ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καρυστιανού: « Στους πόσους θανάτους θα στεκόταν ο Καραμανλής μπροστά σε ένα δικαστή;»


Μαρία Καρυστιανού: Δεν επιτρέπουμε να νομιμοποιείται η ατιμωρησία ανέφερε στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Το θέμα είναι ποιον δικαστή ;Tο κόμμα που κυβερνά, και παράλληλα διοικεί με γνώμονα τα συμφέροντα  των στελεχών και των ημετέρων του στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας, έχει καταλύσει πλήρως το κράτος δικαίου και την δημοκρατία, ενώ παράλληλα, δεν μπορεί να έχει υπόσταση η δικαιοσύνη στη χώρα μας διότι αποτελεί τα παρένθετα και οικία τους πρόσωπα.

H Μαρία Καρυστιανού, εκπροσωπώντας τοn Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων, έχοντας στο πλευρό της τον Παύλο Ασλανίδη, πατέρα θύματος, στάθηκε όρθια, ως ένδειξη σεβασμού προς τους νεκρούς των Τεμπών και με δυνατή, σταθερή φωνή, ζήτησε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να υποστηρίξει την αναφορά που καταθέσε ο «Σύλλογος Τέμπη 2023» για τους χειρισμούς της κυβέρνησης, μετά το δυστύχημα και να ενσκύψει, με αίσθημα της ευθύνης σε ένα θεμελιώδες τρίπτυχο. 

Η κ. Καρυστιανού στην ομιλία της δήλωσε ότι έχει τη στήριξη πάνω από 1,3 εκατομμυρίων Ελλήνων που υπέγραψαν το ψήφισμά της, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τα λάθη των υπεύθυνων στην υπόθεση, όπως το μπάζωμα του τόπου της τραγωδίας, κάνοντας λόγο για συγκάλυψη.

O Κώστας Καραμανλής τοποθετήθηκε σε μια θέση ευθύνης με τις οποίες οι παραλείψεις του, η αδιαφορία του και η διαφθορά του οδήγησαν στο να σκοτωθούν 57 ανθρωποι και να τραυματιστούν 180. Στους πόσους δηλαδή θανάτους θα θεωρούσε ότι έπρεπε τουλάχιστον να σταθεί μπροστά σε έναν δικαστή και να απολογηθεί;» ανέφερε η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της 20χρονης Μάρθης. 


Ενώ ξεπέρασαν το 1.342.380 οι υπογραφές στο διαδικτυακό ψήφισμα για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας η κυβέρνηση Μητσοτάκη προώθησε την συγκάλυψη.

Κάτι γνωρίζουμε και εμείς από «συγκάλυψη» η οποία αποτελεί την λέξη που κυριαρχεί σήμερα σε κοινωνικό επίπεδο. 

Άλλωστε και προσωπικά έχω βιώσει και βιώνω την προβοκάτσια κατάλυσης εντολής χιλιάδων δημοτών, καθώς επίσης, και την συγκάλυψη που έγινε στη συνέχεια στον Δήμο Γλυφάδας με απώτερο στόχο διοικούντων - αντιπολιτευομένων την φυσική μου εξόντωση , την τοπική αδιαφάνεια , καθώς και την ανισότητα και μαζοποίηση της κοινωνίας προς χάριν του πλουτισμού των εμπλεκομένων και των ημετέρων τους.

Έγινε μέχρι και γάμος συμφέροντος έπειτα από την κατάλυση εντολής , την προβοκάτσια και την συγκάλυψη σε μια τοπική κοινωνία βαθιάς κοινωνικοπολιτικής σήψης. Στο Δήμο Γλυφάδας η τοπική κοινωνία ακόμα και στα ζητήματα εγκλημάτων κατά της κοινωνίας ακολουθεί άλλες τακτικές ! 

Η κατάλυση εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων σε μια τοπική κοινωνία είναι έγκλημα. Για το ΕΓΚΛΗΜΑ που έχουν μεθοδεύσει, την πλαστογραφία , την προβοκάτσια και την συγκάλυψη ισχύει απόλυτη ατιμωρησία και κουκούλωμα από την 'δικαιοσύνη'. 

Το ψήφισμα βρίσκεται στη διεύθυνση: Petition · ΤΡΑΓΩΔΙΑ -ΤΕΜΠΗ 2023 · Change.org

Θεωρώ ότι στο 1.300.000 εκ. υπογραφές δεν συμμετάσχει ούτε το 1% της τοπικής κοινωνίας της Γλυφάδας και των Νοτίων προαστίων Αττικής.

ΥΓ: Έπειτα από την τοπική προβοκάτσια του 2014  εδραίωσαν εξυπηρετούμενους , αργόμισθους , συμβασιούχους, κ.α., σε βάση ανομίας και πελατειακού συστήματος για σειρά ετών, απέσπασαν χρηματικά ποσά οι φερόμενοι ''αντιπολιτευόμενοι'', ενώ έπειτα από την προσφυγή μου στην δικαιοσύνη προέκυψε κουκούλωμα και συγκάλυψη.

* Αν υπάρχει έστω ένας/μια που δεν αντιλαμβάνεται την σκοπιμότητα από τη πλευρά των ''παρατάξεων - πολιτικών'' προφανώς έχουμε πολύ μεγάλο δρόμο ακόμα ως νεοελληνική κοινωνία. ΜΑΖΟΠΟΙΗΣΗ και ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΣ Ο.Τ.Α με υποστηρικτικά δεκανίκια και διοικήσεις - διευθετήσεις τύπου καφενείου παράγωγο της 400ετίας τουρκοκρατίας.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καρυστιανού: « Στους πόσους θανάτους θα στεκόταν ο Καραμανλής μπροστά σε ένα δικαστή;» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">