόνια από επί μια δεκαετία δεν παρακολουθώ κανένα media, διότι, όλα είναι διαπλεκόμενα. 

Φτάσαμε σε μια εποχή κορεσμού όπου παρουσιάζονται αναρίθμητοι ως ''ειδικοί'' αντιγράφοντας και μεταφράζοντας ξένα media ενώ έχουν και χιλιάδες αδαείς ακολούθους. Υπάρχει  έστω ένας *(1) να μου αποδείξει ότι ο ίδιος σε ανύποπτο χρόνο πέρασε δημόσια τεχνολογικές προτάσεις και ιδέες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ οι οποίες έτυχαν απτής εφαρμογής, είτε παγκόσμια είτε και στη δική μας χώρα ;

Αλάργα... διότι ο νόμος για το σύνολο ουδέποτε ίσχυσε. Πολλοί επιστήμονες υπάρχουν στη χώρα μας, ακόμα περισσότεροι έχουν μεταναστεύσει, όμως, επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι. Πλιάτσικο, ανισότητα, διαπλοκή και συγκάλυψη.

Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι είχαν τμήμα ανθρωπίνων δικαιώματων και παράλληλα καταλυμένο καταστατικό για το μοίρασμα προνομίων και θέσεων ανάμεσα σε συντεχνίες , συνιστώσες  και κολλητούς ! Οι υπονομευτές/ιες της  Γλυφάδας έχουν έστω επιδερμική σχέση με το δίκαιο ;Ποτέ δεν θα μάθουν τι θα ίσχυε αν ήταν διαφορετική η νοοτροπία τους. 

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Επειδή θεωρείτε ότι τα γνωρίζετε όλα, και είστε οι ικανότεροι όλων, βρείτε το αντίστοιχο που εικονίζεται στη φώτο να μου το δείξετε.

* Ενδεχομένως εθνικά μπορεί να υπάρχουν μια χούφτα άνθρωποι, όμως , εμείς ζούμε στα νότια προάστια της Αττικής, των υπονομευτών, της κατάλυσης, του πελατειακού συστήματος, και σε μια περιοχή που φρόντισαν μανιωδώς να μην υπάρχει πραγματική πρόοδος - ισοπολιτεία ώστε να αποκομίζουν σημαντικά οφέλη από την μαζοποίηση, την αδιαφάνεια και το διεφθαρμένο - διαπλεκόμενο πολιτικό πελατειακό τους σύστημα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τhink tank τεχνολογίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">